View Full Version : За какво най-често се карате с вашите?
chokolate_girl
10-27-2008, 06:48
За какво най-често се карате с родителите си?
Карате ли се изобщо с тях ? :)
За пари :) Както почти сяко семейство.
DulceGatito
10-27-2008, 07:21
за това,че в стаята ми е някаква лудница :D и за вечерният час много често :(
Jumbie483
10-27-2008, 07:21
караме се всеки ден почти :lol: и винаги те почват първи :razz: например сутринта преди да тръгне на работа майка ми се скара, че не съм и направила кафе :shock: :lol: после като я изпратих до вратата ми се скара, че съм била много безизразна..трябвало да внеса малко емоции в моя сив всекидневен живот :shock: :shock: :shock: баща ми винаги се е карал, че прекалено бурно изразявам емоциите си .... а иди ги разбери
аа и да отбележа, че аз само слушам и с никой не се карам 8-)
splendour
10-27-2008, 07:39
4e s1m bila m1rlqva i ne s1m iz4istila v nas [vseki den] a posle 4e s1m se d1rjala kato snob i samo na kompa s1m sedqla i s1m i kazala 2 dumi na kr1st[ama ko da praq nii s neq sled 5 izre4eniq ve4e vzaimno sme si op1nali nervite.
paLacHinKy
10-27-2008, 08:53
За пари :) Както почти сяко семейство.
+ това, че стаята ми е супер разхвърляна винаги...творчески хаос, както му казвам :-D
+1
HeartOfRaven
10-27-2008, 09:16
Че съм мързелива(но в момента работя по този въпрос да се пооправя), че трябва да си подреждам повече нещата, че съм безотговорна...повечето неща са верни :(
GotTheLife
10-27-2008, 11:45
за глупусти т.е. за пари
nicolepcd
10-27-2008, 16:05
Ние пък за пари не се караме :-o Иначе се караме предимно за неща, свързани с училище... Вече за седенето на компютъра не ми се карат, тъй като седя толкова малко, че просто ако ми се скарат ще е върха на нахалството :lol: И още за каквооо... хм, евентуално заради "кочината" на бюрото ми... :D Еми то като уча, какво... искат да е чисто ли? 8-)
verdjitO
11-13-2008, 15:46
За уважението ми към майка :D
Почти не се караме, но когато се случи е заради училище а напоследък и заради компа
mimsssssss
11-13-2008, 16:32
за пари с баща ми се карахме и то много,но това беше преди.откакто не си говорим не се и караме :D .с майка ми нямам проблеми за нищо,най много да спорим за цвета на някоя блузка :D но каране -никога
Че съм мързелива(но в момента работя по този въпрос да се пооправя), че трябва да си подреждам повече нещата, че съм безотговорна...повечето неща са верни :(
същото
За най-малкото нещо :( . Ако не почнем да си крещим няма да сме ние...
sexy&crazy
11-15-2008, 13:22
off za si4ko :x
i nashte taka se sas neshto sam im kriva pak kato kaja kfo mislq po4vat da mi vikat a posle kato ima nqkaf problem kaji kfo mislish