View Full Version : ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзката?
dqvolski_angel
10-24-2008, 20:41
Така...една хипотетична ситуация. Гаджета(може едната половинка да е по-опитна, но поне на един от тях да му е за първи път), да кажем на възрастта от 14-18 години. Заедно са и правят секс на първия месец. ЗА или ПРОТИВ ?
Пропсуна да споменеш кви съм им отношенията и чувствата един към друг! Ако се обичат -да! ако не -НЕ!
LipSoFAnAnGel
10-24-2008, 20:47
Против
dqvolski_angel
10-24-2008, 20:47
абе аз по принцип имам предвид. например се замислете за себе си дали бихте го направили и ся още като не познавате дори човека как мислите че бихте постъпили? ей тей просто не сте ли се питали
абе аз по принцип имам предвид. например се замислете за себе си дали бихте го направили и ся още като не познавате дори човека как мислите че бихте постъпили? ей тей просто не сте ли се питали
зависи от ситуацията ... дай нещо конкретно....
Rebirthing
10-24-2008, 20:56
НЕ!
shmatka_1
10-24-2008, 21:06
ами лично на мен ми се е случвало така. но това че е станало така един път, не значи че ще стане всеки път, просто зависи от човека :)
therichbitch
10-24-2008, 21:13
protiv i to dosta
scoobydors
10-24-2008, 21:18
Че на кой му пука ?! Може да го направите и след 5 години, и все пак да не ви е писано да сте заедно и да се разделите. Не забравяйте, че много връзки тръгват имено от секса по бързата процедура :D и аз не виждам нищо грешно щом се искат младите да се.... по набързичко. ;)
Има ли достойнство.. едно момиче няма да даде на 1вия срещнат да я ...
Attila_The_Hun
10-24-2008, 21:58
Не съм съгласна. Любовта и секса не са общо понятие. На мен като ми се прави секс имам 2-3 познати. Подчертавам познати, не приятели, с които се чукам, когато тялото ми поиска, но това не ме прави курва? Просто не съм влюбена и за момента не искам да се обременявам с любови и други сантиментални глупости, но това далеч не значи, че трябва да се лишавам от секса.
Чудя се дали да го коментирам, ама ще го оставя без коментар. Тези които ми знаят мненията знаят и какво мога да кажа по въпроса. А по темата, дори много разкрепостени мои съученици твърдят, че само курва може да ти пусне в първия месец...
blood_dodo
10-24-2008, 21:59
Чудя се дали да го коментирам, ама ще го оставя без коментар.Като има нужда - задоволява я. Аз лично не виждам лошо, предвид че не е с първия срещнат ;)
Armani_P
10-24-2008, 22:03
Човешка природа е Атила,не можеш да я промениш.За сексът на първия месец - зависи от връзката,как се случват нещата и тн. но мисля,че съм против.
Attila_The_Hun
10-24-2008, 22:11
Човешка природа е Атила,не можеш да я промениш.За сексът на първия месец - зависи от връзката,как се случват нещата и тн. но мисля,че съм против.
Не, не е! Така само си мислите. Това е влиянието на средата. Медии, общество и тн. Всичко започва с т.нар. "сексуална революция" през 60-те години:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0 %B8%D1%8F
Който няма доверие на уикипедия да търси информация от други източници.
Omg Що пък да не?А и кое момиче има достойнство?Сички сте един дол дренки...1 чаша водка и сте в матрицата после е лесна работата...
blood_dodo
10-24-2008, 22:15
М щом казваш... Но човекът е животно, макар и умно такова, а животните имат инстинкти и нужди. Това дали ти се приемаш за нещо повече и държиш на него (морал), не означава, че то е непременно вярно за всички останали ;)
М щом казваш... Но човекът е животно, макар и умно такова, а животните имат инстинкти и нужди. Това дали ти се приемаш за нещо повече и държиш на него (морал), не означава, че то е непременно вярно за всички останали ;)
той може да е извънземно :D на всичкото отгоре пък и хората не сме много умни :razz:
Ако се е напила и смята, че е готова - що пък не..? На мен лично мн ми се прави секс, когато си пийна, а и алкохолът вдъхва кураж ;)
krem4et0
10-25-2008, 06:46
Смятам, че за девствената половинка е твърде рано....Трябва си повече време за опознаване. А ако е под 16, направо да чака да ги навърши преди да се разкрачи пред някой.
П.С. Мисля, че тук говорим за девствени хора във връзката. Или поне 1 от тях. Ако и двамата са правили секс, едва ли ще чакат толкова. Но на 1` девствено момиче му трябва определено повече време. За девствено момче не знам, но може би му трябва да събере повече кураж, така че и да се изложи, да знае, че мацката няма да му се изсмее най-малкото.
Bellatrix
10-25-2008, 07:13
Категорично против. Този път съм съгласна с Атила. Човешко или не, трябва човек да си пази достойнството. Секса не е всичко.
hahavteen
10-25-2008, 07:22
За мен лично няма разлика девствена или не... Аз не бих го направила с някой с който сме заедно само от месец независимо от обстоятелствата.
Иначе според мен всичко зависи от хората и от това колко време се познават. Най-добрата ми приятелка го направи с бившия си за първи път още преди да направят месец но беше на 18 и се познаваха от 7ми клас и бяха много добри приятели. Бяха заедно 1 година.
sextazy_baby
10-25-2008, 08:45
На този етап съм ПРОТИВ
SMoKe_BoY
10-25-2008, 11:08
Аз пък съм ЗА !
Какво достойнство след като се харесват що да не правят секс .. кво значи ако има достойнство няма да го прави с всеки срещнат ..разбирам да не ходят .. да се видят в някфо диско .. и да кажете след като правят секс курва ама те ходят вече месец.. ако им е кеф ще го направят не виждам нищо лошо мое мнение ...
slun4evo
10-25-2008, 11:17
Ако го искаш да, ако го правиш просто ей така не.Не е важно колко време сте били заедно, а как сте го прекарали!
exclusive__16
10-25-2008, 11:27
emi spored men moje i o6te 2rata sedmica iaz bix go napravila ako nali si obi4am fr.. i se 4ufstfam sigyrna s nego ....
LovelyGirl
10-25-2008, 11:28
Ако момичето е девствено определно Против!
Първо трябва да се опознаят доста добре,а също така да си опознаят и телата,защото така ще е мн по-хубаво ;)
Аз съм за..защото ми се е случвало нещу подобно...понякога дори ти е по- яко ако не познаваш добре човека..и ако знаеш че повече няма да го видиш...за първия път .....кво като е първи път..
Значи...да си кажа аз...
Пускала съм в различни периоди от връзката ми,но забелязвам,че е по-добре да накараш момчето да те опознае вътрешно,преди да го пуснеш между краката си и да му дадеш да те разгледа външно...
Първите момчета с които бях...карах ги да ме чакат с месеци...и като се замисля,адски много ме обичаха,а и до сега...
Другите...им пусках бързо,на 1-2 седмици...дори на 2 ден... 8)
И какво получавам???
Не казва-"искам да те видя,да си говорим и гушкаме,да те целувам"
Казва..." Искам сега да си тук,да се изчукаме бясно,страхотна си...искам секс,прави ми се секс,възбуден съм,ела..."
...Изобщо само за секс ми плямпат,от което страшно много се дразня и за тва късам наред! :x
Тва е...ако искаш свестен....бъди свестна :?
gia_sena_mono
10-25-2008, 23:17
Против!
FreeSpirit
10-25-2008, 23:30
против...
anonimnaa
10-26-2008, 08:40
Против.
Miimiinka
10-26-2008, 10:16
Зависи. ; ))
snejana67
10-26-2008, 10:22
8) против
tItEufFf
10-26-2008, 10:25
Не виждам какво толкова важно има в първия път. Повечето момичета си го представят толкова романтично..а според мен не е кой знае какво. И повечето после пишат тук как са се разревали и не знам си какво още. Тъй че дали ще е на първия месец или на първата година - не мисля, че има голямо значение. Щото след два дена може да ти бият шута и кво .. ? Важното е да има "нещо си" между тях двамата, не е задължително да е любов според мен ..
BurningDesire
10-26-2008, 10:43
Стига бе....Ако си на възраст 17-18, ще изчакаш седмица-две и тогава, ама месец?! Едва ли....Иначе казано - за.
varnen4e
10-26-2008, 10:49
Да кажем "за".. но всъщност ми е все едно. Всеки сам си преценява.
