.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Когато постоянно Ви сравняват с някого..

Е.. сравняват ли ви родителите с някое друго момиче/момче?Гадно е нали.. Много мразя. Какво правите в такива моменти?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Рядко ме сравняват с някой,но като го направят им се карам защото и те казват да гледам себе си а да не се сравнявам с другите
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен
    Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от мен Виж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Амии сравняват ме понякога Например:
    -ЯЯЯ виж твоята съученичка кви хубави оценки има,а ти 5-ца...как може?! ....
    -(аз) е да ама съм по-добре от някои други..все пак не е 2-ка...
    -(те)абе ти кво гледаш другите...гледай себе си....
    е не ги разбирам тва беше само пример,ама много ме дразнят като почнат така да говорят

или със сестра ми ме сравняват....тя обичала да ходи при баба,имала само 6-ци...ми във втори клас и аз имах само 6-ци
    Мразя да ме сравняват с някой друг....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    L.A. \ Moscow
    най голямата простотия... ко се впрягате? На мен кат ми се карат само се правя на растроен, хич не ме ебе...
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    1 случай:
    - Имам 3 на контролното.
    - Другите колко имат?
    - Повечето са петици.
    - Трябва да си като тях!!!

2 случай:
    - Имам 3 контролното, но и другите имат тройки..
    - Ти не ги гледах другите!!
    Винаги ми става смешно в тези ситуации ..

И мразя да ме сравняват с братовчед ми. В някои неща аз съм по-добра, в други - той. Но не...и двамата трябва да сме префектни, да сме еднакви ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Преди ме сравняваха,сега не чак толкова.
    Някви сравнения от рода на 'всички хора са си облекли яке,само ти не си' и прочие,но към никой конкретно.

пффф мен винаги са ме сравнявали с някой, но не ми пука
    Пример:
    майка ми: Оф пак ли с такива дрехи. Бъди човек, обличай се нормално..просто бъди като другите.. виж например братовчедка си
    Аз: Аха добре, ай чао

Отдавна не го бяха правили, но днес го направиха. Мразя да ме сравняват с някой, който и да е той, а когато е с "нещо", което не можеш да наречеш човек е още по-гадно. Неприятно ми стана, но го преглътнах и продължих да работя.
    Преди години майка ми всеки ден ме сравняваше със сестра ми или с братовчедка ми. Постоянно ми се натякваше, че съм некадърна, че нищо няма да излезе от мен, че ще си остана дъщеричката на татко и никога няма да се справям сама. За разлика от сестра ми и братовчедка ми, които щели да станат прекрасни млади жени, професионалистки. Те имали потенциала, а аз ако съм постигнела нещичко щяло да е със страшни усилия.
    Оказа се, че постигнах всичко сама, станах самостоятелна твърде рано дори, издържам се сама и нищо не съм взела от баща ми.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не, не ме сравняват...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    in my world!
    ох постоянно със сестра ми!!!!!!!!! така и не разбраха че аз не съм тя,ПИСНА МИ,и като им го кажа мама ми вика с кой да те сравнявам и аз и казвам с НИКОЙ!!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

И мен ме сравняват със сестрами, само че по по-особен начин.Тя е черната овца в семейството и примерно аз като получа лоща оценка или ако за нещо не ги послушам и веднага "ще станеш като сестра ти".Аууу, как ми е писнало!!Защо трябва да съм виаги перфектна, освен това и сестра ми не е някаква бунтарка или нещо такова, та така да говорят за поведението и.Ама така е, консервативни родители...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами не ме сравняват с някой много често...но когато се случи,не знам защо,но абсолютно винаги се смея.
    Майка ми ми говори" Виж я Калинка,изучи се момичето,само шестици има..." и т.н. Аз седя и я гледам,смея се...и си мисля,Боже,ако знаеше истинатааа

Ами сега не се сещам за такъв случай. Нормално е да го правят всъщност (друг въпрос е ,че е гадно). Баба и дядо (повече първата) го правеха, но вече не живеем в апартамента до тях и няма да ме дразнят с т'ва. Иначе и майка ми май ме е питала примерно к'ви оценки имат другите, ама като и кажа и тя някак си не го казва по ония гаден начин, дето те кара да си мислиш, че си най-тъпия от класа.

