- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- саМаААааааа..... =[[=[[
защо сам самаа, и си нямам никогооо ......: cry:
![]()
p.c..ne pishete podigravatelni otgovori prosto iskam da si izleq dushata i da mi dadete nqkaf kuraj![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Според мен, сама си си виновна.Първоначално написано от exclusive__16
Не, защото неможеш, а защото не искаш да си имаш някого и не правиш нищо по въпроса![]()
сърцераздирателно
Колко ясно ти го казаха...Първоначално написано от baby_bitch
mnogo si prav i az naposleduk mislq taka , ama kakvo da napravq i az se 4udq.. ??Първоначално написано от qwer4o
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
+1Излизай някъде зарибявай се по скайпа, оговаряй си срещи по скайпа и няма да си сама!!!Първоначално написано от Ifko
да започнеш да излизаш, да се забавляваш.Първоначално написано от exclusive__16
По ник-а ти разбирам, че си на 16 - незнам дали е така. Но на 16- може да имаш много забавления. Ако няма с кого, обади се на съученици, братовчери. Спретни едно парти, иди на кино, да играеш боулинг или незнам какво, Просто бъди сред обществото, успееш ли да го направиш и всенага ще си намериш приятели и хора, които няма да те карат да се чувстваш сама.
Пффф аз съм сама вече половин годинаИ не е като да не излизам и да не се запознавам с нови хора.. Не е като да не ме зарибяват разни симпатяги непрекъснато ама аз съм си ТВЪРДЕ претенциозна... Все им намирам някакви кусури
![]()
vij sega i az sum sama,i hodq po koridorite nasam natam i se zaribqv tam s edni mom4eta,ama vsmisal govorim si i t.n.,moq suvet e izlizai pove4e,ne moje da sedi6 i da se samosujelqva6,i sega gore glavata,yspeh4eta![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е па да не си няква по-специална, че всеки да тича след тебе пфф...к'вот надробиш такова ше сърбашПървоначално написано от exclusive__16
Аааа аз "сама" го разбрах че няма гадже а не че няма изобщо приятели...
Е тогава да.. Излизай повече.
Първоначално написано от slun4ice
oxx za kusorite da ne govorim.. .ama ne az izlizam ama ne f tova otnoshenie sam a sam sama v smis 4e si nqmam gadje tova a ina4e si izlizam i se zabalvlqvam ama prosto samo kusoite gledam na xorata a moite ne vijdamm ... |(
da ti pravilno si razbrala ...Първоначално написано от slun4ice
napravi si registraciq v nqkoi sait za zapoznanstva ... izlizai na sreshti , obshtyvai poveche sus horata ;]
Ем да аз на мъжете намирам кусури... С поне 10 наистина свестни мъже се запознах последния месец и всички са заинтересовани обаче аз ги приемам само като приятели... За да ги поискам за нещо повече трябва да са наистина нещо специално а те са просто... окПървоначално написано от exclusive__16
![]()
Всичко зависи от теб...спри да киснеш пред компа и излизай![]()
ние кфо да направим ... ?
излизай навън !!!
забавлявай са !!!
EMINEM ZAVINAGI !!!
Дам и аз така.Първоначално написано от Желязна Девица
Не хленчи че си сама,за всичко си има време!![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от slim__shadygirl
da i az tfa si povtarqm ... za vseki vlak si ima pytnik ... ama prosto mi se iskashe da go spodelq s pove4e xoraa...
tq e prava az taka si gubih vremeto i sum ot dosta vreme sam i sum sviknal taka i taka zapo4na da mi haresva i nqmam jelanie za nishtoПървоначално написано от qwer4o
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
И аз съм сама. Днеска малко плаках.
Ама си излизам навън и пия кола с приятели.
Те са доста повече като стойност от нЕква шибана любов, дето си отминава.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride