Влез

View Full Version : Проблем с тъпите родители....кво да правя

(S) AINT
10-22-2008, 17:54
:x :x :x :x :x
Момиче съм на 16г. и проблема е че моите родители само се заяждат с мен. Не ме пускат до късно, налагат ми някви тъпи вечерни часове, а живея в малък жалък град!!!!!!!! Постоянно ме питат къде ходя , кво прая... не се издържа все пак не съм малка вече!
Дайте ми някъв съвет кво да правя, че не издържам! Квото и да говоря не става :x :-x

Claire1
10-22-2008, 19:30
Колкото и да те ограничават, не мисля, че е много хубаво да наричаш родителите си "тъпи".. Точно тези "тъпи" родители са ти дали подслон, не мисля, че са те оставили гладна или жадна, очевидно имаш и компютър, отгледали са те и е доста неблагодарно от твоя страна... Мисля, че е нормално да се притесняват за теб, искат да знаят къде си, ако евентуално нещо се случи... Все пак седни и поговори нормално с тях, кажи им, че разбираш, че за загрижени, но си вече на 16 и би искала малко повече свобода... Успех :)

(S) AINT
10-22-2008, 19:41
правила съм го най-малко 100пъти :-o

CwalkIn
10-23-2008, 21:46
Родотели...
Мислят ти доброто , на 16 си :)
А тия глупости за вечерен час , ги има навсякъде :-o

Darkkiss
10-24-2008, 02:32
:x :x :x :x :x
Момиче съм на 16г. и проблема е че моите родители само се заяждат с мен. Не ме пускат до късно, налагат ми някви тъпи вечерни часове, а живея в малък жалък град!!!!!!!! Постоянно ме питат къде ходя , кво прая... не се издържа все пак не съм малка вече!
Дайте ми някъв съвет кво да правя, че не издържам! Квото и да говоря не става :x :-x
да малка си!!!

Sladur_
10-24-2008, 10:07
а дали ти си им показала че могат да ти имат доверие за да те пускат ?

Mbp3eJlaH
10-24-2008, 10:12
abe kurve hodi se 4ukai na porazia
sled vreme 6e vidi6 kak 6e dignat race ot tebe
ama da ne reve6 8-)

Lysit0
10-24-2008, 11:32
Нямаш никакво право да наричаш родителите си ''тъпи''.Кой тне е хранил и гледал през целият ти живот,и кой мислиш,че ще го прави занапред.С това твое мислене,показваш,че не си дорасла още,за да те пускат без час.

Pedigree
10-24-2008, 17:50
'Тъпите родители', а?
Ти кво? Ако ти даваха да стоиш на пътя по цял ден и цяла нощ, щяха да са 'яките родители'?
Я се стягай! И аз моята 16-годишна щерка няма да я пусна да се вее по нощите из улиците. Кво като си от малък град? Белите стават за секунди.

lori
10-24-2008, 18:15
Нямаш никакво право да наричаш родителите си ''тъпи''.Кой тне е хранил и гледал през целият ти живот,и кой мислиш,че ще го прави занапред.С това твое мислене,показваш,че не си дорасла още,за да те пускат без час.

+1

.. DeViL mAy CrY ..
10-24-2008, 18:25
Седнете и поговерете ама с твоя разум,и аз не бих те пускала до късно.
как можеш да наричаш родителите си тъпи-щом са ти определили толко и толко часа значи ти имаш някаква вина.Поговори нормално с тях,ако им говориш така както пишеш на нас аз виждам причината.Някой родители пускат децата си до късно или без вечерен час,когато видят че мислят раздумно и като човек за възраста си.Ако ти се държиш като 9 годишна ...

AlmondButter
10-25-2008, 11:27
Не била малка :lol:
Никой, който не е малък /по акъл/ няма да обяви родителите си за тъпи щом не му одисват по акъла.
Дръж се малко по-зряло де, какво очакваш с такова отношение? Ебаси.

BlueAvalanche
10-25-2008, 11:50
Човек, който нарича родителите си "тъпИ" не заслужава изобщо да излиза от вкъщи докато не се научи да уважава хората, които са му дали живот. Щом те са преценили ти имаш право да си траеш, защото не си пълнолетна и те носят отговорност за теб, като станеш пълнолетна и достатъчно умна да знаеш какво правиш те надали ще ти налагат вечерни часове.