Мне даже много пъти мама ми се е карала като аз се сравня с някой.

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от мен Виж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено
    Да така е .Направо е ужасно.До моя блок живее едно момиче,което миналата година завърши 12 клас.та да предположиме,че е на възраст 18-19 години.Та въпросното момиче има 18 години а още играя на топка пред блока с малките дечица и кара колело с тях.И баща ми преди на мене и сестра ми ни вакаше,че това дете било толкова добро и т.н и незнам си още кво.Е аз немога да си представя да съм на 18 години и вместо да хода сега в най-яките ми години некъде на вън с компания,аз да седа и да карам колело.Е тва е ебаси тъпото.

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    1 случай:
    - Имам 3 на контролното.
    - Другите колко имат?
    - Повечето са петици.
    - Трябва да си като тях!!!

2 случай:
    - Имам 3 контролното, но и другите имат тройки..
    - Ти не ги гледах другите!!
    Винаги ми става смешно в тези ситуации ..

И мразя да ме сравняват с братовчед ми. В някои неща аз съм по-добра, в други - той. Но не...и двамата трябва да сме префектни, да сме еднакви ..
    и при мен нещо такова,ма ме срвняват с братовчедка ми,преди по-често..по 1 време си поговорих с тях и се пооправиха..ма иначе пълен шит,всеки си е индивидуална личност,не може да си идеален във всяко нещо ебати..а инче и наще си противоречат ,в такива моменти ме напушва яко смях
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

преди ме сравняваха сега рядко се случва и ест като го правят е за училище..

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Ами най-много ме дразнят, защото, когато някой е по-добър от мен в нещо винаги ме сравняват с него/нея .. , а когато аз съм по-добра и се сравня с някой, те винаги ми казват да гледам себе си, а не другите, че тях ги интересувало какво става с мен, а не с другите... и пр.
    Пфф..дразня се така и съм им го казала.Всеки път когато ме сравнят с някого и у дома хвърчат фойрверки!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Като бях по-малка все ме сравняваха с братовчедка ми или най-добрата ми приятелка.
    Сега им писна, а и няма с кого. Повечето ми приятели не ги познават, за да ги сравнят с мен.

Никога не са ме сравнявали. Тъпо е!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    in kinder surprise :)
    винаги когато нещо не стане както на тях им изнася питат какво са направили другите ми приятели...сякаш трябва да притежавам всички добри качества или умения на връстниците си...адски дразнещо е и винаги им повтарям,че всеки човек е различен и не мога да бъда като другите...вече им свикнах и без това

Повече от фен
    Град
    Видин
    хех кога имам некоя слаба оценка .. ами тоя колко има .. тя колко има ?? ама аз ако тръгна ооо не ми е зор за другите па кво права почва се .. да говора и да спора и така .. нема кно друго .. родители

Ами аз, когато донеса слаба оценка и първата им дума е - другите колко имат .. като им кажа какво ви интересуват другите, аз стм си аз, тя се ядосва още повече Също много мразя, когато си харесам нещо, и тя ме пита: Кой има такова, че и ти искаш // или \\ ..... ли има такова, че и ти искаш .. понякога не мога да се сдържам, когато ми го каже

мене наще не ме сравнявят , ама баба ми го праи и напрао откачам!много мразя като каже - я виж еди-кой си спортува тва ,тва и тва и има само 6-ци ,а ти никъде не ходиш и пак само слаби оценки имаш! А още повече се дразня като ми каже - виж еди-коя си твоя приятелка как си праи косата ,а ти като чума ходиш (а това не е вярно!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си