View Full Version : Когато постоянно Ви сравняват с някого..
ElisaDay
10-28-2008, 14:02
Е.. сравняват ли ви родителите с някое друго момиче/момче?Гадно е нали.. Много мразя. :o Какво правите в такива моменти? :-o
Рядко ме сравняват с някой,но като го направят им се карам защото и те казват да гледам себе си а да не се сравнявам с другите
Slave4You
10-28-2008, 14:29
Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от мен;) Виж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това :D Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено :?
Biskfitka
10-28-2008, 14:49
Амии сравняват ме понякога :x Например:
-ЯЯЯ виж твоята съученичка кви хубави оценки има,а ти 5-ца...как може?! :shock: ....
-(аз) е да ама съм по-добре от някои други..все пак не е 2-ка...
-(те)абе ти кво гледаш другите...гледай себе си.... :shock: :shock: :shock:
е не ги разбирам 8-) 8-) 8-) тва беше само пример,ама много ме дразнят като почнат така да говорят :?
или със сестра ми ме сравняват....тя обичала да ходи при баба,имала само 6-ци...ми във втори клас и аз имах само 6-ци :x
Мразя да ме сравняват с някой друг.... :-x
MostHated
10-28-2008, 14:51
най голямата простотия... ко се впрягате? На мен кат ми се карат само се правя на растроен, хич не ме ебе...
tItEufFf
10-28-2008, 15:57
1 случай:
- Имам 3 на контролното.
- Другите колко имат?
- Повечето са петици.
- Трябва да си като тях!!!
2 случай:
- Имам 3 контролното, но и другите имат тройки..
- Ти не ги гледах другите!!
8-) Винаги ми става смешно в тези ситуации ..
И мразя да ме сравняват с братовчед ми. В някои неща аз съм по-добра, в други - той. Но не...и двамата трябва да сме префектни, да сме еднакви .. :x
FrozenFire
10-28-2008, 16:24
Преди ме сравняваха,сега не чак толкова.
Някви сравнения от рода на 'всички хора са си облекли яке,само ти не си' и прочие,но към никой конкретно.
Jumbie483
10-28-2008, 16:32
пффф мен винаги са ме сравнявали с някой, но не ми пука
Пример:
майка ми: Оф пак ли с такива дрехи. Бъди човек, обличай се нормално..просто бъди като другите.. виж например братовчедка си
Аз: Аха добре, ай чао :-)
Отдавна не го бяха правили, но днес го направиха. Мразя да ме сравняват с някой, който и да е той, а когато е с "нещо", което не можеш да наречеш човек е още по-гадно. Неприятно ми стана, но го преглътнах и продължих да работя. :?
Преди години майка ми всеки ден ме сравняваше със сестра ми или с братовчедка ми. Постоянно ми се натякваше, че съм некадърна, че нищо няма да излезе от мен, че ще си остана дъщеричката на татко и никога няма да се справям сама. За разлика от сестра ми и братовчедка ми, които щели да станат прекрасни млади жени, професионалистки. Те имали потенциала, а аз ако съм постигнела нещичко щяло да е със страшни усилия. :(
Оказа се, че постигнах всичко сама, станах самостоятелна твърде рано дори, издържам се сама и нищо не съм взела от баща ми. :)
ThePowerOfLove
10-28-2008, 18:01
Не, не ме сравняват...
SunShinePearl
10-28-2008, 18:22
ох постоянно със сестра ми!!!!!!!!! така и не разбраха че аз не съм тя,ПИСНА МИ,и като им го кажа мама ми вика с кой да те сравнявам и аз и казвам с НИКОЙ!!!
TheOtherME
10-28-2008, 19:14
И мен ме сравняват със сестрами, само че по по-особен начин.Тя е черната овца в семейството и примерно аз като получа лоща оценка или ако за нещо не ги послушам и веднага "ще станеш като сестра ти".Аууу, как ми е писнало!!Защо трябва да съм виаги перфектна, освен това и сестра ми не е някаква бунтарка или нещо такова, та така да говорят за поведението и.Ама така е, консервативни родители...
