- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с тъпите родители....кво да правя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм на 16г. и проблема е че моите родители само се заяждат с мен. Не ме пускат до късно, налагат ми някви тъпи вечерни часове, а живея в малък жалък град!!!!!!!! Постоянно ме питат къде ходя , кво прая... не се издържа все пак не съм малка вече!
Дайте ми някъв съвет кво да правя, че не издържам! Квото и да говоря не става![]()
![]()
Колкото и да те ограничават, не мисля, че е много хубаво да наричаш родителите си "тъпи".. Точно тези "тъпи" родители са ти дали подслон, не мисля, че са те оставили гладна или жадна, очевидно имаш и компютър, отгледали са те и е доста неблагодарно от твоя страна... Мисля, че е нормално да се притесняват за теб, искат да знаят къде си, ако евентуално нещо се случи... Все пак седни и поговори нормално с тях, кажи им, че разбираш, че за загрижени, но си вече на 16 и би искала малко повече свобода... Успех![]()
Родотели...
Мислят ти доброто , на 16 си
А тия глупости за вечерен час , ги има навсякъде![]()
да малка си!!!Първоначално написано от (S) AINT
а дали ти си им показала че могат да ти имат доверие за да те пускат ?
abe kurve hodi se 4ukai na porazia
sled vreme 6e vidi6 kak 6e dignat race ot tebe
ama da ne reve6![]()
Нямаш никакво право да наричаш родителите си ''тъпи''.Кой тне е хранил и гледал през целият ти живот,и кой мислиш,че ще го прави занапред.С това твое мислене,показваш,че не си дорасла още,за да те пускат без час.
'Тъпите родители', а?
Ти кво? Ако ти даваха да стоиш на пътя по цял ден и цяла нощ, щяха да са 'яките родители'?
Я се стягай! И аз моята 16-годишна щерка няма да я пусна да се вее по нощите из улиците. Кво като си от малък град? Белите стават за секунди.
Първоначално написано от Люси
+1
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Седнете и поговерете ама с твоя разум,и аз не бих те пускала до късно.
как можеш да наричаш родителите си тъпи-щом са ти определили толко и толко часа значи ти имаш някаква вина.Поговори нормално с тях,ако им говориш така както пишеш на нас аз виждам причината.Някой родители пускат децата си до късно или без вечерен час,когато видят че мислят раздумно и като човек за възраста си.Ако ти се държиш като 9 годишна ...
Не била малка![]()
Никой, който не е малък /по акъл/ няма да обяви родителите си за тъпи щом не му одисват по акъла.
Дръж се малко по-зряло де, какво очакваш с такова отношение? Ебаси.
Човек, който нарича родителите си "тъпИ" не заслужава изобщо да излиза от вкъщи докато не се научи да уважава хората, които са му дали живот. Щом те са преценили ти имаш право да си траеш, защото не си пълнолетна и те носят отговорност за теб, като станеш пълнолетна и достатъчно умна да знаеш какво правиш те надали ще ти налагат вечерни часове.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Те си знаят, защо го правят. Ако не си спечелила доверието им, че могат да те пускат до късно, няма как да стане. И това с "тъпите" родители...
Оцени, че ти ходят по гъза. Не са тъпи, когато ти купуват или дават нещо нали?!
И FernandoTorres`fan.. го каза много добре!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
честно да ти кажа заслужаваш си вечерния час![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
1.ako ne bqha "tupite" ti roditeli teb nqma6e da te ima
2.ako ne bqha "TUPITE" ti roditeli i do 16 nqma6e da dojivee6,za6toto ne moje6 i d-to da si izbur6e6 sama
3.ako ne sa "tupite" ti roditeli nqma da dojivee6 i do 26,sled kato sega se ima6 za golqma
4.ako ne sa "tupite" ti roditeli 6te si vee6 zadnika po cqla no6t po barovete diskotekite,priqtelskite kvartiti i sled 2god maks 6te si aaadski jalko suzdanie.
taka,4e budi blagodarna na "tupite" ti roditeli,ve4erniq 4as go ima vseki teen,o6te pove4e momi4e.
Budi blagodarna,4e ima koi da se griji za teb,da te pazi i da se strahuva za teb,za6toto mnogo deca NIKOGA nqma da imat takiva hora do sebe si i 6te rastat na ulicite(kakto ti iska6),vmesto v hubav dom s dvama roditeli(kakto ti ne iska6)![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Много точно й го каза!!! Браво.Първоначално написано от darla_f
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
moite roditeli sa6to mi nalagat mn ranen 4as na koito kaja do kolko sam sedqt ei tai..![]()
sq si mislish 4e sa nespravqdlivi s tebe no edin den kato imash deca 6te na tqhnoto mnenie
skaip : crazy_poli2
Първоначално написано от darla_f
Тя е много много много права !!! Някои ден ще съжеляваш за тези си думи.Защото ако по цяла нощ не се прибираше сигурно вече щеше да си с 3 деца.
ЗАМИСЛИ СЕ МАЛКО ! И моите родители ми казват да се прибирам рано, но аз се прибирам и те ми имат голямо доверие.
При мене е същото. "10 часа в нас " и защо ? .. защото иначе има полиция и ще отида в районното![]()
. Но се пак трябва да ги издържам , защото ако не бяха те нямаше да ме има
Бъди благодарна,че има кой да се грижи и да мисли за теб!Точно защото имаш вечерен час означав,че не са "тъпи".Защото ако забележиш какво става около теб ще осъзнаеш колко много teen-ове,които не са имали "тъпите" родители,които ти имаш са или в затвора или под земята.![]()
Че и на 27 да си, като нямаш елементарно уважение към хората, от които си се пръканала, пак не заслужаваш свобода. Не може да са те гледали "почти 17 години" и ти да нямах капка респект в очите си спрямо тях! Всеки на твоята възраст си вика, че му е по-добре без тях, но ако ги няма к'во ще ядете, с к'во ще си купувате парцалките ?! Много знаете да лаете, но въобще не сте прави и на всичкото отгоре се сърдите като ви се каже!Първоначално написано от (S) AINT
След като няма перспектива за доверие в теб, к'во очакваш !?
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от Boyd
Boyd е напълно прав/a!!!