PDA

View Full Version : Помощ!!!!Моля ви дайте съвет че ще се побъркам!

karoli_94
10-24-2008, 20:02
.m

samoubiika
10-24-2008, 20:28
хех...ето ме...първия човек прочел историята ти и писал коментар...
какво мога да кажа...типичен сапунен сериал...но факт е,че и с мен се случи нещо такова...незнам защо но откривам много общо във историите във форума и тази случка,която ме сполетя.
отново малка разлика в годините,само че аз влюбена,а той-нехаещ.
знаеш ли.не си заслужава.ти си момиче.момиче с достойнство.дори не би трябвало да го гониш.
само по 'самодоволната' му усмивка си можела да разбереш,че е ЗНАЕЛ,че го обичаш и е ЗНАЕЛ,че ще го догониш и НЕКА САМО СИ МИСЛИ,че ще се видите пак.
накарай го да съжалява като покажеш безразличието си към него.дори да го обичаш безкрайно много...просто нека да съжалява.за самодоволството и самочувствието...може би просто не те обича и се опитва да те разкара с думите,че не е свестен...уважава те и затова неиска да те нарани...а може би те обича,но компанията му е такава,че ТИ не спадаш в тази група...едно свястно момиче,което ходи със семейството на почивка,което е добро,красиво,но явно не достатъчно 'bad girl' за него.може би просто не си негов тип.

искам да знаеш,че не е важно какво мисля аз или някой друг от този форум.важното е какво мислиш и най-вече ЧУВСТВАШ ти.какво искаш за себе си и какво не,но 100% съм сигурна,че неискаш да бъдеш унижавана по подобен начин...по принцип МОМИЧЕТО трябва да бъде човека,който ще си тръгне,а не момчето.не е работа на момичето да гони момчето и да му се извинява,че е сгрешила...мъжете трябва просто да се примирят,че жените винаги сме прави,дори и да не сме-сме!
той не заслужава вниманието ти,пък камо ли любовта ти.НЕ СЕ УНИЖАВАЙ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!![/b]

martinelka_kuklata
10-24-2008, 20:36
Tova za romanti4nata po4ivka mi haresa mnogo no posle.. :cry: Ami potursi go i go pomoli da ti izqsni ne6tata za da si naqsno s 4uvstvata mu.Moje bi kogato ste izlizali se e kolebael i ne e znael kakvo izpitva..No nedei se provalq samo zaradi nego.Prosto ne si struva.Ako ne e toi vse 6te nameri6 nqkoi koito te obi4a i razbira i 6te si mnogo 6tastliva.Ne riskuvai zdraveto si. :) :) Kusmet i produljavai napred s gordo vdignata glava :-)

Junona
10-24-2008, 20:44
Нека бъде 'Мачо', но не му позволявай да те разиграва... Прецени това, че колкото и да го обичаш, колкото и да те обича, ти е казал в прав текст в очите че не е готов да бъде до теб...?? Как си го обясняваш..?

s3xy
10-24-2008, 20:53
Мила всичко това е наистина ужасно :-k ако бях на твое място и знам че Н е гоолям инат (може би защото и аз съм доста инатлива) не бих го търсила, докато не разбере каква ужасна грешка е допуснал, защото наистина е сгрешил! А относно здравето си, мисля че няма по-важно от това, сигурна съм че след случилото се си мн разтроена емоционално, но трябва да почнеш да се грижиш за себе си, да ядеш и т.н. защото може да стане късно ( както с 1 фр - беше й се случило нещо мн подобно) и после вися месец в болница, хранейки се от тръбичка...
а ако не издържаш обади му се и настоявай да се видите САМО двамата за да си изясните какво става, кажи му за проблемите си в училище и изобщо за всичко и го убеди че така ти пречи повече отколкото ако сте заедно, ако мн силно те обича както ти него ще се съберете,а ако не НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА и е прав че ти губи времето =) хайде успех :-) и да кажеш какво е станало

Rofl4e
10-24-2008, 22:01
Oooo прочетох я цялата..супер гадно съчуствам ти.. според мен той ще те потърси щом е казал че ще се видите пак

BePoHuKa
10-24-2008, 22:19
Не можа ли да я съкратиш малко тая история??Иска ми седа я прочета ама вече ме болят очите достатъчно.. :x

BaiToq
10-25-2008, 06:27
Изразявай се по-кратко.

