View Full Version : Повярвайте, че я има!!!
Повярвайте, че я има бе хора-ЛЮБОВТА!!! Има я! В днешно време винаги и всичко се поставя под съмнение-Всичко! Не трябва-любов има. Идва винаги, когато най-малко я очакваш, преобръща всичко, не ти се яде, не ти се спи, тва с пеперудите в корема е вярно :D :D :D
Защо когато някой ни каже, че ни харесва, или че ни обича винаги си мислим, че може би иска нещо друго-евентуално секс. То и секс иска де, ама пък защо да не е искрен и за другото :P
Защо точно когато си най-влюбен, идват и въпросите-дали е правилно, дали това наистина е любов.......Еми що да не е истина бе хора-щом ти е хубаво значи е истина, що да не е правилно-нали ти е хубаво, нали летиш? Според мен няма неправилна, грешна любов, няма невъзможна любов щом го искате и двамата.Не искам да мисля дали е правилно това, което правя, дали сега му е времето-винаги и е времето на любовта-няма граници-Има само истинска Любов, а щом ги има по-горе описаните симптоми, значи е истинска! :-)
Повярвайте, че я има бе хора-ЛЮБОВТА!!! Има я!
и се събуди потна и чаршафа в гъза :?
Bellatrix
10-21-2008, 19:21
Добре го каза :) Хората са склонни да се отказват от любовта след като някой им разбие сърцата. Има логика де, но тя рано или късно се връща :)
и се събуди потна и чаршафа в гъза Confused
не щото имам с кой да заспивам и кво друго освен чаршаф да ми е някъде-ама ти отворен комплексарчо, явно си имал доста такива събуждания, че говориш толкова убедено
не щото имам с кой да заспивам и кво друго освен чаршаф да ми е някъде-ама ти отворен комплексарчо, явно си имал доста такива събуждания, че говориш толкова убедено
недей муча ми отивай да пасеш трева
kuklichka_bg
10-21-2008, 19:49
Andreev ti ot de sa vze?!
Mn si pros........
PO temata e qvno si vluben za tui tei govorish :(
Andreev ti ot de sa vze?!
Mn si pros........
PO temata e qvno si vluben za tui tei govorish :(
от някъде....вземи влизай по-често в часовете по български, че доста зор видях докато прочета краткото ти и безсмислено изречение
Jumbie483
10-21-2008, 19:55
ооо някой се е влюбил .... :smt101
alkobalko
10-21-2008, 20:07
Да, има я.
highway666
10-21-2008, 20:11
:-k za men ne su6testvuva...
blood_dodo
10-21-2008, 20:13
:-k za men ne su6testvuva...Био-химични реакции в мозъка... как да я няма? Има я, много ясно.
:-k za men ne su6testvuva...
=D>
Armani_P
10-21-2008, 20:15
Има я за всеки,по всяко време.
Просто се обадете на телефон : 012 992 691
Майтап
Има любов,и тя преобръща живота на много хора,осмисля го :)
има има има любов ............. :razz: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
slun4ice_90
10-22-2008, 10:47
Само любов сърцето сгрява и то забива лудо...Само любов, просто нищо,нищо друго... :grin: Авторке,поздравявам те за хубавите неща,които си написала. :-P
има има има любов ............. :razz: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъЪ-ъ-Ъ-Ъ...
Т'ва яде ли се или се пие?!? :-o :-o
Щом не знам какво е как да вярвам,че го има???
Chefinkaaa
10-22-2008, 11:02
и я има и е няма ... зависи дали си влюбен или си с разбито сърце, разочаровано от любовта .. такъв е живота
WithLove
10-22-2008, 11:14
Ахахахахаха...
Каэа нещо хубаво и после го осра.
Верно си е,че никога не е късно да се осереш.
sextazy_baby
10-22-2008, 11:19
Да,наистина я има...и поздравления за мацката,която го е написала
Pliok0019
10-22-2008, 12:01
Добре.
Добре го каза :) Хората са склонни да се отказват от любовта след като някой им разбие сърцата. Има логика де, но тя рано или късно се връща :)
Да бе, има я, много ясно.. тва че е кучка и че ти предлага яки моменти, а после си заминава като преди тва ти тресне чук по сърцето е съвсем отделен въпрос. :?
Също така - хората не знаят кво е любов май, не я оценяват. Може би ние й махаме почвата...
А пък тая тема е малко като в темата за Господ във Философия и Религия.. християните нямат нужда от доказателства, те просто вярват...
Аз пък губя вярата си в любовта. Защо ми е да вярвам в нещо дето може и да го няма!? За да се подхранвам със свещенната надежда, и после да ми е гадно? По-добре да се примиря и да си кажа - не я търси, няма да я откриеш.
Сума ти глупости изписах, но съм ужасно разочарована.
ThePowerOfLove
10-22-2008, 12:47
И аз напоследък не съм много убедена, че я има. Сигурно ще повярвам като я срещна ама сега ми изглежда като нещо много далечно :?
Bellatrix
10-22-2008, 12:58
Да бе, има я, много ясно.. тва че е кучка и че ти предлага яки моменти, а после си заминава като преди тва ти тресне чук по сърцето е съвсем отделен въпрос. :?
Също така - хората не знаят кво е любов май, не я оценяват. Може би ние й махаме почвата...
А пък тая тема е малко като в темата за Господ във Философия и Религия.. християните нямат нужда от доказателства, те просто вярват...
Аз пък губя вярата си в любовта. Защо ми е да вярвам в нещо дето може и да го няма!? За да се подхранвам със свещенната надежда, и после да ми е гадно? По-добре да се примиря и да си кажа - не я търси, няма да я откриеш.
Сума ти глупости изписах, но съм ужасно разочарована.