ThePowerOfLove
10-26-2008, 10:49
Против :)
krem4et0
10-26-2008, 11:29
Стига бе....Ако си на възраст 17-18, ще изчакаш седмица-две и тогава, ама месец?! Едва ли....Иначе казано - за.
С мъжа ми се чакахме 18 месеца, а като започнахме връзката си бяхме на 19.....Вече сме 4 години и отгоре заедно....Бързата работа, срам за майстора. А и бързо дадеш ли се-скоро няма кой знае какво да предложиш и няма да си толкова интересна. А и как ще се опознаете добре, като единствената ви мисъл е за леглото...Платоничните моменти в 1 връзка са прекрасни и не бива да се пропускат.
kalpazanka
10-26-2008, 12:49
Бях на 18 и половина, но не изчаках седмица-две, нито месец, а много повече!
BurningDesire
10-26-2008, 12:52
Е, ако ви е било за пръв път...
kalpazanka
10-26-2008, 12:54
И да не е за пръв път, пак няма закъде да бързам!
Sexita, мислим еднакво! :)
mynichka
10-26-2008, 13:48
против :)
попринцип съм против . но мн зависи от отношеноята на въпросните индивиди преди това - приятели ли са , вярват ли си и т.н. .. ако са приятели и се харесват от мн време - да се взимат .. ама да се знаят от 2 седмици и да са се запознали по интернет - категорично против :? :?
krem4et0
10-26-2008, 18:40
В темата се говори за първи път. А и да не ми е за първи път пак мисля да поизчакам. Пак казах-платоничните моменти в 1 връзка са много важни. да не говорим, че ще ми трябва доста време с който и да е, да изпитам нещо подобно на чувство и привличане, след като съм се разделила с мъжа, който обичам така силно(ако не дай си Боже стане).
Naughty_
10-26-2008, 19:45
]Против
Naughty_
10-26-2008, 19:46
]Против
МНОГО ЗА... после ще си намерят тема за да се скарат и накрая мерака им ще остане на вятъра... пък и нека го правят... въпроса е удоволствието...
ChocolateGirl
11-02-2008, 16:50
Напълно против!
ест че против.. с моя приятел пърия месец от връзката ни ооще се държахме за ръце и не ставаше и дума за секс (и на двамата ни бе6е за 1-ви път - чакахме се 9месеца)
roltirirang
11-02-2008, 21:41
ЕДИН месец малко ли е бе хора?И две години да стоите с един човек мислите ли,че ще го опознаете?!
Ако хората се познават от по-късно от един месец и тръгнат както при мен с моето момче се познавахме предварително и после тръгнахме и към 2-рата седмица чак го направихме...Така или иначе ще се случи,но аз не бях сигурна че исках с него,но сега вече осъзнавам колоко правилно съм постъпила и не съм изчакала,защото щях само да попреча на връзката ни,която благодарение на секса се закрепи още повече и макар и 2 седмици и половина по-късно да се разделихме(не заради секса ми заради други хора зависници) аз останах с добри чувства и имаме толкова общи неща,че сега не можем да се наговорим по телефона,някой ден може би пак ще бъдем заедно.Така,че както всяко нещо и това си има предимства и недостатъци ....Ако наистина намериш сродната душа няма да мислиш то просто ще ти дойде от вътре...
uNvaLuabL3
08-31-2009, 21:40
Против.. според мен трябва да се изчака повече време, за да се види, че се обичат наистина и че държат един на друг..
rusoto_baby_f
08-31-2009, 22:11
Според мен много зависи от отношенията им...Дали се познават от отдавна или от скоро.....
Освен това човек опознава половинката си цял живот...Няма да го опознаете за месец-два...
Вие или си пасвате или не....За 1 месец сте разбрали това...а секса е начин за да заздравите връзката си...Не виждам нищо лошо...Но всеки сам преценява за себе си.... :) :) :)
Против ... прекалено малко време е ... :? :?
sexapilnata0
09-01-2009, 00:48
Против ! :shock:
Biskfitka
09-01-2009, 10:35
Зависи от отношенията м/у двамата,нооо за..
Като се има на предвит че по голямата част от момичетата на възраст 13-14-15 години правят секц като "разпрани" ни виждам проблема ... но така смятам аз (зависи от момичето )
SEXmachineGIRL
09-01-2009, 12:21
Az pyk sym "za",pravila sym go dosta i ne syjalqvam :twisted:
eveto_xx
09-01-2009, 12:24
Това с пиянската вечер е приемливо, ако с този човек не искаш да имаш нищо повече. Но ако искаш сериозна връзка - трябва да запазиш тръпката възможно най-дълго.
ама какви са тези глупости за или против ...тука имам чувството че всички са монахини и отчета....има ли сексуално привличане и от двете страни трябва да се усъществи ако ще да е на 1-та секънда от "връзката" та нали все от някъде тази връзка трябва да почне да укрепва, ако не от секса от къде ...целувките и милувките... с който сваляме пините девойки и младежи по дискотеките
](*,) :smt064 слезте на земята малко хора
псп нека всички които за "против" да напишат и възраста си
обзалагам се че са 14-16 годишни който все още незнаят къде се намират (мое мнение, нищо лично)
ItalianMafia
09-01-2009, 14:25
Ако на някой от двамата му е за първи път, тоест е девствен/а, съм ПРОТИВ..
Но ако и двамата вече са го правили аъм за..
SasHeTo0
09-01-2009, 16:26
Не виждам нищо лошо за секса в 1месец на 1връзка :grin: :grin:
sunshine92
09-01-2009, 18:02
Аз съм ЗА, при мен се случи точно така и изобщо не съжалявам. И до ден днешен съм заедно с този човек, а вече е минало повече от година, така че е строго индивидуално - зависи от отношенията между двамата. :) 8)
Sunny_stz
09-01-2009, 19:54
Ммм не съм против!!!Ама ако са толкова малки под 18,около 15 годишни тогава им е рано,особено ако на единия му е за първи път!!!Иначе ние с моя приятел го направихме на третия ден,но сме над 18 и е нормално да ти се иска,вече цял месец да чакаш си е доста!Ако човека те привлича що да не го направиш,но ако не си сигурен и си малък ,тогава не!!Например аз на 13 имах гадже и ходихме 6 месеца,но не го направихме,той постоянно искаше,но не!Ии така въпрос на избор!! :)))
pitbullxx
09-01-2009, 19:59
против 8-)
Punisherrr
09-01-2009, 20:02
Против.
Изобщо...против секса преди да са се опознали добре. (Под което разбирам доста повече от ''какво обичаш да ядеш?'' )
monincetyyy
09-01-2009, 21:41
Аз съм за.. Първият път ми беше с човек който не съм обичала повече от приятелски.. Имаше някакво привличане, тръгнахме ии 2-3 седм след това реших че съм достатъчно готова и любопитна (признавам си) и го направих. С този човек до ден днешен се уважаваме толкова много и имаме прекрасно приятелство...
anity0emko
09-01-2009, 22:57
познато ... ЗА
Extremescream
09-02-2009, 07:57
Хм,при мен беше на втория месец,а и преди това се познавахме от примерно 4 месеца.И въпреки всичко не съжалявам,защото и до днес съм с този човек.Но като цяло съм против.Не мога да си представя да го направя с когото и да било друг,ако ще от 10 месеца да сме заедно.
Демек-против
malka_sladkka
09-02-2009, 09:05
зависи от чувтсвата :wink:
sheisthenumberone
09-02-2009, 10:00
Така...една хипотетична ситуация. Гаджета(може едната половинка да е по-опитна, но поне на един от тях да му е за първи път), да кажем на възрастта от 14-18 години. Заедно са и правят секс на първия месец. ЗА или ПРОТИВ ?За стига момичето да е готино и да се съгласи :D
vladograka
09-04-2009, 15:49
Опредено ЗА
gabri3lla
09-04-2009, 16:45
Против
v zavisimost ot obstoqtelstavata i v zavisimost ot dvamata partniori i tqhnoto jelanie za tova
TheBlueAvalanche
09-04-2009, 23:43
Докато не се опознаят добре, според мен двама души не бива да правят секс. И за мен не става въпрос за 1 месец, а за 6 месеца минимум, да не кажа година.
Sunny_stz
09-05-2009, 01:11
Докато не се опознаят добре, според мен двама души не бива да правят секс. И за мен не става въпрос за 1 месец, а за 6 месеца минимум, да не кажа година.
Уооооу!!!Толкова въздържание!!Може би ако са били девствени,тогава може да чакат толкова!!!Иначе е прекалено мн време!
ЗАААА!!!
ела насам беее :D
Много си паянтов :(
против! http://img.zamunda.net/pic/smilies/nugget.gif
mechtaq_za_teb
09-05-2009, 07:49
Против.
TiffLacey
09-05-2009, 08:49
Против!
Защо не? Един месец е дълго време,особено ако искаш само да бройкаш. :D
angelbabyyyyy
09-05-2009, 10:56
Аз го направих с гаджето ми точно като правихме един месец и не съжалявам. Вече година и половина сме заедно. По принцип зависи от много работи :smt045 :)
YourPoison
09-05-2009, 11:07
против... :?
- не бих тръгнала с някой ако "още не се познаваме"
и после аз съм ЗА! за да съм заедно с един човек аз трябва да съм го опознала и да му се доверявам :)
Ясна работата... 43% гласували против. Демек 43% девствени под петнайсет годишни. sad
prokyrocheto
09-05-2009, 18:03
Първият месец категорично НЕ... след 3-тия / 4-тия месец може ;)
porcelain_doll
09-06-2009, 18:46
Прочетох в началото коментар от сорта на '' повечето ми приятели смятат,че само к*****е могат да ти пуснат на 1вия месец '' ?! С приятеля ми правихме секс след 1вия месец заедно. Познавам го добре, имам му доверие. Дай да не правиме секс,като ни се прави,освен или?? :D:D:D Какво сега да се имам ли за к***а, бе пич?! :D:D:D
P.S. Според мен повечето гласували не знаят какво е да имаш връзка още по-малко какво е секс ;)
bezsramnicata5
09-06-2009, 19:20
:-D ми с мен е почти същото... няма и месец от както ходим (аз съм на 13 и половина а той този месец прави 18 ) .. но когато съм със него се чувствам много сиг и спокойна.. все още не съм го правила , но може и да стани скоро време.. НЕ - той не ме кара даже ми каза , че за секс е рано да говорим.. но аз знам , че той сиг го иска щото преди мн пъти го е правил , пък и аз честно казано се чувствам готова нищо , че съм толкова малка и искам да е с него... =P~ :-) :oops:
bezsramnicata5
09-06-2009, 19:30
ааа и забравих да спомена , че се познаваме от както се помна- той е брат на една от най добрите ми фр
ubuntureload
09-06-2009, 19:36
Много ясно че за ... аз съм твърдо за "секса за здрасти" ....
amazonian
09-06-2009, 19:42
+1
BePoHuKa
09-07-2009, 05:27
НЕ естествено :-o Ако говорим за първи път, трябва да минат минимум 4-5 месеца.. ;-)
Тука дза секс за една вечер ли говорим? :D Егати връзката :D Както и да е... ако е бързо-развиваща се...
SpOrTs_GiRl
09-07-2009, 10:50
ТВЪРДО ПРОТИВ!!
Абе и аз бях против, ама като обърнете 4-5 бири и ви изкочи някоя какичка, да видиме как се отказва.. (личен опит) :)
prokyrocheto
09-07-2009, 11:43
Абе и аз бях против, ама като обърнете 4-5 бири и ви изкочи някоя какичка, да видиме как се отказва.. (личен опит) :)
xax ми така си е :D
Против защото повечето момчета си хващат гаджета за бройката чакат да им пуснат и ги зарязват!!!
orhidea95
09-08-2009, 17:40
НЕ...
не мисля че има голямо значение- който си е женкар си остава женкар дори да му пуснеш на 12тия чесец пак ще те зареже :?
Зависи от човека .. от това как мисли и какво ще предприеме ...
.. Всеки си има лично мнение и виждане по въпроса .. Аз не бих го направила :)
prokyrocheto
09-08-2009, 18:39
Не времето е важно... Това мога да кажа.
BeB4iTyYyYy
09-13-2009, 10:29
Против
beliqsmok
09-13-2009, 10:55
Не времето е важно....
..а желанието - ако и двамата го искат , защо да не го направят още на първата вечер 8-)
Neopitom3na
09-13-2009, 18:16
ако е някоя пиянска вечер...за
и аз сам против.то и малко достоинство ще е нужно за да продалжиш тази връзка.Пуснеш ли му веднага представи си кви ще са му мислите за теб а и няма да си му интересна а това е нужно за да те опознае и разбере
bqsna_teenagerka
09-13-2009, 19:24
Ъм точния пример,който ми даде 14-18г.. 1 месец връзка ТВЪРДО ПРОТИВ. Но,ако целта на връзката е именно взаимно сексуално уледотворение,защо не! какво няма да се чака половин година я! ама това става на въпрос за приерно 20г... жена и мъж,които знаят какво искат и са наясно какво правят,а не някоя 14г пикла с някой 18г батко!
Mar71n4y
09-13-2009, 19:28
всичко зависи от чувствата им един към друг 8)
MpFaShIoN
09-13-2009, 23:05
аз гласувах ЗА
Вярно е че доверието се печели с времето но 1 месец ми е напълно достатъчен да опозная който и да било.В крайна сметка това е просто секс ...
TooDamnSeXy
09-13-2009, 23:07
Ем на мене лично ми се е случвало да правя секс на първия 1 и половина,обаче ходихме година почти ;) Зависи наистина какви са отношенията и кой за какво е с другия ;) :twisted:
anity0emko
09-13-2009, 23:09
Не е нужно и връзка да има ,щом има нужди .... аз съм ЗА :)
fakesmiles
09-14-2009, 07:34
за 8)
DeteNaDiavola
09-14-2009, 08:23
твърдо против, в една връзка трябва повече време за да се опознаят тия хора..
differentbynature
09-14-2009, 15:17
Аз съм твърдо против...
KpbCTHuKbT
09-14-2009, 16:27
Няма ЗА или ПРОТИВ, те тия неща не питат, ако и двамата са ЗА - нещата се получават, ако са ПРОТИВ - всичко си е по старому.
Но айде, по темата ЗА!
flowerlina
09-14-2009, 16:47
Абсолютно против
За,от какъв зор някой ще й/ми казва кога да правя секс.И кой е казал,че трябва цялото им познанство да е 1 месец.От един да ходят,ама да се познават от три.
Аз поне като тръгвам с някого,не тръгвам на първия ден ,в който съм го срещнала.Първо време за опознаване,после идва онази тръпка на харесването,така наречето зарибяване е след това и чак тогава тръгваме.
0nem0retIme
09-14-2009, 21:06
Против.
IronShirt
09-14-2009, 21:24
Много ясно, че може да се прави секс. Това е решение, различно за всеки. Няма общ стандарт и много зле ако някои хора го смятат за нещо подобно. Никакъв не е проблема.
За.
ladykeisy
09-14-2009, 21:32
Всеки човек прави грешки ,за които някога може би ще съжалява.С моя приятел сме вече 2 години заедно ,а секса ... е съвсем отначалото.Не знам дали това ме прави курва - той ми беше първия .Просто исках да опитам и го направих !Беше в първата седмица ...Сгреших !Признавам си го ,дори да съжалявам - не мога да върна времето назад.Важното е ,че сме заедно все още и се обичаме .
Ебахти тъпата тема бе човеееееееееееееееееек,
зависи от самата връзка е, може да стане на 2рия ден може и след 1 година. Като искат да го направят 2мата и ако не са някой задръстеняци ще го направят да не са сакати..........
TaPuKaT4e
09-15-2009, 19:30
Аз съм За :grin:
Bombshell
09-16-2009, 03:51
Сериозна връзка? ПРОТИВ! :)
Пропсуна да споменеш кви съм им отношенията и чувствата един към друг! Ако се обичат -да! ако не -НЕ!
:)
Claudette
09-16-2009, 16:28
За каква любов говорим, при условие, че връзката (ако може даже да се нарече такава...) е от един месец ?! Айде стига глупости, обичали се...
А по въпроса - за всекиго понятието "приемливо" е различно. А аз лично, отговорих "Не".
kstanishev
09-16-2009, 16:51
За тия работи няма срок, може да се случи първия час, може след месец, а има хора, които чакат с години.
Bombshell
09-16-2009, 17:41
За,що пък да съм против,рано или късно,тва ще се случи!
Ае май късничко е по-добре, а ?
ЯЯЯяя мисли малко
TheLegend
09-16-2009, 21:26
За тия работи няма срок, може да се случи първия час, може след месец, а има хора, които чакат с години.
ако наистина обичаш и държиш на човека до себе си ще чакаш колкото е нужно 8)
lovesamotebe
09-19-2009, 12:30
зависи от партни0ра..инъче съм за :oops: