Влез

View Full Version : Kakvo bihte napravili(kam momichetata)

ive_nceto
10-26-2008, 17:58
Ta znachi vaprosat mi e sledniqt:Haresvate si nqkoe momche i iskate to da bade vashe.Kak shte go svalite,kakvo shte napravite?A mochetata moje da pishete kakvo bi vi nakaralo da badete s dadeno momiche?

vivteen
10-26-2008, 18:11
първо темата е за раздел любов
второ има мноооооого стотици такива теми
трето пиши на кирилица бе

ive_nceto
10-26-2008, 18:21
Ti kakvo razbirash pod dumata svalq.Vaobshte ne spomenavam dumata lubov taka che...I ako iskash da znaesh pisha na latinica zashtoto nqmam kirilizator ako znaesh kakvo e tova.Kompa mi ne e ot BG i ne mi priema programi za kirilizirane.Sega dovolna li si ili iskash da ti go speluvam vsicho bukva po bukva.Varvi da se zaqjdash s nqkoi drug ne s mene shtoto nishto ne sam ti napravila.Kato ti e krivo ne si go izkarvai na parviq sreshtnat.QSNO!!!!!!!!!!!!!!![/i]

jad3d
10-26-2008, 18:29
Ta znachi vaprosat mi e sledniqt:Haresvate si nqkoe momche i iskate to da bade vashe.Kak shte go svalite,kakvo shte napravite?A mochetata moje da pishete kakvo bi vi nakaralo da badete s dadeno momiche?
Ако си хубава и се поддържаш ще идват сами при теб.

CocainCocktail
10-26-2008, 18:29
Незнам дали момчетата усещат,или аз така го правя,но щом си харесам някой винаи той прави първата крачка...

gree_girl
10-26-2008, 18:30
+1

~SnOwDroP~
10-26-2008, 18:30
ive_nceto кво веднага почваш да се заяждаш,можеше просто да се извиниш,не е нужно толко грубо...и ти кво разбираш под думата сваля?Искаш да спиш с него ли?Щото ако е така съмнявам се да му е нужно кой знае колко навиване...просто пофлиртувай малко и ше го свалиш.

Jumbie483
10-26-2008, 18:33
Не споменаваш любов, но не споменаваш и секс. Или за теб това са двете крайности :? (право е момичето, има милиони такива теми) Ок, няма да се заяждам :lol:
Така...ако харесам някое момче и искам да е мое, със сигурност няма да мисля как да го сваля. Ако не го познавам, ще се запознаем. Ще го попитам дали иска да излезем, така ще го опозная и ако си струва ще действам. А това да си наумиш точно определен начин да свалиш някой е много глупаво и детинско. Всеки човек е различен. На някой може да му хареса още на първата/втората среща да го пуснеш в леглото си, на други им харесва да си мила,нежна, загадъчна ... Трети би ги впечатлило чувството за хумор в дадения човек и т.н.

ive_nceto
10-26-2008, 18:38
ne sam se nahvarlila parva(ama kakto i da e).I ne e samo sex-pri men nikoga ne e samo tova.Daje za men sexa ne e nai-vajnoto neshto.Mn rqko de stiga do tam.

miloto_girl_4e
10-26-2008, 18:42

Темата не е тук, а и наистина има доста теми с такъв характер:!:
Ползвайте търсачката, докато не я направим платена :!: :!: :D :D
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!: