View Full Version : Водите ли си дневници?!
тва е все едно си говоря сама,само че го пиша даже
не
Alisha28
08-04-2012, 17:43
Да, успокояващо е. Пък и като включим обичта ми към думите и писането .. <3
И аз си водя дневник...Пиша предимно когато съм ядосана, наранена, раздразнена от нещо...До някъде ми помага.Най-интересен е момента в който започнеш да четеш какво си писал.За жалост аз загубих "кутията за обувки" с дневниците от миналите години... :( Сега драскам вътре разни скици и лепя бележки. (:
slivergold
08-05-2012, 10:21
Водех си когато бях 5ти клас..пишех всеки ден,ама един ден настинах и не ходех на училище и по цял ден лежах,а когато ходех имах нещо като традиция всеки ден след като се прибера да пиша и после като тръгнах пак на даскало го забравих тоя дневник и спрях.А сега март месец си направих писах всеки ден в продължение на 2 седмици и после спрях сега се сещам за него само когато съм ядосана и си изливам любовните мъки в него :D
Amore-Mio*
08-05-2012, 13:09
Не.
SummerGirll
08-05-2012, 13:13
Добрите момичета си водят дневници, а на лошите не им остава време. :d
crazydivane
08-06-2012, 11:49
Аз имах дневник..обаче баба ми го намери и прочете!Бях буквално бясна..бях писала че съм опитвала да пуша,та баба сметнала че пуша и казала на мама :( Ужас..оттогава не искам и да си помислям за дневник.
neverbackdownx
08-06-2012, 12:01
Ммм.. не , ама мисля да започна, не знам кефи ме, искам да си пиша, да си слагам лепенки, ще стане хубаво, поне така си мисля Cool :)
HollyGolightly
08-06-2012, 14:44
Не. Преди имах и сега ме е срам да го чета, не мога да повярвам колко загубена съм била :X
Skullcrusherka
08-07-2012, 07:21
Не. Но дори и да имах, някак си ми се струва, че нямаше да имам време за него. :D
Водя си дневник от 1 година насам. От както се запознах с приятеля ми. Всеки ден пиша вътре как сме си прекарали през деня, забавни случки и сладки неща. Всеки път като ми е зле или ми е самотно си го отварям и се смея на глупостите, които са ставали. Като онзи път, когато не гледаше и бутна всичките четки за зъби в тоалетната. Те плуват, той ги гледа и се хили :D Или когато реши сам да се подстриже и му падна батерията на машинката и беше като проскубана кокошка целия на дупки и трябваше да ходим до центъра да му купуваме шапка да се крие, а през целия път седеше с качулка и зимно яке на 30 градуса температура. :D Хубаво е да си водиш дневник. Така и в най-лошите моменти не забравяш хубавите.
Да, но е мноого малко тефтерче и никой не знае за него. ;дд Като го изпиша ще си купя по-голям, а преди това имах още един. рисувам, но мнооого рядко. И още по-рядко лепя нещо. Но гледам да има естетика, иначе се изнервям и късам.
Никога не съм си водила дневник.
LandOfSunshine
08-13-2012, 19:33
Винаги съм си водила дневник, кога по-често, кога по-рядко. Обожавам да препрочитам страниците, защото много рядко пиша с точност какво ми се случва, просто си изливам емоциите и от време на време се при сещам какво ми е било. (:
druzilla
08-14-2012, 07:55
Като бях малка и тъкмо се учех да пиша бях започнала един дневник..Много е приятно след време да си ги четеш и да установиш,че си поумнял :D Сега си водя дневник,но не е нещо от сорта на "Мило дневниче,днес за пръв път пробвах цигари.." . Просто когато съм ядосана или наранена или безкрайно щастлива или пък ми се е случило нещо,което не искам никога да забравя - го записвам в дневника.Преди майка ми най-нагло четеше дневниците ми,за това сега си записвам на английски (слава богу,че не го разбира) . :D
bllackbarbie
08-19-2012, 18:25
Преди имах после ми омръзна иначе вътре пишех какви ли не простотии как ми е минал деня фрази на чужди езици цитати от филми .Ако някой ми ги намери :D ще ми изкара (мръсните ризи на яве) както и да е моите имаха катинари и ги криех в един шкаф . Като почна да ги чета и се пукам от смях :Д
stefko1996
08-20-2012, 09:37
Не струва ми се женско и детско
BornToRaiseTheHell
08-20-2012, 22:01
Да, имам.