HardcoreSyndrome
10-25-2008, 12:21
Те си знаят, защо го правят. Ако не си спечелила доверието им, че могат да те пускат до късно, няма как да стане. И това с "тъпите" родители...
Оцени, че ти ходят по гъза. Не са тъпи, когато ти купуват или дават нещо нали?!
И FernandoTorres`fan.. го каза много добре!!!

mynichka
10-25-2008, 13:25
честно да ти кажа заслужаваш си вечерния час :razz:

darla
10-25-2008, 13:35
1.ako ne bqha "tupite" ti roditeli teb nqma6e da te ima
2.ako ne bqha "TUPITE" ti roditeli i do 16 nqma6e da dojivee6,za6toto ne moje6 i d-to da si izbur6e6 sama
3.ako ne sa "tupite" ti roditeli nqma da dojivee6 i do 26,sled kato sega se ima6 za golqma
4.ako ne sa "tupite" ti roditeli 6te si vee6 zadnika po cqla no6t po barovete diskotekite,priqtelskite kvartiti i sled 2god maks 6te si aaadski jalko suzdanie.
taka,4e budi blagodarna na "tupite" ti roditeli,ve4erniq 4as go ima vseki teen,o6te pove4e momi4e.
Budi blagodarna,4e ima koi da se griji za teb,da te pazi i da se strahuva za teb,za6toto mnogo deca NIKOGA nqma da imat takiva hora do sebe si i 6te rastat na ulicite(kakto ti iska6),vmesto v hubav dom s dvama roditeli(kakto ti ne iska6) :o

HardcoreSyndrome
10-25-2008, 13:39
2.ako ne bqha "TUPITE" ti roditeli i do 16 nqma6e da dojivee6,za6toto ne moje6 i d-to da si izbur6e6 sama
3.ako ne sa "tupite" ti roditeli nqma da dojivee6 i do 26,sled kato sega se ima6 za golqma
4.ako ne sa "tupite" ti roditeli 6te si vee6 zadnika po cqla no6t po barovete diskotekite,priqtelskite kvartiti i sled 2god maks 6te si aaadski jalko suzdanie.
taka,4e budi blagodarna na "tupite" ti roditeli,ve4erniq 4as go ima vseki teen,o6te pove4e momi4e.
Budi blagodarna,4e ima koi da se griji za teb,da te pazi i da se strahuva za teb,za6toto mnogo deca NIKOGA nqma da imat takiva hora do sebe si i 6te rastat na ulicite(kakto ti iska6),vmesto v hubav dom s dvama roditeli(kakto ti ne iska6) :o
Много точно й го каза!!! Браво.

polito_93
10-25-2008, 13:39
moite roditeli sa6to mi nalagat mn ranen 4as na koito kaja do kolko sam sedqt ei tai.. :shock:
sq si mislish 4e sa nespravqdlivi s tebe no edin den kato imash deca 6te na tqhnoto mnenie

SlaDky_BeBi
10-25-2008, 16:58

Тя е много много много права !!! Някои ден ще съжеляваш за тези си думи.Защото ако по цяла нощ не се прибираше сигурно вече щеше да си с 3 деца.

ЗАМИСЛИ СЕ МАЛКО ! И моите родители ми казват да се прибирам рано, но аз се прибирам и те ми имат голямо доверие.

Зайо*Байо
10-25-2008, 17:52
При мене е същото. "10 часа в нас " и защо ? .. защото иначе има полиция и ще отида в районното :-x :-x . Но се пак трябва да ги издържам , защото ако не бяха те нямаше да ме има

BePoHuKa
10-26-2008, 03:01
Бъди благодарна,че има кой да се грижи и да мисли за теб!Точно защото имаш вечерен час означав,че не са "тъпи".Защото ако забележиш какво става около теб ще осъзнаеш колко много teen-ове,които не са имали "тъпите" родители,които ти имаш са или в затвора или под земята. :shock:

(S) AINT
10-26-2008, 12:14
Чакайте малко ве многознайковци такива ! Нима никой родител не си гледа детето??? Всеки който е почти на 17 иска няква свобода и при положение че ме знаят къде ходя и с кого съм! :-x

Boyd
10-26-2008, 18:06
Чакайте малко ве многознайковци такива ! Нима никой родител не си гледа детето??? Всеки който е почти на 17 иска няква свобода и при положение че ме знаят къде ходя и с кого съм! :-x

Че и на 27 да си, като нямаш елементарно уважение към хората, от които си се пръканала, пак не заслужаваш свобода. Не може да са те гледали "почти 17 години" и ти да нямах капка респект в очите си спрямо тях! Всеки на твоята възраст си вика, че му е по-добре без тях, но ако ги няма к'во ще ядете, с к'во ще си купувате парцалките ?! Много знаете да лаете, но въобще не сте прави и на всичкото отгоре се сърдите като ви се каже!