Ами не ме сравняват с някой много често...но когато се случи,не знам защо,но абсолютно винаги се смея. 8-)
Майка ми ми говори" Виж я Калинка,изучи се момичето,само шестици има..." и т.н. Аз седя и я гледам,смея се...и си мисля,Боже,ако знаеше истинатааа :lol:
stealthyGirl
10-28-2008, 20:15
Ами сега не се сещам за такъв случай. Нормално е да го правят всъщност (друг въпрос е ,че е гадно). Баба и дядо (повече първата) го правеха, но вече не живеем в апартамента до тях и няма да ме дразнят с т'ва. :smt026 Иначе и майка ми май ме е питала примерно к'ви оценки имат другите, ама като и кажа и тя някак си не го казва по ония гаден начин, дето те кара да си мислиш, че си най-тъпия от класа. :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-29-2008, 11:25
Мне даже много пъти мама ми се е карала като аз се сравня с някой.
Miimiinka
10-29-2008, 12:02
Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от мен;) Виж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това :D Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено :?
Да така е .Направо е ужасно.До моя блок живее едно момиче,което миналата година завърши 12 клас.та да предположиме,че е на възраст 18-19 години.Та въпросното момиче има 18 години а още играя на топка пред блока с малките дечица и кара колело с тях.И баща ми преди на мене и сестра ми ни вакаше,че това дете било толкова добро и т.н и незнам си още кво.Е аз немога да си представя да съм на 18 години и вместо да хода сега в най-яките ми години некъде на вън с компания,аз да седа и да карам колело.Е тва е ебаси тъпото.
1 случай:
- Имам 3 на контролното.
- Другите колко имат?
- Повечето са петици.
2 случай:
И мразя да ме сравняват с братовчед ми. В някои неща аз съм по-добра, в други - той. Но не...и двамата трябва да сме префектни, да сме еднакви .. :x
и при мен нещо такова,ма ме срвняват с братовчедка ми,преди по-често..по 1 време си поговорих с тях и се пооправиха..ма иначе пълен шит,всеки си е индивидуална личност,не може да си идеален във всяко нещо ебати..а инче и наще си противоречат ,в такива моменти ме напушва яко смях 8-)
преди ме сравняваха сега рядко се случва и ест като го правят е за училище.. :?
xxXroshawkaXxx
10-30-2008, 07:50
Ами най-много ме дразнят, защото, когато някой е по-добър от мен в нещо винаги ме сравняват с него/нея .. , а когато аз съм по-добра и се сравня с някой, те винаги ми казват да гледам себе си, а не другите, че тях ги интересувало какво става с мен, а не с другите... и пр.
Пфф..дразня се така и съм им го казала.Всеки път когато ме сравнят с някого и у дома хвърчат фойрверки! :D
Pedigree
10-30-2008, 13:22
Като бях по-малка все ме сравняваха с братовчедка ми или най-добрата ми приятелка.
Сега им писна, а и няма с кого. Повечето ми приятели не ги познават, за да ги сравнят с мен.
HardcoreSyndrome
10-30-2008, 13:44
Никога не са ме сравнявали. Тъпо е!
kindergarten
10-30-2008, 16:08
винаги когато нещо не стане както на тях им изнася питат какво са направили другите ми приятели...сякаш трябва да притежавам всички добри качества или умения на връстниците си...адски дразнещо е и винаги им повтарям,че всеки човек е различен и не мога да бъда като другите...вече им свикнах и без това :D
хех кога имам некоя слаба оценка .. ами тоя колко има .. тя колко има ?? ама аз ако тръгна ооо не ми е зор за другите 8-) па кво права почва се .. да говора и да спора и така .. :D нема кно друго .. родители :lol:
imaginaryyy
10-31-2008, 06:03
Ами аз, когато донеса слаба оценка и първата им дума е - другите колко имат .. като им кажа какво ви интересуват другите, аз стм си аз, тя се ядосва още повече :D :D :D Също много мразя, когато си харесам нещо, и тя ме пита: Кой има такова, че и ти искаш // или \\ ..... ли има такова, че и ти искаш .. понякога не мога да се сдържам, когато ми го каже :booooomb: :booooomb: :booooomb:
мене наще не ме сравнявят , ама баба ми го праи и напрао откачам!много мразя като каже - я виж еди-кой си спортува тва ,тва и тва и има само 6-ци ,а ти никъде не ходиш и пак само слаби оценки имаш! А още повече се дразня като ми каже - виж еди-коя си твоя приятелка как си праи косата ,а ти като чума ходиш (а това не е вярно!) :lol: :lol:
verdjitO
11-13-2008, 15:38
Мен преди все ме сравняваха с братовчедка ми, която е 1 година по-голяма :x Ама вече не :) Ама сега, като ми кажат нещо и аз викам '' Ходи на братовчедка ми да говориш тей'' :lol:
моите не ме сравняват дажее като кажа тате/мамо виж еди кой си еди кво си ( :D ) казват 4е не ги интересуват другите в смисъл да не гледам другите :)
оба4е някои приятелки ги сравняват с мен родителите им :D :grin:
<Alexa>
11-13-2008, 15:57
Като бях по-малк аме стравняваха с приятелките ми.За щастие вече не го правят :grin:
Nefarian
11-13-2008, 15:59
Не ми пука, аз не ги слушам
mimsssssss
11-13-2008, 16:43
не но са сравнявали приятелите ми преди - а тва момиче пуши а тяхните знаят ли ? ама тя другата не пуши ти да не вземеш ся да копираш и някви такива изрази от баща ми.или коя как се обличала и подобни.абе всичко е можело да се очаква тъй че...
