Влез

View Full Version : problem

baby2009
10-26-2008, 18:33
Значи моя проблем е следния:
Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременна,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително

Yallama
10-26-2008, 18:35
все още има малоумници :?

jad3d
10-26-2008, 18:38
Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременно,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
Бременно?Я кажи Вие от средния род с кви полови органи сте?

baby2009
10-26-2008, 18:38
казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важен

baby2009
10-26-2008, 18:39
Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременно,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
Бременно?Я кажи Вие от средния род с кви полови органи сте?

добре де сгрешила съм кво да направа

jad3d
10-26-2008, 18:40
казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важен
Ами бременно си ако сте го правили без кондом.Ако сте го правили с кондом и е свършил пак в теб не мисля че си :? Направи тест или пии Ескапел около 30 лева струва хапчето

~SnOwDroP~
10-26-2008, 18:41
Винаги има вероятност да забременееш ако свърши в теб,дори и по време на цикъл.Вероятността е наистина много малка,но е възможно.

baby2009
10-26-2008, 18:43
Винаги има вероятност да забременееш ако свърши в теб,дори и по време на цикъл.Вероятността е наистина много малка,но е възможно.
да но много малко ми тече и затова питах зашото не съм много осведомена по тоя въпрос

Yallama
10-26-2008, 18:44
казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важенискаш комент, на ти го "ОБРАЗОВАЙ СЕ"

_eLITO_
10-26-2008, 18:45
Mila napravi si test za da si sigyrna, no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash pri polojenie, che vse pak ti idva dori i da e malko ;)

baby2009
10-26-2008, 18:46
Mila napravi si test za da si sigyrna, no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash pri polojenie, che vse pak ti idva dori i da e malko ;)
да още утре ще си направя и благодаря че поне има хора които влизат на хората в положението

_eLITO_
10-26-2008, 18:49
Nqma problem, vlizam ti v polojenieto zashoto i az znam kfo e da si pritesnena i tyk vuv foryma da se opitash da polychish nqkakuf savet i nqkoi pulni idioti misleshti che znaqt vsichko da se pravqt na tarikati... smeshnici :grin: No vse pak si napravi de :)

baby2009
10-26-2008, 18:50
Nqma problem, vlizam ti v polojenieto zashoto i az znam kfo e da si pritesnena i tyk vuv foryma da se opitash da polychish nqkakuf savet i nqkoi pulni idioti misleshti che znaqt vsichko da se pravqt na tarikati... smeshnici :grin: No vse pak si napravi de :)

е да човек се учи докат е жив а не да се правиш на велик и всезнаещ

miloto_girl_4e
10-26-2008, 18:51
Не, не си бременна :!:
Има 100000000 теми по въпроса, затова тази ще бъде заключена :!: