PDA

View Full Version : саМаААааааа..... =[[=[[

exclusive__16
10-23-2008, 15:18
защо сам самаа, и си нямам никогооо ...... :cry: : cry: :cry:

p.c..ne pishete podigravatelni otgovori prosto iskam da si izleq dushata i da mi dadete nqkaf kuraj :cry: :cry: :cry:

Rebirthing
10-23-2008, 15:20
Щото си губиш времето по форуми, вместо да излезнеш навън.

qwer4o
10-23-2008, 15:44

Според мен, сама си си виновна.
Не, защото неможеш, а защото не искаш да си имаш някого и не правиш нищо по въпроса :)

plmn
10-23-2008, 15:45
сърцераздирателно

Ifko
10-23-2008, 15:48

Колко ясно ти го казаха...

exclusive__16
10-23-2008, 15:50

Не, защото неможеш, а защото не искаш да си имаш някого и не правиш нищо по въпроса :)

mnogo si prav i az naposleduk mislq taka , ama kakvo da napravq i az se 4udq.. ?? :cry:

foreverr
10-23-2008, 15:50

Колко ясно ти го казаха...+1Излизай някъде зарибявай се по скайпа, оговаряй си срещи по скайпа и няма да си сама!!!

qwer4o
10-23-2008, 15:52

mnogo si prav i az naposleduk mislq taka , ama kakvo da napravq i az se 4udq.. ?? :cry:

да започнеш да излизаш, да се забавляваш.
По ник-а ти разбирам, че си на 16 - незнам дали е така. Но на 16- може да имаш много забавления. Ако няма с кого, обади се на съученици, братовчери. Спретни едно парти, иди на кино, да играеш боулинг или незнам какво, Просто бъди сред обществото, успееш ли да го направиш и всенага ще си намериш приятели и хора, които няма да те карат да се чувстваш сама.

hahavteen
10-23-2008, 15:52
Пффф аз съм сама вече половин година :o И не е като да не излизам и да не се запознавам с нови хора.. Не е като да не ме зарибяват разни симпатяги непрекъснато ама аз съм си ТВЪРДЕ претенциозна... Все им намирам някакви кусури :?

soul1199
10-23-2008, 15:53
vij sega i az sum sama,i hodq po koridorite nasam natam i se zaribqv tam s edni mom4eta,ama vsmisal govorim si i t.n.,moq suvet e izlizai pove4e,ne moje da sedi6 i da se samosujelqva6,i sega gore glavata,yspeh4eta :)

Andreev
10-23-2008, 15:55

p.c..ne pishete podigravatelni otgovori prosto iskam da si izleq dushata i da mi dadete nqkaf kuraj :cry: :cry: :cry:
е па да не си няква по-специална, че всеки да тича след тебе пфф...к'вот надробиш такова ше сърбаш

hahavteen
10-23-2008, 16:14
Аааа аз "сама" го разбрах че няма гадже а не че няма изобщо приятели...
Е тогава да.. Излизай повече.

exclusive__16
10-23-2008, 16:27
Пффф аз съм сама вече половин година :o И не е като да не излизам и да не се запознавам с нови хора.. Не е като да не ме зарибяват разни симпатяги непрекъснато ама аз съм си ТВЪРДЕ претенциозна... Все им намирам някакви кусури :?

oxx za kusorite da ne govorim.. .ama ne az izlizam ama ne f tova otnoshenie sam a sam sama v smis 4e si nqmam gadje tova a ina4e si izlizam i se zabalvlqvam ama prosto samo kusoite gledam na xorata a moite ne vijdamm ... |(

exclusive__16
10-23-2008, 16:28

da ti pravilno si razbrala ...

yoyo125
10-23-2008, 16:30
napravi si registraciq v nqkoi sait za zapoznanstva ... izlizai na sreshti , obshtyvai poveche sus horata ;]

hahavteen
10-23-2008, 16:40

da ti pravilno si razbrala ...

Ем да аз на мъжете намирам кусури... С поне 10 наистина свестни мъже се запознах последния месец и всички са заинтересовани обаче аз ги приемам само като приятели... За да ги поискам за нещо повече трябва да са наистина нещо специално а те са просто... ок :oops:

sextazy_baby
10-23-2008, 16:49
Всичко зависи от теб...спри да киснеш пред компа и излизай :)

eminemims
10-23-2008, 16:59
ние кфо да направим ... ?
излизай навън !!!
забавлявай са !!!

