Влез

View Full Version : Странно е!

slun4evo
10-24-2008, 11:51
Така имам едно проблемче, малко деликатно. С гаджето ми решихме да правим секс, на мен ми беше за пръв път.И така започнахме ние, но мен страшно много ме болеше, имаше страшно много кръв и се разплаках от силната болка.Спирахме, почвахме, сменяхме позите, но мен продължаваше да ме боли и то страшно много.Той беше много нежен първо с пръст и така както си трябва, но мен ме болеше дори и от пръст. Спряхме, а мен продължи да ме боли цял ден и да ми тече кръв, както и да е, след две седмици решихме да пробваме пак и пак същото страшно голяма болка, още преди да го е вкарал целия, дори и от пръст. Тва се повтаря вече за 4 път и всеки път болката е еднакво силна, но няма кръв. Тааа въпроса ми е това нормално ли е?Трябва ли да се притеснявам? И как да го преодолем, с времето ли ще се оправи само или трябва нещо да направим? Може да ви се виижда глупаво, но мен ме притеснява. Благодаря предварително.

Bellatrix
10-24-2008, 11:54
Ем отпусни се, за да се овлажниш :) Накараж го да те лиже или да направи нещото, което попринцип най-обичаш. И можеш да си вземеш лубрикант в допълнение... Споко ще се справите :)

detekt
10-24-2008, 12:04
Главната причина да боли е че там долу е тясно или сухо или и двете. Кажи му да измисли нещо с което мн (колкото се може повече) да те възбуди. Ако е необходимо ползвайте лубрикант (има ги бонус в презервативи Sportex). Най-лесно мисля ще ви бъде в мисионерската поза, и е хубаво да се разкрачиш доста - по-малко боли така.

Надявам се да съм помогнал, но ако продължи още така е хубаво да се консултирая с лекар, това е на границата на нормалното честно казано...

slun4evo
10-24-2008, 12:13
Ми значи аз съм достатъчно възбудена, той прави всичко за д аме отпусне и наистина се отпускам. Разтварям си краката максимално, но болката е същата. :-o

dimitar_ak
10-24-2008, 12:15
Суха си

CucuTy
10-24-2008, 12:29
^ Mne.. Tqsna e. Potyrpi pyrwiq pyt, posle shte se razshirish. Kolkoto i da boli iztyrpi go. Samo pyrwite nqkolko minyti shte te boli, posle shte mine.

slun4evo
10-24-2008, 12:29
Значи е нещо нормално така ли?

Mirelchetoo14
10-24-2008, 12:33
Ми значи аз съм достатъчно възбудена, той прави всичко за д аме отпусне и наистина се отпускам. Разтварям си краката максимално, но болката е същата. :-o

Абе, просто НЯМА ШАНС да си "достатъчно" възбудена и да те боли толкова много, просто няма :-o При самата истинска възбуда се разширяваш и произвеждаш много сокове - толкова, че са поемеш пенис и със максималните допустими размери според природата... Наистина при всеки е различно първия път, устройството на тялото е различно, обаче все пък продължавам да си мисля, че просто не се овлажняваш като хората.... ? :-o

TPAKTOPUCTA
10-24-2008, 12:44

:) разтварянето на краката не е необходимо :)

пробвайте с лубрикант на Durex например, би трябвало да помогне :)

olii
10-24-2008, 12:56
Спокойно, нормално е.Аз бях по абсолютно същия начин, даже от пръст адски ме болеше.Просто трябва да изтърпиш веднъж до край, без да се отказваш и после става все по-хубаво :) Няма от какво да се притесняваш.

bqsna_teenagerka
10-24-2008, 13:06
Повтарям се... но все пак ще изброя всичко отново...просто за потвърждение..
1.Отпусни се максимално...
2.нека той те лиже
3.използвайте лубрикант..за да се навлажниш достатачно
4.пробвайте позата в която ти си в гръб към него а той си го е вкарал по този начин... в пъррвите секунди може да те боли но после вагинАта ти се предполага,че 6те се навлажни много и всичко ще е ок :-P спокойно

bebok
10-24-2008, 18:57
Главната причина да боли е че там долу е тясно или сухо или и двете. Кажи му да измисли нещо с което мн (колкото се може повече) да те възбуди. Ако е необходимо ползвайте лубрикант (има ги бонус в презервативи Sportex). Най-лесно мисля ще ви бъде в мисионерската поза, и е хубаво да се разкрачиш доста - по-малко боли така.

