View Full Version : Проблем!
Todorino
10-26-2008, 19:08
Значи проблема е следния с приятелката ми сме заедно от повече от повече от година и половина обаче винаги ме е притеснявало факта, че преди мен тя е имала една сериозна връзка с едно момче, което тя описваше преди като " голямата й любов" и той и е първото момче в което истински се е влюбила винаги разказваше колко много го е обичала колко била хлътнала (макар че той я нарани супер брутално). и одавна не бях се притеснявал за това но вчера предложих да отидем в един парк при което тя каза " не не там там ходихме с Иван (бившия й) " след което се натъжи мълча сумати време :( не знам това ме накара да се почувствам ужасно аз го изтълкувах като "не там си е нашето спецялно място не искам с друг да ходя там с друг" почти съм сигурен, че още си изпитва чувства към него ... вие какво мислите :-# :cry: и като гледам тия теми как първата любов си остава най-силната :( не знам какво да мисля
не се знае дали първата любов е най силна, но тя не се забрава никога .. и може би ни и се ходи там защото като иде се сеща за болката която той е и причинил ..
ем нормално... сигурно първият й път е бил в храст от тоя парк и това да и нявава лоши спомени... най-добре й предложи да идете на мястото където за пръв път се целунахте и така ще забрави за момента за проблема... колкото до първата любов, че е била най-силна... ми да така е ... :D фактите не могат да се променят... (мн рядко е по-различно) :? :?
Todorino
10-26-2008, 19:14
И това може да е но защо се нацупи така и мълча тогава ....
unicorn_f
10-26-2008, 19:16
съгласна съм с котора просто не иска да си спомня за него,дори и да има чувства към него тези към теб са по-силни щом още е с теб или ако искаш поговори с нея питай я какво точно е искала да каже,кажи и как си разтълкувал думите и и питай дали е вярно ... :)
soul1199
10-27-2008, 07:19
съгласна съм с котора просто не иска да си спомня за него,дори и да има чувства към него тези към теб са по-силни щом още е с теб или ако искаш поговори с нея питай я какво точно е искала да каже,кажи и как си разтълкувал думите и и питай дали е вярно ... :)+1
Може би просто не иска да си спомня за него и затова не иска да ходи там.. а може и да има още чувства към него.. нищо не се знае, но наистина голямата любов не се забравя лесно :)
xxXroshawkaXxx
10-27-2008, 08:16
:roll: Амии виж само се постави на нейно място...тя ти е първата любов може би...представи си, че скъсате...и ти си хващаш друга приятелка...ще ти бъде ли приятно с нея да правиш същите неща както със момичето с което си в момента?!..Не мисля! :? Бъди спокоен...нормално е да и стане тъжно след като той я е наранил толкова"брутално"!Поговори с нея на тази тема..това, дали още е влюбена в него, можеш да го рабереш само от нея!Успех! ;);)
mynichka
10-27-2008, 08:28
като не иска ..не е нужно да я водиш там :)
Бъди мъж , кажи й че я оставяш , и докато не се изясни с чувствата си да не се връща при тебе...
Не виждам по лесно решение на цялата работа...
Todorino
10-27-2008, 09:10
mynichka - разбира се че не бих я карал нещо което не го иска да го прави ;)
иначе midle смятам, че това е шрекалено драстично за първи път става въпрос за него от месеци и тва са си мои тълкувания които може да са грешни може да няма и грам чувства към него ... само времето ще покаже мерси за отговорите ви все пак
Аз лично никога няма да забравя моята така наречена "голяма любов". Вероятно тя също. в момента едва ли го обича както преди, но той винаги ще е нещо много специялно за нея. Не й се сърди, а се радвай, че сега е с теб, а не с него. Остави я да преживее болката по нейния си начин, но я подкрепяй.
съгласна съм с котора просто не иска да си спомня за него,дори и да има чувства към него тези към теб са по-силни щом още е с теб или ако искаш поговори с нея питай я какво точно е искала да каже,кажи и как си разтълкувал думите и и питай дали е вярно ... :)
То не е закон като си с някого да имаш по-силните чувства... аз пък съм обичала зверски еди-кой-си ама съм седяла с друго момче. Много грубо, ама самата истина.
Така че не е писано правило това, което казваш...
щом тва, щом онова... няма щом..
тая още го харесва, автора, по-добре я остави.. не знам.. обаче ходите от година!??!
деазнам..
приказвай с нея, ако още го харесва я махай, нямаш право да се излагаш и унижаваш така.
И междудругото, първата любов само ме обогати като човек, но чак най-силната и най-незабравимата... айде айде, клишета
хваща ръжда и то яко
променя те като човек, изгражда те, ама само дотам.. човека се забравя, а аз вече трябва да седна и да се замисля за да се сетя как съм се чувствала... само помня че беше много силно във всяко едно отношение, ама за други неща... :?
не знам какво да ти кажа..