MartyParty
10-25-2008, 10:07
Такам..От една страна темата беше малко дълга,от друга-приятна за четене.Личи си,че учиш в прилично училище-в това можеш да си сигурна.Ако бях на твое място ,тъй като не съм никак инатлива,едвали щях да продължа да се боря за него.Все пак е само едно момче,не си струва да си съсипваш оценките,здравето и живота като цяло заради него,дрън,дрън..Вярно е,не можеш да го отречеш.Нищо не е п-важно от теб самата като личност.Той обаче е забелязал,че наистина го обичаш и е решил,че бягайки ще привлече вниманието ти още повече.Наистина съсредоточи се върху себе си за сега.Просто го изритай от мислите си.Със сигурност имаш приятелки,те са за това.Ако в такива моменти се опиташ да прозреш и малкото хубави неща в живота(защото те са там) никой не можеда ти попречи да бъдеш щастлива.Минало е доста малко време и е нормално да не можеш да спреш да мислиш за него,но с времето всичко си отива, дори нещата които не искаме да забравим.

mynichka
10-25-2008, 11:22
Доста дълго и объркано , но го прочетох и разбрах , че ти е доста мъчно :( Но това , че си на 14 не означава нищо ..няма значение кога ще срещнеш истинската си любов ..а ти май си я намерила :) пожелавам ти ..ти и Н. да си поговорите да се изясните и да бъдете щастливи :-)

punkrock
10-25-2008, 11:28
И той не е сугурен какво иска, може би най-добре е да не си с него.
МИсли малко повече за себе си, не се оставяй чувствата да те водят до такава степен.
Замисли се като зрял човек и продължавай напред. Живеш заради себе си, не заради някой друг нали ?

samsung_sgh950
10-27-2008, 15:26
аз бях по същия начин със разликата че не бяхме гаджета той си играеше с мен а аз като някоя овца се влачех по него. и такам еми нз ти си мн наранена + това съм сагласна със всички потребители без това че треало да съкратиш и некфи такиа тех кат ги мързи д ачетат кой ги кара насила ...

sladko_momi4e
10-27-2008, 19:43
hey imax podobna sluchka...xodix s edno momche do predi nqkolko meseca i toi me zarqza kato mi kaza che e nai-dobre da si ostanem fr...v tozi moment izvednaj me nalq qrost i taga... usetix che ochite mi se nasalzqvat i svedox pogled...toi qvno vidq che neshto ne e nared i vednaga mi predloji da izlezem sled daskalo na kafe az kazax ok.prez parvite dva chasa revax kato luda ... posle sprqx i se sreshtnaxme otidoxme da piem kade i po-plqmpaxme si kakto vinagi i posle seki se pribra....i taka nqkolko dena... a zashto ti razkazvam tova se pitash..kazvam ti go che kolkoto i da go obichash moje bi e za dobro da ste fr..ako e za da ste zaedno i toi te obicha no nali kaza che goe strax ot vraska zashtoto nekva go naranila to moje bi toi chaka podxodiqshtiq moment.... potarsi go i mu se izvini za nachina po koito si se darjala i mu kaji che mn darjish a nego i che shto predpochita da ste fr shte uvashish reshenieto mu zashtoto go obichash....AKO OBICHASH NQKOI PUSNIGO NA SVOBODA, AKO SE VARNE ZNACHI E TVOE AKO LI NE NIKOGA NE E BILO TVOE....az ostavix priqteliq mi na svoboda i toi sam doide pak da me tarsi...a prez cqloto vreme si bqxme fr..sega pak xodim...no beshe polaskan ot tova che uvajix mnenieto mu..... napravi go i ti...moje vi togava toi shte vidi che naistina darjish na nego...

aide uspexi :|

varnen4e
10-27-2008, 21:01
Наистина си личи, че много държиш на него.. НО според мен не трябва да го търсиш за сега.. остави го сам да те потърси.. покави му малко какво е усещането, че той може да те загуби.. бъде недостъпна, ако има интерес ще дойде сам при теб.. ако не значи не сте били един за друг.

karoli_94
12-03-2008, 13:31
Iskam mnogo da blagodarq na vsi4ki koito mi obyrnaha vnimanie,pro4etoha istoriqta mi i mi dadoha syveti! :) I sa6to taka da vi kaja 4e sega s1m mnogo 6tastliva za6toto s nego se sybrahme naj-posle! :grin: :grin:

hooliganka89
12-03-2008, 13:47
И аз когато бях на 14,бях така силно влюбена или поне така си мислех.
Сега не мога да ти кажа да го търсиш,не мога да ти кажа и да не го търсиш,това си е твоя живот,само ти знаеш как да си го живееш.
Но наистина мисля,че годините са от голямо значение,защото все пак и аз съм била на 14,знам какво е.
Много се радвам,че човека в когото бях влюбена тогава,не прояви желание да бъде с мен,поради горе-долу сходни причини,защото това щеше да си е чисто губене на време.
И знаеш ли какво?Той се оказа прав,макар и тогава изобщо да не бях съгласна с неговите причини да не бъдем заедно.
Прочети моят пост и се замисли,че може и да съм права.