View Full Version : problem
baby2009
10-26-2008, 18:33
Значи моя проблем е следния:
Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременна,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
все още има малоумници :?
Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременно,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
Бременно?Я кажи Вие от средния род с кви полови органи сте?
baby2009
10-26-2008, 18:38
казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важен
baby2009
10-26-2008, 18:39
Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременно,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
Бременно?Я кажи Вие от средния род с кви полови органи сте?
добре де сгрешила съм кво да направа
казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важен
Ами бременно си ако сте го правили без кондом.Ако сте го правили с кондом и е свършил пак в теб не мисля че си :? Направи тест или пии Ескапел около 30 лева струва хапчето
~SnOwDroP~
10-26-2008, 18:41
Винаги има вероятност да забременееш ако свърши в теб,дори и по време на цикъл.Вероятността е наистина много малка,но е възможно.
baby2009
10-26-2008, 18:43
Винаги има вероятност да забременееш ако свърши в теб,дори и по време на цикъл.Вероятността е наистина много малка,но е възможно.
да но много малко ми тече и затова питах зашото не съм много осведомена по тоя въпрос
казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важенискаш комент, на ти го "ОБРАЗОВАЙ СЕ"
Mila napravi si test za da si sigyrna, no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash pri polojenie, che vse pak ti idva dori i da e malko ;)
baby2009
10-26-2008, 18:46
Mila napravi si test za da si sigyrna, no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash pri polojenie, che vse pak ti idva dori i da e malko ;)
да още утре ще си направя и благодаря че поне има хора които влизат на хората в положението
Nqma problem, vlizam ti v polojenieto zashoto i az znam kfo e da si pritesnena i tyk vuv foryma da se opitash da polychish nqkakuf savet i nqkoi pulni idioti misleshti che znaqt vsichko da se pravqt na tarikati... smeshnici :grin: No vse pak si napravi de :)
baby2009
10-26-2008, 18:50
Nqma problem, vlizam ti v polojenieto zashoto i az znam kfo e da si pritesnena i tyk vuv foryma da se opitash da polychish nqkakuf savet i nqkoi pulni idioti misleshti che znaqt vsichko da se pravqt na tarikati... smeshnici :grin: No vse pak si napravi de :)
е да човек се учи докат е жив а не да се правиш на велик и всезнаещ
miloto_girl_4e
10-26-2008, 18:51
Не, не си бременна :!:
Има 100000000 теми по въпроса, затова тази ще бъде заключена :!: