Влез

View Full Version : Уфф...какво да правя ?!?

tsveti91
10-23-2008, 16:48
Така да започна тази история от самото начало-приятелката ми ме запозна с едно момче приятел на гаджето и, от начало си писахме по скайп,и една вечер и се обадиха и и казаха, че ще идват в нашия град (те са от др близък на моя град) за да се видим и да се запознаем най сетне официално.Дойдоха ходихме на кафе, полафихме и после решиха да отидем да се поразходим до една местност наблизо.Отидохме, постояхме там беше хубаво, но те си пийнаха и на връщане катастрофирахме след това бяхме в болница три дни настанени в съседни стаи и си прекарвахме много весело и нз как точно се случи да се влюбя в това момче -шофора при инцидента. Просто се привързах към него,държеше се много мило и внимателно с менбеше много добър ,а и ме харесва... До тук добре, НО нашите са против да имам каквото и да било общо с него а аз мисля, че го обичам и ми е много кофти не искам да се отказвам от него ...но знам, че всички ще са против нашата връзка и за това я пазя в тайна, но той не иска да се крие :( на всичкото отгоре всички, които го познават го изкарват едва ли не най- лошия човек + това той е 9 год по- голям от мен :( Не знам какво да правя просто... Помогнете ми.. Дайте съвет Моля ви! Благодаря предварително!!! ](*,) :cry: :-k

sexa_na_kompleksa
10-23-2008, 16:54
Достатъчно голяма си и сама можеш да прецениш какво да правиш. Явно го харесваш и каквото и да ти кажеме ние или твоите приятели, ти ще послушаш сърцето си. Ако мислиш, че няма да се възползва от теб, искате едно и също в една връзка и се разбирате, аз не виждам защо да не опитате.

blood_dodo
10-23-2008, 16:55
Да не си малка - 16-17 годишна... Ние как да ти помогнем ?

soul1199
10-23-2008, 16:57
ostavi drygite nastrana,misli za sebe si,kak ti se 4yvstva6,v kraina smetka ne te 6e hodqat s nego,a ti,a nakraq roditelite ti 6e te razberat i podkrepqt

Rofl4e
10-23-2008, 16:57
А защо всички са против тази връзка?

blood_dodo
10-23-2008, 17:08
А защо всички са против тази връзка?Подозирам че е заради инцидента. Ама авторката да каже :)

tsveti91
10-23-2008, 17:09
Rofl4e Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:57 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

А защо всички са против тази връзка?

Ами заради тъпата катастрофа той кара колата и беше много пиян за това а и слушат хорските приказки -преди време е взимал наркотици вече не, но са му лепнали етикета и така, а и е доста по- голям за това са против :-k

Rofl4e
10-23-2008, 17:11
Е за катастрофата...та то в БГ вече мисля че почти няма хора които да не са ги блъскали(или блъскали),пък и една катастрофа (която в случая явно не е много тежка)не променя човека!

tsveti91
10-23-2008, 17:20
не ни блъснаха.. блъснахме се в дърво и имахме късмет да оживеем всички, катастрофата не променя човека, но чавека беше с 3.43 промила алкохол в кръвта си как да обясня на нашите че това е нормално и че се случва на почити всеки в днешно време? :S

Rofl4e
10-23-2008, 17:28
Мисля че няма как .. но все пак им обясни че се е променил след катастрофата и повече няма да пие ... че се е уплашил и не иска да близне повече алкохол и т.н. съченения свободни си направи малко.. УСПЕХ!

Taraaa
10-23-2008, 17:33
Родителите ти няма как да ти забранят да се виждаш с него.. Каквото и да ти говорят те си знаят това че ти пак можеш да се виждаш с него- в това трябва да си абсолютно убедена .. Казват ти го защото се притесняват да не тръгнеш и ти като него ( щом преди е вземал наркотици и тн.. ) но не е толкова трудно да им обясниш че се е променил и така нататъка .. А ако и тогава не те послушат им кажи че просто няма как да ръководят всичко в твоя живот - даже и тази любов да е грешка все пак всички се учим от грешките си така че успех :)

tsveti91
10-23-2008, 17:56
Родителите ти няма как да ти забранят да се виждаш с него.. Каквото и да ти говорят те си знаят това че ти пак можеш да се виждаш с него- в това трябва да си абсолютно убедена .. Казват ти го защото се притесняват да не тръгнеш и ти като него ( щом преди е вземал наркотици и тн.. ) но не е толкова трудно да им обясниш че се е променил и така нататъка .. А ако и тогава не те послушат им кажи че просто няма как да ръководят всичко в твоя живот - даже и тази любов да е грешка все пак всички се учим от грешките си така че успех :)

Благодаря на всички наистина не мисля да се отказвам от него нашите да си гледат живота имах нужда да чуя и вашите мнения като по безпристрастни и виждам че има надежди :) БЛАГОБАРЯ!!!

Lysander
10-23-2008, 18:12
Извинявай, ама не мога да те разбера.Твърдиш, че си влюбена в човек който е на 27, а т си на 17. Но добре това донякъде го приемам. Шофирал е пиян и е поставил живота ти в опасност и не само че го е поставил ами и заради него си лежала 3 дни в болница. И на всичкото отгоре е бивш наркоман. И ти твърдиш че си привързана към него. :shock: Какво толкова си харесала в него направо не знам? :?