View Full Version : руж или перли...
bonbon4e1
10-24-2008, 16:10
Кое е по добре руж или перли?!?!Какво изболзвате вие и ако може някакви предложение и приблизителна цена ако е възможно! :) Мерси предварително!
П.П Търсих с търсачката,но не намерих,и се изнервих и за тфа пускам напрао тема :D :D :D
нито перли,нито руж :-P :-P :-P
mishmula
10-24-2008, 16:24
Не ползвам нито едно от двете, но до колкото знам, перлите можеш да си ги слагаш и по деколтето.
exclusif
10-24-2008, 16:52
ne pozlvam poneje nqmam nujda zashtoto sbm si s hubavi cherveni buski :D mislq che perli
mrssmith
10-24-2008, 17:53
Перли ползвам аз. :)
Sensuality
10-24-2008, 18:04
Имам и двете,но ружът си е руж 8)
Перлите придават свежест и лек блясък на лицето,също така и лек розов или бринзов загар,а ружа е продукт който придават онзи така желан лек розов или червен цвят на бузите
Перлите придават свежест и лек блясък на лицето,също така и лек розов или бринзов загар,а ружа е продукт който придават онзи така желан лек розов или червен цвят на бузите
Ружовете и перлите не се изчерпват до розови и червени...нито пък се слагат по бузите...
Аз имам и двете.Перлите са ми оранжево-кафеникави и са по - "сухи".
Тоест, те бяха розови и кафяви топчета, ама аз махнах розовите. :)
Иначе са на Catherine Arley. Бях си ги взимала просто така, да имам, но се оказаха хубави. И не са скъпи - едва ли са повече от 5 лева.
Ружът ми е на Gabrini, от типа "мрамор" - преляти са няколко цветове и е супер блестящ.На слънце наистина блести много готино. :)
Sensuality
10-24-2008, 18:46
Ружовете и перлите не се изчерпват до розови и червени...нито пък се слагат по бузите...
Аз имам и двете.Перлите са ми оранжево-кафеникави и са по - "сухи".
Тоест, те бяха розови и кафяви топчета, ама аз махнах розовите. :)
Иначе са на Catherine Arley. Бях си ги взимала просто така, да имам, но се оказаха хубави. И не са скъпи - едва ли са повече от 5 лева.
Ружът ми е на Gabrini, от типа "мрамор" - преляти са няколко цветове и е супер блестящ.На слънце наистина блести много готино. :)
Мда наистина тея ружове прелятите както каза са много хубави и аз имам такъв и много яко стои :)
Имам и руж и перли,ружа ми е по-скоро розов,а перлите са бронзови,не правя особена разлика по отношение на приложението им,просто цветовете им са различни.Освен може би,че перлите си ги слагам и по деколтето от време на време.
А някой може ли да постне снимка, където е с руж, тип "мрамор"?
LovelyGirl
10-24-2008, 20:13
В момента ползвам перли-тъмен цвят,не харесвам розовите.
Руж съм ползвала мн малко пъти,но и той ми харесва :)
Хах,сега видях, че не било мрамор,а теракот. :-D Все тая.
Имам такива снимки, ама просто не се вижда.Ако до утре благоволят да ми пратят едни снимки от онзи ден, на които горе - долу се забелязва, ще постна. :)
Хах,сега видях, че не било мрамор,а теракот. :-D Все тая.
Имам такива снимки, ама просто не се вижда.Ако до утре благоволят да ми пратят едни снимки от онзи ден, на които горе - долу се забелязва, ще постна. :)
Ок :)
Аз имам два вида перли за лице, обаче единият е много тъмен, другият не е, но и двата не са бляскави.
:)
Миличка,това ми е абсолютно известно така,че няма нужда от такива коментари!Ако тръгна да изреждам всички цветове и нюанси на тези продукти :-o
и добре знам къде се слагат!
Миличка,това ми е абсолютно известно така,че няма нужда от такива коментари!Ако тръгна да изреждам всички цветове и нюанси на тези продукти :-o
Ми като знаеш, изказвай се правилно.
извинявай като толкова много съм те наранила като не съм се изразила провилно!за друг път ще внимавам :)
извинявай като толкова много съм те наранила като не съм се изразила провилно!за друг път ще внимавам :)
Не, не се чувствам наранена.Просто отбелязах.
Не знам защо се засягате и приемате всяка забележка като спор или обида. :)