Надявам се да съм помогнал, но ако продължи още така е хубаво да се консултирая с лекар, това е на границата на нормалното честно казано...

i nemisli amiii ako se pretsaka ako nestaneeeeeee otpysni se i nemisli kato tsqlo o6te po-malko dali 6te se poly4i :)

Rebirthing
10-24-2008, 19:05
Знаеш ли има някои които са страшно тесни и с хирургическа намеса се разширяват, няма нищо страшно, обаче това са доста редки случай.Все пак пробвай първо с гаджето :)

DevilWish
10-24-2008, 19:13
И при мен болката беше почти непоносима и аз едва не се разплаках ,но си казах само сега ще е ,трябва да го изтърпя един път и след това идва удоволствието.И така и беше.Просто потърпи ;)

hottie
10-24-2008, 19:19
Едно съветче : ако сте в мисионерската поза(той върху теб) си сложи възглавница под дупети, за да ти се повдигне таза и проникването ще е по-лесно

Jumbie483
10-24-2008, 19:21
потърпи няколко минути и всичко ще се оправи :-o

Rofl4e
10-24-2008, 20:16
Според мен пък е по добре ти да е отгоре защото така ще можеш да преценш ти колко да го вкарва и т.н. и изтърпи веднъж бъди силна!Успех

mynichka
10-25-2008, 10:55
Според мен пък е по добре ти да е отгоре защото така ще можеш да преценш ти колко да го вкарва и т.н. и изтърпи веднъж бъди силна!Успех
+1

slun4evo
10-25-2008, 11:14
Мерси много :-)

WithLove
10-25-2008, 11:26
потърпи няколко минути и всичко ще се оправи :-o
Това е най-добрият съвет.
Ясно ти е,че ще те боли.Приеми я таэи мисъл.Важното е,че ако иэтърпиш малко и стискаш эъби,после 100% ще ти стане приятно.ВОЛЯ! :)

Wrathchild
10-25-2008, 20:30
Според мен пък е по добре ти да е отгоре защото така ще можеш да преценш ти колко да го вкарва и т.н. и изтърпи веднъж бъди силна!УспехЩе боли повече. Най-добре е мисионерска с възглавнича под дупето.

Miimiinka
10-25-2008, 21:56
И мене ме болеше малко в повече.Едвам не се разплаках но потърпях и мина. ; ))

sexita
10-25-2008, 23:01
Един тактичен въпрос...
На колко години си?

ive_nceto
10-26-2008, 03:50
znachi nqkoi neshta moje i da gi povtorq ama nishto:
1.Otpusni se,zashtoto e normalno parvite pati da si napregnata-ako trqbva daje se napii predi tova.Dokazano e che chovk se otpuska pod vliqnie na alkohola.
2.Nakarai go da ne pronikva v teb dokato ne se vazbudish do takava stepen che da si mislish che nqma da izdarjish i minuta poveche aako ne pronikne v teb.
3.Ne misli za bolkata-zashtoto tova deistva kato anti vazbujdashto.
4.Pravete go v misionerskata,zashtoto taka e nai-bezbolezneno.ako si s grab kam nego se stesnqvash oshte poveche,ako si otgore go poemash v cqlata mu galjina i pak shte te boli.
5.Kogato vleze v teb da spre za malko,za da sviknesh s nego ili pak ako se e poqvila bolka pri pronikvaneto po toq nachin bi trqbvalo da izchezne ili da namalee.

slun4evo
10-26-2008, 13:42
Един тактичен въпрос...
На колко години си?

На 17.

sexita
10-31-2008, 12:47
Хмм...не си чак толкоза малка...органите ти би трябвало да са се оформили вече и всичко да е наред...

Мисля че се досещам... май става въпрос за доста специфичен проблем НА ПСИХОЛОГИЧЕСКА основа, който ако не се лъжа беше наречен със звучната тъпанарщина "вагинизъм ". прекалено стягане на вагиналните мускулни пръстени, което като резултат дава болезнен и неприятен /а в някои случай - невъзможен/ полов акт за жената.... така че моме, най-вероятно всичко е в главата ти. за съжаление помощ не мога да те посъветвам къде да потърсиш, но който търси - намира :)

Болката може да е причинена и от много други неща - от това, че не си се възбудила /затова ти се струва, че си по-тясна/и от куп др неща.
Ако не премине при следващите и по-следващите полови актове- желателно е да идеш на гинеколог - за да провери дали всичко ти е ок.

успех !

CloudsOfEcstasy
10-31-2008, 12:50
spored men trqq plesne6 2 4a6i olio .