Jumbie483
10-23-2008, 16:59
Не си първата, не си и последната която е сама. Не преигравай :?

Rofl4e
10-23-2008, 17:03
napravi si registraciq v nqkoi sait za zapoznanstva ... izlizai na sreshti , obshtyvai poveche sus horata ;]
+1

JelqznaDevica
10-23-2008, 17:06
Аз също съм сама ;) и е по-добре така повярвай ми.И твоето време ще дойде,когато ще бъдеш обвързана и щастлива!

slim__shadygirl
10-23-2008, 17:11
Аз също съм сама ;) и е по-добре така повярвай ми.И твоето време ще дойде,когато ще бъдеш обвързана и щастлива!
Дам и аз така.
Не хленчи че си сама,за всичко си има време!:wink:

exclusive__16
10-23-2008, 17:23
Дам и аз така.
Не хленчи че си сама,за всичко си има време!:wink:

da i az tfa si povtarqm ... za vseki vlak si ima pytnik ... ama prosto mi se iskashe da go spodelq s pove4e xoraa...

jjjjjj6363
10-23-2008, 18:30

tq e prava az taka si gubih vremeto i sum ot dosta vreme sam i sum sviknal taka i taka zapo4na da mi haresva i nqmam jelanie za nishto

jghgh
10-23-2008, 18:38
И аз съм сама. Днеска малко плаках.
Ама си излизам навън и пия кола с приятели.
Те са доста повече като стойност от нЕква шибана любов, дето си отминава.

tItEufFf
10-23-2008, 18:45
Ооо я стига... На всеки се случва да остане съвсем самичък. И аз в момента съм си самичка. И ко? Пука ли ми .. нали знам, че нещата ще се оправят :? Сериозно говоря. Сега имам две седмици ваканция, което по принцип е много хубаво, макар и мисълта, че ще си седя вкъщи да ме убива. В училище ... просто седя при едни момичета колкото да не съм сама. Рядко си разменяме някое друго изречение... Но както казах: Сигурна съм, че нещата ще се оправят. А ти - то от теб си зависи. Не й казвайте "Излизай!" .. може да е някаква смахната. А ако не е значи нещата ще се оправят ;) Не виждам за какво се притесняваш. Но се опитай да си сама без да си самотна ;)

ANTIHUMAN
10-23-2008, 20:23
Аз съм сам и в отношение в любовта (тази дума ми е смешна много :lol: ) и в отношение на приятели, нямам такива.Как се чуствам ли?По-добре, ако ги имах тези двете неща!Не съм щастлив, но не съм изпаднал в депресия.Правя това което искам и никой нищо не може да ми каже.

LizZz
10-23-2008, 20:26
Въх, уби мА!

EarthShaker
10-23-2008, 20:37
не знам защо

exclusive__16
10-24-2008, 12:50
daa vsi4ki do nqkfa stepen ste pravi .... no az izlizam kodq p okafeta nasam na tam ... oba4e seki koito iska da se zapoznae s men az ne go xar .. iskam to4no tezi xora koito ne moga da imam i se celq prekaleno visokoo .... aaa ina4 dano i moq red doide po skoro ..

nicolepcd
10-24-2008, 17:59
Еми то е така... сега като си сама се оплакваш от самотата, ма после като си намериш гадже, ор "съмтинг лайк дат" :lol: ще имаш пък проблеми от сорта, че не знаеш дали го обичаш, или пък, че не ти обръща внимание... или некви такива... Така че просто все ще си намираш проблеми... Радвай си се на живота, пък каквото стане - стане... ;) Време за всичко има, не си пропилявай дните в самосъжаление :)

GreenFairy
10-24-2008, 18:12
Сама в смисъл, че гаджето те е зарязало и сама в смисъл, че ти е тъпо, че нямаш гадже от не знам си колко време?

halcho_g
10-24-2008, 18:24
To i az tai bqh :grin:

samoubiika
10-24-2008, 18:47
еф...и аз съм сама...нямам никого,но не се оплаквам и не рева заради това...мога да го преживея,а и живея с надеждата,че за всеки влак си има пътници...когато човек загуби надеждата,губи вярата,а без вяра губиш смисъла на живота си...аз нямам вяра,но има нещо мъничко,което ме крепи...подкрепата на приятелите ми в това,че все някога ще се намери човек,който да не ме обича единствено като приятел...това ме крепи.
предполагам имаш приятели?единствено на тях можеш да разчиташ...семейството неможе да ти окаже подкрепа,която могат хора на приблизително твоята възраст.