Родителите ми НЕ, ама баба ми да :( Постоянно слушам нещо от рода "Не приличаш на момиченце", "Виж тая как хубаво се е облякла, пък ти.." и съответно като и кажа да спре да ме сравнява с други хора и тя ми подмята "Що пък се ти трябва да си различна". Много тъпо:[
pOiSoN_kIsS_94
11-13-2008, 20:53
оо да :lol: :lol: но в такива моменти казвам "Но аз не съм Гергана,Драгана,Ивана...." .. "Аз съм Еми".. или просто се правя,че не ги чувам 8-)
мразя гоооооооооооооооооооооооо оооооо :booooomb:
Мнооого ме сравняват нашите и аз мнооого се дразня. Първо с брат ми, че той на моите години не е правил така, че нз си какво... (глупости). И най-вече ме сравняват с моята най-добра фр... като кажат "ама тя е руса, ама тя е висока, ама тя е слаба, ама тя има 6 по математика, ама тя учи немски, ти учиш цигански(аз испански уча де, ама айде иди обяснявай), ама тя е добро дете и не противоречи на техните..." Като започнат така не издържам.... много мразя и ме е яд, защото трябва да са благодарни, че имат дъщеря като мен!
bibanchetyyy
12-29-2008, 21:35
Аз когато бях малка ме сравняваха със моята най-добра фр. :x
Попринцип не ме сравняват,защото трябва да гледам себе си а не другите - само това ми казват,а иначе нещо от сорта на "виж се ти , а тя какво била направила" - тези ги нямаме ;)
carinaNebula
12-29-2008, 22:26
да,направо ми иде да им изям главите.
"я виж яна хвана се и ми помогна с чантите,а ти?"
я фък оф..
TheNewReligion
12-29-2008, 23:22
Сегашната ми учителка по химия е била преподавателка и на сестра ми. При нея имаше само шестици. Обаче, на мен химията не ми върви особено и тази г-жа ми казва пред целия клас:
- Сестра ти беше отличника! Печелила е две олимпиади, а ти имаш 4-ка! Няма да те взема на зимната олимпиада! Стягай се!
И на мен ми става кофти. Това е единствения човек, който си позволява да ме сравнява с някого. Забележете, не ми е никаква, а само ми опява. Казвала съм и го (пред целия клас) и реакцията е:
- Какво? Аз? Не те сравнявам! Как можа да си го помислиш!?
Е, извинете, ама....
Слава Богу, че мама не е такава. :)
Vikitooo
12-30-2008, 06:32
Men specialno me sravnqvat s edna moq dobra priqtelka- Marti. Tq e mnogo uchenolubivo momiche (kaji rechi ZUBAR) :D .. Ta kakto i da e, postoqnno mi se kazva kak tq uchila, shtqla da se realizira v Amerika..a az shte rabotq za jalti stotinki, ako prodaljavam taka... :?
Sega az kakvo sum vinovna, che Marti ne hodi po kuponi i ne izliza, a predpochita da chete 3 izdanine na Twight?? :D
PreciousDiamond
12-30-2008, 07:07
Хах ние наскоро имахме подобен скандал с майка ми .. Тя влиза в стаята и така без никакъв повод почва да ми крещи защо съм седяла само на компютъра бля бля ( като се има в предвид , че аз тогава си лежах на леглото и си бъзиках нещо телфона ) и аз веднага зацепих , че тя сега се връща от гости на еднин наши приятели , на които детето им е в буквалния смисъл ЗУБЪР ... и си викам на акъла .. "аха .. ясно" .. И тя като почна : "Катето това, Катето ся отиваме , тя книжка си чете , Катето онова" наду ми главата . И аз по едно време като ми кипна и й казах :" Оф остави ме намира и бягай да осиновяваш Катето , като толкова искаш " и оттам се почна един скандаал.... :? 8-)
alwaysnforever
12-30-2008, 12:38
единственно майка ме сравнява и то с братовчедка ми :shock: ..само когато се караме или спорим за нещо...и като ме сравни с нея ейй ... побеснявам и и казах да не го прави,защото тя не съм аз..и няма и да бъда 8-) и се спря..скоро не го е правила :x :x
Wrathchild
12-30-2008, 12:57
Баба ми много ме сравняваше навремето. Но от както преди няколко години, в 9ти клас й се троснах, че аз не съм останалите и ако ще ме сравнява, то да ме сравнява ВСИЧКИ пъти, а не само когато някой е направил нещо повече от мен. Защото и тя, както всички останали е на принципа 'Я виж еди-кой-си, има 6, а ти 5'. Обаче когато й кажа, че всички останали имат 2 и 3 се отговаря с 'Мен другите не ме интересуват, те са си грижа на родителите им'. Та след малкия скандал, дето й спретнах до ден днешен не го е правила.
Не ме сравняват.. :) Но някои път ако се опитат просто не им обръщам внимание или започвам и аз да ги сравнявам с други родители и млъкват :-P
Е.. сравняват ли ви родителите с някое друго момиче/момче?Гадно е нали.. Много мразя. :o Какво правите в такива моменти? :-o
"oo vij drugite deca kak si u4at iskam i ti taka da u4i6" ili p1k "samo ti taka si naprawila wij mariq (ili koito i da e) ne e napr taka" naprawo me pobarkawat ..
po temata az ne im obrashtam vnimanie probwai i ti..otrqzwam gi vednaga :-x :-x :-x :-D
nicolepcd
12-30-2008, 15:17
Ми рядко ме сравняват с някого, в повечето случаи ми се карат като аз се сравнявам с другите :-o
Sensuality
12-30-2008, 15:35
И мен рядко ме сравняват с някой,но например сестра ми ми каза,че в старото даскало госпожата по бел я е зравнявала с мен,че аз сам правила тестовете и контролните от раз,а тя :? някви такива :D
...не се сещам някога да са ме сравнявали с някого... :? Като изключим Бекъм и Харисън Форд де,те са друга работа :lol:
sTiLLyt0
12-30-2008, 16:14
Майка ми мн често ме сравнява :x в повечето случаи с брат ми или с приятелки :x :-x когато ме подразни й казвам, че другите не ме интересуват, а когато съм в настроение не обръщам внимание ( казвам си на ум че е тъпа и си мълча :-D :-D )
Много мразя да ме сравняват с някого, все пак всеки е различен.
kissed_by_rose
12-30-2008, 18:29
ем мен мн често ме сравняват с една моя фр (наще са приятели) ии аз много им се дразня и казах на мойта фр която каза че нея са я били сравнявали с мен...аз лично и казвам на мойта майка да не ми обеснява на кой приличам защото тя постоянно като види нещо и казва че иска и тя да прилича на него (говоря за човек нали :D ) и че точно тя няма право да ме стрвнява,все пак съм отделен и уникален човек (и понякога си мисля добре че няма други луди като мен... :-D )
taNcheto93
12-30-2008, 20:03
Ми рядко ме сравняват с някого, в повечето случаи ми се карат като аз се сравнявам с другите :-o
sladka__droga
12-30-2008, 21:39
Майка ме сравнява само с нея като е била дете.Въхх ... кви крясъци' кво чудо ...
Обичат да ме сравняват с този и онзи, а когато кажа виж еди кой си прави еди кфо си, те казват ' абе не ги гледай тях ' - с една дума само като им е удобно. 8-)
(странно се получи така написано) :lol:
Schneeflocke
12-31-2008, 14:53
В седми клас слушах как Йоанчето по нощите четяла, а аз не съм барвала нищо. Като ме приеха в Немската, а Йоанчето едвам избута до езиковата в Пловдив, наш'те минаха на хипотетичното идеално момиче. Е, аз им казах, че, ако баща ми беше умен като Бил Гейтс, а майка ми беше красива като Хайди Клум, аз щях да съм съвършена.