Всеки има такива моменти, споко. Особено след като много силно си разитала на нещо, а то те е разочаровало, вярата се губи за известно време. И аз съм имала такива периоди, но може пък и това да е най-хубавото-появява се точно, когато си толкова отчаян, че в нищо не вярваш. И изведнъж огрява всичко около теб. Не е случайно даден тоя пример с рицаря на бял кон... Той идва да те спаси точно, когато имаш спешна нужда от помощ и мислиш, че няма кой да те спаси... А любовта се появява в мига, в който вече всичко е загубено и се давиш в отчаяние, за да те измъкне в последния момент...
И после пак да те удави... :cry:
ама нема да умрем бе.. светът още се върти.. :] лъхна ме няква позитивност в последния момент : D
На мен и без това напоследък ми е гадно, а от известно време съвсем. Тва за спането и яденето е вярно мамка му. Даже ми е някво странно около сърцето :lol:
като я има и предай много поздрави и да се появява по - често а не да си седи в мръсната кошарка ..а ? :booooomb:
MiMcHeToOo
10-22-2008, 14:48
За мене има обич само. Т'ва е нещото към семейството и децата, които ще имам.
Rebirthing
10-22-2008, 14:56
Няма любов, има химическа реакция на мозъка, но ние простосмъртните му казваме любов.
Ето и малко по въпроса: http://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=1969
Няма любов, има химическа реакция на мозъка, но ние простосмъртните му казваме любов.
:lol:
Rebirthing
10-22-2008, 15:06
:lol:
Еми така е, като няма какво друго да кажеш :-o .
snejana67
10-22-2008, 15:13
:grin: :grin: има има любов :grin: :grin: :grin:
@baby_bitch - Не, просто това са пълни глупости. Любовта няма нищо общо с каквито и да били физически реакции. Значи след третата година хората само се правят, че се обичат за пред децата си, или? Не стига, че самото твърдение е малоумно, да не говорим за частта със имунната система, но и самото разследване е... No comment!
Abbie_Broken
10-22-2008, 16:28
Ох, няма какво да говорим. Всеки, който е влюбен ще говори като теб и всеки, който е страдал то любовта и е бил нараняван, ще каже, че не същестува и не вярва в любовта.
AnIcHkAtA
10-22-2008, 16:33
Ще цитирам едно клише : "Всеки човек среща истинската си любов, но не всеки я разпознава" ;]
ImmortalForever
10-22-2008, 16:41
Повярвайте, че я има бе хора-ЛЮБОВТА!!! Има я!
Друсаш се, нали? :?
moon_flower
10-22-2008, 17:08
И на най хубавата и позитивна тема трябваше да бъде съсипана с негативен коментар...
Хубаво е че има хора,които мислят като теб,които са щастливи и се наслаждават на момента,а не мислят какво може да се случи в бъдещето.
Наистина,има любов. :)
NaNa_SladuRana
10-22-2008, 17:14
trudno se namira,lesno se gubi,no vse pak q ima,pazete q dobre :)
като я има и предай много поздрави и да се появява по - често а не да си седи в мръсната кошарка ..а ? :booooomb:плюс че мирише на лайна ..щото където има 2ма ..се появява 3ти..и става много шит.. :booooomb: :booooomb:
lonely_girl92
10-22-2008, 17:38
Напълно подкрепям ... Любов има!! А тези които твърдят обратното просто все още не са срещнали точния човек. :) :) :)
като я има и предай много поздрави и да се появява по - често а не да си седи в мръсната кошарка ..а ? :booooomb:плюс че мирише на лайна ..щото където има 2ма ..се появява 3ти..и става много шит.. :booooomb: :booooomb:
Тук не говорим за "тази" любов, а за "онази" :lol: Ако наистина се обичате нали се сещаш кога ще се появи трети човек, та да стане много шит?
EarthShaker
10-22-2008, 18:00
Добре.
Тук не говорим за "тази" любов, а за "онази" :lol: Ако наистина се обичате нали се сещаш кога ще се появи трети човек, та да стане много шит?e pa i da se obicham..pak she doe nekoq pacha za prebivane 8-) :lol:
scoobydors
10-22-2008, 18:12
Само любов сърцето сгрява и то забива лудо...Само любов, просто нищо,нищо друго... :grin: Авторке,поздравявам те за хубавите неща,които си написала. :-P
да не сте на амфетамини половината :-o
KpucuTo0o92
10-22-2008, 19:45
Да наистина има истинска любов.А хората който са наранявани вече не вярват-да така е но не трябва.И аз не съм с човека когото обичам и съм била наранявана но все още съм на мнение че любов има и наистина идва когато най малко я очакваме и наистина преобръща живота ни :-D
soul1199
10-22-2008, 19:49
ima q da,ama mai si mn hlutnala po nqkoe mom4e,stryva mi se :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
10-23-2008, 05:59
1. Защо си мисля, че любовта (т.е. способноста да обичаш нещо/някого) съществува не само към един-единствен индивид? Може да обичаш да танцуваш <=> имаш любов към танците, и т.н. Защо задължително да е това да си загубиш ума по някого?
2. Към авторката: това, че в момента си хлътнала по някого, не значи, че трябва да налагаш на другите своите убеждения, а ако не ги харесат, да ги наричаш комплексари. Всеки си има мнение. Аз лично съм твърдо зад любовта, за мен съществува и за мен тя осмисля съществуването (любов към живота, ала-бала). Но някои не мислят като мен, което си е напълно тяхно право. Наум си казвам, че след време ще се чудят на убежденията си, и си припомням това изречение: "Не вярваш нито в артрита, нито в любовта, докато не те споделят". Просто е (макар че тук под "любовта" пак се има предвид чувствата към даден човек).