.

Виж резултатите на анкетата: Секс за първи път на първия месец заедно?...

Гласували
383. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

193 50,39%
  • ако е някоя пиянска вечер...за

32 8,36%
  • ПРОТИВ

158 41,25%
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 140

Град
    Svishtov, Bulgaria

ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзката?

Така...една хипотетична ситуация. Гаджета(може едната половинка да е по-опитна, но поне на един от тях да му е за първи път), да кажем на възрастта от 14-18 години. Заедно са и правят секс на първия месец. ЗА или ПРОТИВ ?

Голям фен Аватара на skuck
    Пропсуна да споменеш кви съм им отношенията и чувствата един към друг! Ако се обичат -да! ако не -НЕ!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    Русе
    Против
    ...

Град
    Svishtov, Bulgaria
    абе аз по принцип имам предвид. например се замислете за себе си дали бихте го направили и ся още като не познавате дори човека как мислите че бихте постъпили? ей тей просто не сте ли се питали

Голям фен Аватара на skuck
    Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel
    абе аз по принцип имам предвид. например се замислете за себе си дали бихте го направили и ся още като не познавате дори човека как мислите че бихте постъпили? ей тей просто не сте ли се питали

зависи от ситуацията ... дай нещо конкретно....
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Против

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    НЕ!

ами лично на мен ми се е случвало така. но това че е станало така един път, не значи че ще стане всеки път, просто зависи от човека

Категорично съм ПРОТИВ
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    protiv i to dosta

Град
    Ямбол
    Че на кой му пука ?! Може да го направите и след 5 години, и все пак да не ви е писано да сте заедно и да се разделите. Не забравяйте, че много връзки тръгват имено от секса по бързата процедура и аз не виждам нищо грешно щом се искат младите да се.... по набързичко.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Има ли достойнство.. едно момиче няма да даде на 1вия срещнат да я ...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Цитирай Първоначално написано от Junona
    Има ли достойнство.. едно момиче няма да даде на 1вия срещнат да я ...
    Не съм съгласна. Любовта и секса не са общо понятие. На мен като ми се прави секс имам 2-3 познати. Подчертавам познати, не приятели, с които се чукам, когато тялото ми поиска, но това не ме прави курва? Просто не съм влюбена и за момента не искам да се обременявам с любови и други сантиментални глупости, но това далеч не значи, че трябва да се лишавам от секса.
    Чудя се дали да го коментирам, ама ще го оставя без коментар. Тези които ми знаят мненията знаят и какво мога да кажа по въпроса. А по темата, дори много разкрепостени мои съученици твърдят, че само курва може да ти пусне в първия месец...
    Amantes amentes

Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Чудя се дали да го коментирам, ама ще го оставя без коментар.
    Като има нужда - задоволява я. Аз лично не виждам лошо, предвид че не е с първия срещнат
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Саламанка,Испания
    Човешка природа е Атила,не можеш да я промениш.За сексът на първия месец - зависи от връзката,как се случват нещата и тн. но мисля,че съм против.
    Reality is wrong,dreams are for real.

Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Човешка природа е Атила,не можеш да я промениш.За сексът на първия месец - зависи от връзката,как се случват нещата и тн. но мисля,че съм против.
    Не, не е! Така само си мислите. Това е влиянието на средата. Медии, общество и тн. Всичко започва с т.нар. "сексуална революция" през 60-те години:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...86%D0%B8%D1%8F
    Който няма доверие на уикипедия да търси информация от други източници.
    Amantes amentes

Omg Що пък да не?А и кое момиче има достойнство?Сички сте един дол дренки...1 чаша водка и сте в матрицата после е лесна работата...

М щом казваш... Но човекът е животно, макар и умно такова, а животните имат инстинкти и нужди. Това дали ти се приемаш за нещо повече и държиш на него (морал), не означава, че то е непременно вярно за всички останали
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    М щом казваш... Но човекът е животно, макар и умно такова, а животните имат инстинкти и нужди. Това дали ти се приемаш за нещо повече и държиш на него (морал), не означава, че то е непременно вярно за всички останали
    той може да е извънземно на всичкото отгоре пък и хората не сме много умни

Ако се е напила и смята, че е готова - що пък не..? На мен лично мн ми се прави секс, когато си пийна, а и алкохолът вдъхва кураж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Смятам, че за девствената половинка е твърде рано....Трябва си повече време за опознаване. А ако е под 16, направо да чака да ги навърши преди да се разкрачи пред някой.

П.С. Мисля, че тук говорим за девствени хора във връзката. Или поне 1 от тях. Ако и двамата са правили секс, едва ли ще чакат толкова. Но на 1` девствено момиче му трябва определено повече време. За девствено момче не знам, но може би му трябва да събере повече кураж, така че и да се изложи, да знае, че мацката няма да му се изсмее най-малкото.

Град
    Paradise
    Категорично против. Този път съм съгласна с Атила. Човешко или не, трябва човек да си пази достойнството. Секса не е всичко.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    За мен лично няма разлика девствена или не... Аз не бих го направила с някой с който сме заедно само от месец независимо от обстоятелствата.
    Иначе според мен всичко зависи от хората и от това колко време се познават. Най-добрата ми приятелка го направи с бившия си за първи път още преди да направят месец но беше на 18 и се познаваха от 7ми клас и бяха много добри приятели. Бяха заедно 1 година.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    На този етап съм ПРОТИВ

Голям фен
    Аз пък съм ЗА !
    Какво достойнство след като се харесват що да не правят секс .. кво значи ако има достойнство няма да го прави с всеки срещнат ..разбирам да не ходят .. да се видят в някфо диско .. и да кажете след като правят секс курва ама те ходят вече месец.. ако им е кеф ще го направят не виждам нищо лошо мое мнение ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си