От дядо ми все слушам колко го е срам от мен и как другите момичета се обличали прилично, а аз съм ходела като курва. Викам малко и после се изнасям.
angelllll
01-01-2009, 08:54
сравняват ме с една приятелка с 2 години п0 г0ляма 0т мене винаги ак0 искам да изляза някъде п0 късн0 майка ми вика "а тв0ята приятелка кат0 беше на толкова никъде не ходеше чак кат стана на 17 " :-o много се изнервям....
myHeartIsOnlyForYou
01-01-2009, 13:53
В такива случаи може да ги сравнявате и вие с други родители, които се отнасят по-добре към децата си.
Еми да аз така правя.. :D примерно ако трябва да ме пуснат някъде им казвам:Вижте еди кой си как го пускат а вие не ме пускате,ще карам родителите му да ме осиновят 8-). Но и мен се ме сравняват с др -виж тя как си седи вкъщи,виж той как помага на родителите си..дрън дрън... :o
blue_ice
01-01-2009, 15:42
Постоянно ме сравняват със сестра ми, мн взимам да се дразня понякога...
аз почвам да ги сравнявам с другите родители..но най гадното е че мен ме сравняват с брат ми и тогава става страшно.,, :o :-x
много често като ми се ядосат прилагат тази тактика със сравняването, когато го направят мн се ядосвам, но си имам няколко начина да им го върна :o Първият е да изопача най лошото от този с който ме сравняват, а другия е аз да почна да ги сравнявам с някой друг родител 8)
MissInd3p3nd3nt
01-02-2009, 10:11
Понякога ме сравняват-напр. за оценки (-я виж ...(еди-кой си) има 6 па ти 5, и аз като кажа:е да ама другите имат двойки и тройки ,мама и тате викат-не ме интересуват другите не се сравнявай,гледай себе си ...)
Хич не обичам и за други неща да ме сравняват :x
nefchi_bs
01-02-2009, 10:46
Посотянно :booooomb: Има един ВИктор дет баща ми и неговата майка са колеги и баща ми кът са прибере Виктор имал 5 аз защо съм няма Виктор тва...Виктор онова и аз се изнервям и им показвам среден пръст и си отивам в моита с стая 8-) А тоя помияр Виктор казал на майка си,че съм била пиела водка пред даскало и тва съответно отиде при баща ми(а то не е вярно)и заради тва копеле бях наказана 1 месец да не излизам :-x Аз вече съм на прага да изригна от злоба към тва момче и някои ден ако го водя ще го яде един двоен отзад :D 8-) 8-)
Kallyn4eto
01-02-2009, 15:03
ми сравняват ме с някой....но рядко...пр.
-Колко има едикой си на контролното?
-Еми..6
-Е защо не си като него? Всички други деца са по-старателни и амбициозни
-защото съм си аз :-D
Най-често в училище ни сравняват с предишния клас...които са били по-умни,по-паметливи :-o :D
A_Loving_Girl
01-03-2009, 03:06
Най-редовно.....грррр...иде ми да ги завържа някаде и да им запупа устите....
sweetsunshine
01-03-2009, 03:15
Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от мен;) Виж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това :D Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено :?i men taka,oba4e ne roditelite mi(maika mi basha mi) ami ednata mi baba...postoqnno:
vij drugite deca kak se darjat ami ti
vij tova momi4e e zavur6ilo samo s 2 5-ci a ti daje ima6 i 4-ka
bahti ne6toto ama se nau4ih da ne i obra6tam vnimanie i sega kato mi kaje tei az se smeq i vikam 6to se me sravnqva6 s drugite,nqma da me promeni6 i tq po4va da se obqsnqva i az po4vam ami vij puk drugata mi baba kak me puska da izlizam do po-kusno a ti me durji6 na kai6ka,vij tq kak ne me kara da se pribiram vuv 7-8 4asa ve4erta da ve4erqm ami 4ak kam 10 11 kato se pribera a ti me karash!
i pove4e nqma kakvo da mi kaje :D
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 18:23
Ами баба ми .. сравняваме с на некфи нейни приятели на село внука ... той е на 18 и завърши а аз ще съм 11 клас ... и баба ми ми вика ей виж го него завърши ти кво прайш спи там ..... а де как се спори с тиу
:( Майка все ми даваше за пример една моя съученичка,която всички родители мислеха за много умна,но но изпитите си пролича... :? Аз и всичките ми съученици знаехме,че тя постигаше всичко чрез подмазване..и в часовете се правеше на монахиния..7 години правеше така,сега се надявам да си намери майстора...Написаха и по математика за годината 6,а тя не заслужаваше толкова :o на изпитите изкара 3,17 8-) ! Всички я мразеха,но просто никой не смееше да го покаже... :?
