View Full Version : естествена европейска коса
Omg! Все пак аз имам аргументи, доказателства и умея да оборвам тезата си. А ти? Изпречваш ми се на пътя с някакви голи твърдения и очакваш държанието ти да бъде одобрено?! Пфахахахах.
И кви са ти доказателствата?
И на каква основа,щото някои харесва нещо,кото ти не харесваш,и това го прави тъп? Аз за друго не видях да обиждаш.Като някои ти каже истината,и ти му отговаряш колко е прост,аз аргументи не виждам
Ае спри вече да ми се правиш на ЦРУ,имала доказателства :lol:
освен комплексите си,и голямата си уста от която нищо свястно не излиза,друго нямаш
Omg! Все пак аз имам аргументи, доказателства и умея да оборвам тезата си. А ти? Изпречваш ми се на пътя с някакви голи твърдения и очакваш държанието ти да бъде одобрено?! Пфахахахах.
И на каква основа,щото някои харесва нещо,кото ти не харесваш,и това го прави тъп? Аз за друго не видях да обиждаш.Като някои ти каже истината,и ти му отговаряш колко е прост,аз аргументи не виждам
освен комплексите си,и голямата си уста от която нищо свястно не излиза,друго нямаш
От устата ми може да не излиза нищо свястно, ама от пръстите-да. ;Р
Съжалявам, но за да подкрепяш ЕлИтУуУ, толкова трябва да ти е и акълът, пх. Винаги съм изпитвала неприязън към леки момичета, НЕЩО ЛИЧНО. И няма да си трая, я. Щом и вървиш по дирите и я подкрепяш, си проличава и ти самата каква си всъщност.
От устата ми може да не излиза нищо свястно, ама от пръстите-да. ;Р
Съжалявам, но за да подкрепяш ЕлИтУуУ, толкова трябва да ти е и акълът, пх. Винаги съм изпитвала неприязън към леки момичета, НЕЩО ЛИЧНО. И няма да си трая, я. Щом и вървиш по дирите и я подкрепяш, си проличава и ти самата каква си всъщност.
Хаха,виж сега,на НИКОГО не вървя по дирите...
Аз незнам кво и е държанието,а що е леко момиче,защото изглежда добре ли?
100 пъти го казах( то като ви гледам КПД и още 100 да го кажа все тая май) че се намесих в темата,защото това,което аз виждам (от снимки,не я познавам Елитуу)е че момичето е хубаво и косата й(за което уж беше темата) според мен й стои добре.А вие я обиждахте как на нищо не приличала,а се мислела за голямата работа,какс е обличала,как й седяла косата.Ми тези мнениея направо си бликат от женска злоба и завист.
И ако от това на теб ти става я сно каква съм (в което се съмнявам).На мен пък са ми ясни момичетата,дето като видят едно хубаво момиче и решават,че е курва и започват да я обиждат.А начина по който започна да се заяждаш с нея си е чисто избиване на комплекси.
И аз няма да си мълча :)
Хм, извинявай, но спорът с ЕлИтУуУ не е от тази тема. Извинявай, но една девица, за каквато тя се представя, би ли сложила снимка ПО ЦИЦИ И ИЗРЯЗАНИ ГАЩИ, и в същото време да обижда едно друго момиче, м?!?!? Просто се буташ между шамарите, и гледай и ти да не отнесеш някой.
;)
Хм, извинявай, но спорът с ЕлИтУуУ не е от тази тема. Извинявай, но една девица, за каквато тя се представя, би ли сложила снимка ПО ЦИЦИ И ИЗРЯЗАНИ ГАЩИ, и в същото време да обижда едно друго момиче, м?!?!? Просто се буташ между шамарите, и гледай и ти да не отнесеш някой.
;)
Ми мен не ме интересува от кога ви е спора,аз се намесих В ТАЗИ ТЕМА и си казвам мнението по тази тема.
Хахахах кво съм щяла да отнеса? Я дай пак...
;)
Ми мен не ме интересува от кога ви е спора,аз се намесих В ТАЗИ ТЕМА и си казвам мнението по тази тема.
Кое да дам? Кура ли? Върви го търси другаде, мило мое заблудено чадо. :-)
;)
Аз съм го намерила чадо :) ти върви потърси някой да ти сложи една пишка,че да се успокоиш малко.Мен не ме мисли.И не ме заплашвай,щото си по-тъпа отколкото предполагах,ако мислиш,че се стресна от няква заблудена пикла
;)
Аз съм го намерила чадо :) ти върви потърси някой да ти сложи една пишка,че да се успокоиш малко.Мен не ме мисли.И не ме заплашвай,щото си по-тъпа отколкото предполагах,ако мислиш,че се стресна от няква заблудена пикла
Аз не търся, който иска-сам идва при мен. :) Друг е въпросът дали веднага си подлагам дупето, като някоя мръсна курва (да, визирам) или гоня индивидите. :) И не ми се прави на много остроумна, не си.
П.П. Как ти е първото име? Дано не е като моето. :smt078
Мм точно като твоето е,бягай до го смянаш 8-) :lol:
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
:smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
:smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
Аха 8-) 8)
Ужас, още четири години до навършване на пълнолетие..
Ами тъй е,ще си ходиш с мойто име :D
По-точно ти с моето. 8-)
По-точно ти с моето. 8-)
Абе не е тъй,аз го имам от по-рано
уууу Part II :)
суууупер :smt001
По-точно ти с моето. 8-)
Е и? :) Бяла ли си? :lol:
По-точно ти с моето. 8-)
Е и? :) Бяла ли си? :lol:
Мда,бяла съм :lol: 8)
Ама, аз съм по-бяла. 8) 8-)
Ама, аз съм по-бяла. 8) 8-)
Не не,в грешка си.Това аз мога да го кажа,щото съм те виждала,а ти мен-не
Сигурна ли си, че не Си биляна или Биянка? Или пък Биана? 8-)
хехе,прекаляваш вече.Нали ти казах точно като теб се казвам 8-)
Други въпроси?