След като няма перспектива за доверие в теб, к'во очакваш !?

Lysit0
10-26-2008, 19:33

Че и на 27 да си, като нямаш елементарно уважение към хората, от които си се пръканала, пак не заслужаваш свобода. Не може да са те гледали "почти 17 години" и ти да нямах капка респект в очите си спрямо тях! Всеки на твоята възраст си вика, че му е по-добре без тях, но ако ги няма к'во ще ядете, с к'во ще си купувате парцалките ?! Много знаете да лаете, но въобще не сте прави и на всичкото отгоре се сърдите като ви се каже!

След като няма перспектива за доверие в теб, к'во очакваш !?

Boyd е напълно прав/a!!!

jad3d
10-26-2008, 19:46
abe kurve hodi se 4ukai na porazia
sled vreme 6e vidi6 kak 6e dignat race ot tebe
ama da ne reve6 8-)
:lol: :lol: :lol:

Boyd
10-27-2008, 15:10
Boyd е напълно прав/a!!!

Май ще се наложи да си напиша като един друг потребител в подписа "аз съм момче"..

tonie__
10-27-2008, 15:21
как не ги е срам родителите ти да не те пускат по хощите сама вънка .. че ти вече си голяма ! предлагам да се изнесеш от вас , вече си достатъчно зряла , та да живееш сама , пък и сметките да си плащаш сама и да се изхранваш...
...слушай ме кфо ти говоря , хващаш си багажа и пътя .. поне няма да те тормозят за вечерния час ... :booooomb: :booooomb:

п.п : ОМГ ! :shock: :shock: :shock:

Lysit0
10-27-2008, 16:18

Да има и такива,които не ги е грижа ,ни най- малко за децата им.Имам една приятелка,която майка и е наркоманка,колкото тъпо да звучи според малки деца като теб,защото според теб,всички родители са безгрешни,баща и ги е напуснал отдавна.Питаш ли какво им е на такива момчета и момичета:?:.... ,майка и ще умре много по- скоро от нея,защото вэима тежка дрога.Такива глезени дечица като теб,дето знаят само .: тате носи,мама меси:.,питала ли си се някога какво им не на децата от домовете:?: Не си усещала тази болка,коятоте усещат.Да няма кой да те целуне за лека нощ до като си дете,...да няма кой да ти зготви като се прибереш вечер от училище...да няма кой да ти даде пари за училище и за кафенца....да няма кой да ти пусне една пералня,като дрехите са мръсни.Аз също не съм го усещала,и благодаря на Бога за това,но за разлика от такива глезени дечица като теб,разбирам как се чувстват.Така,че уважавай и обичай родителите си,защото не се знае утре дали ще ги имаш.

neonskull
10-27-2008, 18:01
малиии тъпи родители е тва е лошо аз моите родители никога не съм ги наричал така научи се на обноски пикло :-P :-P :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Abbie_Broken
10-27-2008, 18:03
Много е тъпо да кажеш, че родителите ти са тъпи само, щото не те пускат до късно. Баси, ти си тъпата тука! Просто не е правилно да говориш така за хората, които са ти дали живот, дом и всичко друго. А и те не пускат до късно, защото те обичат и се притесняват за теб, но явно ти тфа няма да го проумееш. То и аз се ядосвам кат не ме пускат ама не говоря като теб! Се тая...

xxXroshawkaXxx
10-27-2008, 19:15
Родотели...
Мислят ти доброто , на 16 си :)
А тия глупости за вечерен час , ги има навсякъде :-o

+ :-)

neonskull
10-29-2008, 12:21
Абе зарежете я тази тема тя е една патка и точка

Xrisinka
10-31-2008, 20:32
a be mila ti v chas li si za da govorish taka za roditelite si qvno se danish neprekasnoto pred tqh i ne si im pokazala che mogat da razchitat na tebe i za tva sa teq normi .. a i vse pak se opitai pone malko da gi razberesh ne smao da sadish ..

Erica1
11-03-2008, 15:58
Опитай се да ги разбереш, явно ти нямат никакво доверие.