.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Уфф...какво да правя ?!?

Така да започна тази история от самото начало-приятелката ми ме запозна с едно момче приятел на гаджето и, от начало си писахме по скайп,и една вечер и се обадиха и и казаха, че ще идват в нашия град (те са от др близък на моя град) за да се видим и да се запознаем най сетне официално.Дойдоха ходихме на кафе, полафихме и после решиха да отидем да се поразходим до една местност наблизо.Отидохме, постояхме там беше хубаво, но те си пийнаха и на връщане катастрофирахме след това бяхме в болница три дни настанени в съседни стаи и си прекарвахме много весело и нз как точно се случи да се влюбя в това момче -шофора при инцидента. Просто се привързах към него,държеше се много мило и внимателно с менбеше много добър ,а и ме харесва... До тук добре, НО нашите са против да имам каквото и да било общо с него а аз мисля, че го обичам и ми е много кофти не искам да се отказвам от него ...но знам, че всички ще са против нашата връзка и за това я пазя в тайна, но той не иска да се крие на всичкото отгоре всички, които го познават го изкарват едва ли не най- лошия човек + това той е 9 год по- голям от мен Не знам какво да правя просто... Помогнете ми.. Дайте съвет Моля ви! Благодаря предварително!!!

Достатъчно голяма си и сама можеш да прецениш какво да правиш. Явно го харесваш и каквото и да ти кажеме ние или твоите приятели, ти ще послушаш сърцето си. Ако мислиш, че няма да се възползва от теб, искате едно и също в една връзка и се разбирате, аз не виждам защо да не опитате.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: Уфф...какво да правя ?!?

Да не си малка - 16-17 годишна... Ние как да ти помогнем ?
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostavi drygite nastrana,misli za sebe si,kak ti se 4yvstva6,v kraina smetka ne te 6e hodqat s nego,a ti,a nakraq roditelite ti 6e te razberat i podkrepqt
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    А защо всички са против тази връзка?

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Подозирам че е заради инцидента. Ама авторката да каже
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Rofl4e Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:57 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами заради тъпата катастрофа той кара колата и беше много пиян за това а и слушат хорските приказки -преди време е взимал наркотици вече не, но са му лепнали етикета и така, а и е доста по- голям за това са против

Е за катастрофата...та то в БГ вече мисля че почти няма хора които да не са ги блъскали(или блъскали),пък и една катастрофа (която в случая явно не е много тежка)не променя човека!

не ни блъснаха.. блъснахме се в дърво и имахме късмет да оживеем всички, катастрофата не променя човека, но чавека беше с 3.43 промила алкохол в кръвта си как да обясня на нашите че това е нормално и че се случва на почити всеки в днешно време? :S

Мисля че няма как .. но все пак им обясни че се е променил след катастрофата и повече няма да пие ... че се е уплашил и не иска да близне повече алкохол и т.н. съченения свободни си направи малко.. УСПЕХ!

Родителите ти няма как да ти забранят да се виждаш с него.. Каквото и да ти говорят те си знаят това че ти пак можеш да се виждаш с него- в това трябва да си абсолютно убедена .. Казват ти го защото се притесняват да не тръгнеш и ти като него ( щом преди е вземал наркотици и тн.. ) но не е толкова трудно да им обясниш че се е променил и така нататъка .. А ако и тогава не те послушат им кажи че просто няма как да ръководят всичко в твоя живот - даже и тази любов да е грешка все пак всички се учим от грешките си така че успех

Цитирай Първоначално написано от Taraaa
    Родителите ти няма как да ти забранят да се виждаш с него.. Каквото и да ти говорят те си знаят това че ти пак можеш да се виждаш с него- в това трябва да си абсолютно убедена .. Казват ти го защото се притесняват да не тръгнеш и ти като него ( щом преди е вземал наркотици и тн.. ) но не е толкова трудно да им обясниш че се е променил и така нататъка .. А ако и тогава не те послушат им кажи че просто няма как да ръководят всичко в твоя живот - даже и тази любов да е грешка все пак всички се учим от грешките си така че успех
    Благодаря на всички наистина не мисля да се отказвам от него нашите да си гледат живота имах нужда да чуя и вашите мнения като по безпристрастни и виждам че има надежди БЛАГОБАРЯ!!!

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Извинявай, ама не мога да те разбера.Твърдиш, че си влюбена в човек който е на 27, а т си на 17. Но добре това донякъде го приемам. Шофирал е пиян и е поставил живота ти в опасност и не само че го е поставил ами и заради него си лежала 3 дни в болница. И на всичкото отгоре е бивш наркоман. И ти твърдиш че си привързана към него. Какво толкова си харесала в него направо не знам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си