Но в него не пиша какво се е случило, а основно пиша какво чувствам, хвърлям по някоя идея за довършване на тая славна поредица разкази, която стана вече по-дебела от Игра на тронове и рисувам.
DarkVampireAngel
08-21-2012, 19:16
Не,може да нямам апсолютно никаква работа но да седна да си чета глупостите в дневника няма да стане...а ако няма да го чета за какво да го пиша? :D Имам акъл да запомня хубавите моменти :)
Нямам,а трябва да си направя!
mrankoniiii
08-28-2012, 20:05
Ами аз имам един тефтер , на който си пиша разни неща за който не мога да споделя на никой , а ми тежат . Пазя разни снимки , лепя разни лепенки и тн. До него не давам да припарва никой в радиус от 6 км
gugenceto2
08-29-2012, 07:10
Имам. Префърцунена синя тетрадка сpеден размер. Пиша всеки ден или през ден. :)
DennisCobain
08-29-2012, 07:51
Не, нямам, защото все се намира някой който да ми го прочете :(
Не. Преди имах и сега ме е срам да го чета, не мога да повярвам колко загубена съм била :X
Хаха. И аз се чувствам по същия начин :D
Enchanting
08-29-2012, 13:01
мда, имах и той беше на компютъра... в една скрита папка хаха.... за по- сигурно
още си стои там, но.. отдавна не съм писала в него.
BlackMask
08-30-2012, 20:58
Като малка си водех. Смятам след време пак да започна.
Не, отегчавам се бързо :D
JuStElly
08-31-2012, 01:56
Като бях малка и тъкмо се учех да пиша бях започнала един дневник..Много е приятно след време да си ги четеш и да установиш,че си поумнял :D Сега си водя дневник,но не е нещо от сорта на "Мило дневниче,днес за пръв път пробвах цигари.." . Просто когато съм ядосана или наранена или безкрайно щастлива или пък ми се е случило нещо,което не искам никога да забравя - го записвам в дневника.Преди майка ми най-нагло четеше дневниците ми,за това сега си записвам на английски (слава богу,че не го разбира) . :D
Мислех,че съм открила топлата вода с това да си пиша в дневника на английски :D
А по темата... да,имам,но не записвам случки,ами по скоро лепя разни неща,рисувам,пиша как се чувствам... Като цяло става много хубаво и е доста занимателно ;д
Dark_Vampire23
09-01-2012, 22:19
Да,хубаво е всеки да си има по един.
Имам дневник,но е малко по различен.Пиша,като история всичко което ми се е случило с малко повече фантастика и т.н.Пиша го така,ако случайно някой от семейството го отвори няма да разбере,че е мое защото е с героите са с други имена.
Умно,нали? :P
Dark_Vampire23
09-02-2012, 20:10
Мда,наистина умно.И може даже да не я про4етат :Д
Пиша в дневник от пети клас насам (: Този, в който пиша в момента, е пети или шести - не съм съвсем сигурна.
xxprom-queenxx
09-09-2012, 10:30
Мда, водя си дневник от 4-5 клас. В началото беше смешна история - постоянно някой ми го четеше или забравях къде съм го оставила :D Сега не пиша особено често, само когато съм тъжна, бясна, щастлива и имам нещо, което да напиша де! Понякога лепя разни картинки от списания... Абе занимавка е. :)
Miss Smiley ..
09-09-2012, 13:11
Нямям дневник.Преди имах,но го зарязах накъде :cool: .Като се сетя какво писане имаше.. :razz: .Със сълзи съм се смяла на глупостите си в "тайния дневник" .. :razz: .
Иначе сега мисля да си правя нов. :)
R.o.s.i.t.z.z.a
09-09-2012, 14:57
Нямам дневник много съм нередовна с това писане ;d все забравям или пък не ми се пише и т.н.
А Л И С А
09-11-2012, 20:51
Имам си дневник, но все по-рядко пиша. На скоро си открих старите дневници. Искрено съм се смяла и се радвам, че съм станала по-разумнаи съобразителна.
SonataArctica
09-12-2012, 10:22
Мило дневниче, мисля че това е иСключително гейско и лигаво, но пък за сметка на това хейтнах няколко глупави чавета днес.
~The Smile~
09-21-2012, 19:33
Имам си дневник,но вече все по- рядко пиша в него..записвам само ,когато съм радостна или тъжна .
mira va4eba
08-20-2013, 21:57
и аз имам дневник водя го от 3или4 клас и съм на края на втората тетрадка пиша неща който не мога да кажа на друг лепях преди доста време разни снимки и преди време рисувах а сега пиша веднъж седмично но пазя никой да не ги прочете че иначе съм мъртва
Extazy Baby
08-23-2013, 12:24
Нямам, като бях малка съм си водила и има 3-4 дневника и просто като ги отворя ревввввввв от смях
koce1313
08-23-2013, 19:24
На 13 съм и от 8 годишен си водя дневник ! :D
Имам около 11 дневника с този който е в момента . :D :D
Крия ги в ,че ако някои ги намери съм мъртъв :D :D :D :D
RedRanger
08-23-2013, 19:28
На 13 съм и от 8 годишен си водя дневник ! :D
Имам около 11 дневника с този който е в момента . :D :D
Крия ги в ,че ако някои ги намери съм мъртъв :D :D :D :D
гей.
п.с. запиши си в дневника, че червения ренджър те е обидил( казал истината )
DownloadVirus
08-23-2013, 19:30
Водя си тренировъчен дневник.
koce1313
08-23-2013, 19:55
гей.
п.с. запиши си в дневника, че червения ренджър те е обидил( казал истината )
Добре ,браво ,но пиша само важни неща брат нищо за детски филмчета :3
RedRanger
08-23-2013, 20:28
аз съм реален
koce1313
08-23-2013, 20:48
аз съм реален
Ти си реален човек ,но не и ренджър
RedRanger
08-23-2013, 22:14
Ти си реален човек ,но не и ренджър
аре на бас ?
koce1313
08-23-2013, 22:16
:D
Загубена съм без него. Водя си дневник от началото на миналата година и си записвам готини изтъркани бисери, които ме кефят (still better love story than twilight например). Крия го в един шкаф.
RedRanger
08-24-2013, 13:18
Загубена съм без него. Водя си дневник от началото на миналата година и си записвам готини изтъркани бисери, които ме кефят (still better love story than twilight например). Крия го в един шкаф.
а къде живееш ?
bogitooo12
09-10-2013, 12:22
Имам си! Доста дебел е, ама за съм писала малко, напоследък доста писане пада.. :D Лепя в него снимки, автографи, правя пликове и слагам в тях бележки от в часовете. Много е яко да имаш къде да си излееш яда или радостта. Надявам се да ми е един страхотен спомен. :P
She ti se oprazna varhy debeliq dnevnik I do 2 dena spermatozoidite she ti go izqdat
krasi342
09-10-2013, 12:30
Az vikam da se izsera otgore za da ne moje da se prochete nishto
krasi342
09-10-2013, 12:32
Имам си! Доста дебел е, ама за съм писала малко, напоследък доста писане пада.. :D Лепя в него снимки, автографи, правя пликове и слагам в тях бележки от в часовете. Много е яко да имаш къде да си излееш яда или радостта. Надявам се да ми е един страхотен спомен. :P
She ti opikaq dnevnika
bogitooo12
09-10-2013, 12:32
Идете да обиждате другаде !
krasi342
09-10-2013, 12:34
Идете да обиждате другаде !
Moito laino e mn koravo I gnusni ot toq ymrel dnevnik I spomen nqma da ima dori da ima nikoi nema da chete zasmardel dnevnik
baby_baby
09-10-2013, 15:48
Нямам като по-малка имах и беше много забавно :D
the_purple_teen
09-11-2013, 09:26
Водя си откакто се помня. Доста шарен е, защото ползвам моливи, маркери, цветни химикалки... Каквото се сетите :D Крия го между матрака и леглото ми и отгоре слагам чаршафа. Помня преди няколко години се опитах да си водя дневник на английски, ама аз използвам такива засукани думи и фрази, чеее... Не стана работата.. :D
В първи или втори клас си водех.Беше една лилава пухкава малка тетрадка с розово висящо сърце отвън. :booooomb:
Писах само за момчето, което харесвах и едно момиче, което се опитваше да ми го отмъкне, но в удивителни подробности.Майка ми и баща ми го бяха прочели и ми се бяха скарали, че пиша глупости вътре.Бях им бясна, но ме беше срам и нищо не казах. :smt043
Оттогава аз дневници не искам.
Водя си.
Не пиша всеки ден, нито пиша някви простотии. Ама отвреме на време си записвам мислите, които ми се въртят в главата и искам да формулирам и развия в писмен вид.
Като цяло изпитвам необходимост да си водя дневник.