LittleDude
08-30-2009, 21:00
баси тъпото е тфа е "Еди кай си има повече от теб" мн нерви
your_secret
08-30-2009, 21:04
Амии сравняват ме понякога :x Например:
-ЯЯЯ виж твоята съученичка кви хубави оценки има,а ти 5-ца...как може?! :shock: ....
-(аз) е да ама съм по-добре от някои други..все пак не е 2-ка...
-(те)абе ти кво гледаш другите...гледай себе си.... :shock: :shock: :shock:
е не ги разбирам 8-) 8-) 8-) тва беше само пример,ама много ме дразнят като почнат така да говорят :?
или със сестра ми ме сравняват....тя обичала да ходи при баба,имала само 6-ци...ми във втори клас и аз имах само 6-ци :x
Мразя да ме сравняват с някой друг.... :-x
тооооочно, само дето на мен за оценки не ми се карат, а за поведението ми и за тва, че съм яко мързел 8-)
lenito_sf
08-30-2009, 21:59
Вкъщи никога не са ме сравнявали с някой..винаги са ми казвали да не гледам останалите ,а себе си :)
Но в училище учителите често са ме сравнявали с по-големите ми братовчеди(те са били любимците на випуските) и се очакваше същото и от мене,но аз пък напук не та неееееее !!! :lol:
viksit0y
09-06-2009, 10:17
Мен като ме сравняват, просто казвам, че аз не съм тоя човек, а съм себе си и не ме интересуват другите [-(
anonimchetou
09-06-2009, 10:26
не..
sasheto0o
09-06-2009, 10:55
ами почвам да се карам казвам им че аз съм си аз ... и няма как да ме сравняват с другии ... а иначе друг път ми казват " не се сравнявай с другитее" :lol:
brokeninside13
09-06-2009, 11:04
преду 3-4 години майка ми ми казваше "Ето виж го **** той непрекъснато учи, има добри оценки а ти само се шляеш навънка и не учиш."
Слава богу вече не уча с него и си изкарвам сравнително хубави оценки :)
vikatavili12
09-06-2009, 11:14
Мне даже много пъти мама ми се е карала като аз се сравня с някой. :-D и при мен е така
someonerandom
09-06-2009, 15:35
Когато бях по-малък бях леко хилавичък и ми беше болна тема :D ,а братовчед ми беше по-едър и като ми изръсеха:виж го него какъв е хубав,яде си детето,а ти злояд и си дребничък(баба ми)и веднъж изщраках и и викам:Еми тогава отивай при него той ти е внук' и тя 'Ама аз тебе искам' :lol:
Иначе сега никога не ме сравняват,само това за оценките:Като има по-високи от мойта,как може така,а като има и по-ниски,'ти себе си гледай'
Нещо такова е и при мене :) :-D
titinkaa
09-06-2009, 15:58
мен преди 1-2г. ме сравняваха с 1-2 момичета от класа ми че учели повече от мен и че и аз трябвало да съм като тях,демек отличничка само 6 нищо друго,и много се дразня мислят ме за слаба ама накрая винаги завършвам с 5 и нещо,но вече не ме закачат за оценките,това ме дразни,но ми става яко като ме сравняват с мойта пр че тя е егоистка пък аз съм добро момиче и умно и точно тогва се радвам като говорят така за мен :)
Рядко го правят,но адски много ме дразни.
lubomirky
09-06-2009, 20:29
Мен изобщо не ме дразни. Дори го считам за нещо хубаво. Баща ми знае, че по-добър от мен няма, но също така знае и че съм мързелив и почти никога не използвам целия си потенциал. Това е начин да те мотивират според мен :?
Откачам :-x :-x :-x
все едно всички трябва да сме еднакви :?
Преди ме сравняваха, но отдавна вече не го правят щото виждат, че не се засягам.. :)
Когато ме сравнят с някого казвам:Ами осиновете си я/го да му се радвате всеки ден! :D Но аз съм добра в почти всичко,така че и да го правят не се засягам. 8)
mynichka09
09-08-2009, 13:52
1 случай:
- Имам 3 на контролното.
- Другите колко имат?
- Повечето са петици.
2 случай:
Ние сме същите 8-)