Soy_tu_mujer
10-24-2008, 20:21
Хей, едно момченце е пуснало нова тема "ще си намеря ли някога приятелка" ;)

Инъче човек сам трябва да си го направи така, както иска... Сама трябва да действаш и да намериш човека. Едва ли си съвсем сама... Просто работи в/у въпроса, незнам какво друго да те посъветвам.

П.С: Погледни ми подписа долу ;))))

Soy_tu_mujer
10-24-2008, 20:23
Еми то е така... сега като си сама се оплакваш от самотата, ма после като си намериш гадже, ор "съмтинг лайк дат" :lol: ще имаш пък проблеми от сорта, че не знаеш дали го обичаш, или пък, че не ти обръща внимание... или некви такива... Така че просто все ще си намираш проблеми... Радвай си се на живота, пък каквото стане - стане... ;) Време за всичко има, не си пропилявай дните в самосъжаление :)

Ииии Да!!!! Много правилно! Повярвай!

karoli_94
10-24-2008, 20:55
Po-dobre sama otkolkoto ne6tastna i naranena...Spoko be 4ovek izlizai pove4e s priqtelite ti-kato trqbva moli gi te da te zapoznaqt s tehni priqteli i t.n.,s1zdavai novi priqtelstva veseli se hodi po kuponi,pyk kato trqbva napravi si i nqkoq registraciq v sait za zapoznanstva...vse 6te si nameri6 nqkoi utre ili sled 1 mesec...

BePoHuKa
10-24-2008, 22:38
Сичко идва с времето си бе..ти си teen..утре ще се запознаеш с някой и няма да си сама ;)

NeJnO_UhAniE
10-24-2008, 22:44
oleee.....ybivash me avtorke..
q izlez navan,radvai se na jivota...kafeta,diskoteki..est i y4ene ama ne se ot4aivai 8) :-)

bgboy0190
10-25-2008, 02:10
И аз съм сам и ми е гадно ;( ама какво да се прави - такъв е живота. Като си имаш верни приятели и се забавляваш не е от толкова голяма значение. Поне аз това се опитвам да си втълпя, че откакто ме скъса бившата не знам къде съм :D

Darkkiss
10-25-2008, 03:10

защото си грозна и тъпа

exclusive__16
10-25-2008, 05:20
mmm mersii mn :*

ne otgovarqm na xora pod moqta kategoriq kato gorniq potrebitel ;)

-naTii
10-25-2008, 12:11
Я горе главата ! Кво си се отпуснала такава.. я почни да излизаш малко повече или върви на диско да видим дали ще се оплакваш после,че си сама :-D

scoobydors
10-25-2008, 13:56

dqvolski_angel
10-25-2008, 16:12
аз се пробвам ако ще и малко да харесвам даденото момче. не че не съм претенциозна - пфф даже точно обратното, ама кой знае - може да излезе нещо хубаво! ако се стане така, че остана сама - гледам да съм непукистка. каквото има да се случва, ще се случи

slunchiceto0
10-25-2008, 16:22
Много хора са сами,но това не е повод за умиране нали?като киснеш по цял ден у вас и се самосъжаляваш няма да промениш нещата..лочни да хоиш по скайп срещи,дискотеки,и сякфи такива работи и виж колко бързо ще си намериш някой!!

hahavteen
10-25-2008, 16:34
аз се пробвам ако ще и малко да харесвам даденото момче. не че не съм претенциозна - пфф даже точно обратното, ама кой знае - може да излезе нещо хубаво! ако се стане така, че остана сама - гледам да съм непукистка. каквото има да се случва, ще се случи

И най-добрата ми приятелка е така ама аз просто не мога...
Ама нищо де.. Миналата седмица се запознах с едно много симпатично момче (намери ме в един немски сайт за студенти и още на другия ден се видяхме 8-) ) и като че ли всичко му е наред :oops: Днеска бяхме целия ден заедно и беше супер забавно а и с родителите ми много се харесаха...Ще видим как ще се развият нещата и дали ще стане нещо между нас :-)

exclusive__16
10-25-2008, 16:36
daAnoo se polu4i .. ako se xaresvate :* :P :P :-P :-P :-) :-) :-)

kuklichka_bg
10-25-2008, 19:51

Божеееееееее ](*,)

gLoRiOuS_aNGeL
10-25-2008, 20:32
И аз съм сама...Просто,защото чакам някой,който няма да е с мен никога!