- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато постоянно Ви сравняват с някого..
Е.. сравняват ли ви родителите с някое друго момиче/момче?Гадно е нали.. Много мразя.Какво правите в такива моменти?
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Рядко ме сравняват с някой,но като го направят им се карам защото и те казват да гледам себе си а да не се сравнявам с другите
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Хах ми да сравняват ме. За тях няма дете, което да е по-зле от менВиж тоя какво прави, виж оня какъв е.. а теб еди-си-какво.. а ти това, а ти онова... И такаа. Свикнах с всичко, сега даже ги бъзикам с това
Сравняват те за да те накарат да станеш по-добър човек. Въпреки че мен това не ме стимулира особено
![]()
Амии сравняват ме понякогаНапример:
-ЯЯЯ виж твоята съученичка кви хубави оценки има,а ти 5-ца...как може?!....
-(аз) е да ама съм по-добре от някои други..все пак не е 2-ка...
-(те)абе ти кво гледаш другите...гледай себе си....![]()
![]()
![]()
е не ги разбирам![]()
![]()
тва беше само пример,ама много ме дразнят като почнат така да говорят
![]()
или със сестра ми ме сравняват....тя обичала да ходи при баба,имала само 6-ци...ми във втори клас и аз имах само 6-ци![]()
Мразя да ме сравняват с някой друг....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
най голямата простотия... ко се впрягате? На мен кат ми се карат само се правя на растроен, хич не ме ебе...
Raise your fist!
1 случай:
- Имам 3 на контролното.
- Другите колко имат?
- Повечето са петици.
- Трябва да си като тях!!!
2 случай:
- Имам 3 контролното, но и другите имат тройки..
- Ти не ги гледах другите!!
Винаги ми става смешно в тези ситуации ..
И мразя да ме сравняват с братовчед ми. В някои неща аз съм по-добра, в други - той. Но не...и двамата трябва да сме префектни, да сме еднакви ..![]()
Преди ме сравняваха,сега не чак толкова.
Някви сравнения от рода на 'всички хора са си облекли яке,само ти не си' и прочие,но към никой конкретно.
пффф мен винаги са ме сравнявали с някой, но не ми пука
Пример:
майка ми: Оф пак ли с такива дрехи. Бъди човек, обличай се нормално..просто бъди като другите.. виж например братовчедка си
Аз: Аха добре, ай чао![]()
Отдавна не го бяха правили, но днес го направиха. Мразя да ме сравняват с някой, който и да е той, а когато е с "нещо", което не можеш да наречеш човек е още по-гадно. Неприятно ми стана, но го преглътнах и продължих да работя.![]()
Преди години майка ми всеки ден ме сравняваше със сестра ми или с братовчедка ми. Постоянно ми се натякваше, че съм некадърна, че нищо няма да излезе от мен, че ще си остана дъщеричката на татко и никога няма да се справям сама. За разлика от сестра ми и братовчедка ми, които щели да станат прекрасни млади жени, професионалистки. Те имали потенциала, а аз ако съм постигнела нещичко щяло да е със страшни усилия.![]()
Оказа се, че постигнах всичко сама, станах самостоятелна твърде рано дори, издържам се сама и нищо не съм взела от баща ми.![]()
Не, не ме сравняват...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ох постоянно със сестра ми!!!!!!!!! така и не разбраха че аз не съм тя,ПИСНА МИ,и като им го кажа мама ми вика с кой да те сравнявам и аз и казвам с НИКОЙ!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И мен ме сравняват със сестрами, само че по по-особен начин.Тя е черната овца в семейството и примерно аз като получа лоща оценка или ако за нещо не ги послушам и веднага "ще станеш като сестра ти".Аууу, как ми е писнало!!Защо трябва да съм виаги перфектна, освен това и сестра ми не е някаква бунтарка или нещо такова, та така да говорят за поведението и.Ама така е, консервативни родители...
Ами не ме сравняват с някой много често...но когато се случи,не знам защо,но абсолютно винаги се смея.![]()
Майка ми ми говори" Виж я Калинка,изучи се момичето,само шестици има..." и т.н. Аз седя и я гледам,смея се...и си мисля,Боже,ако знаеше истинатааа![]()
Ами сега не се сещам за такъв случай. Нормално е да го правят всъщност (друг въпрос е ,че е гадно). Баба и дядо (повече първата) го правеха, но вече не живеем в апартамента до тях и няма да ме дразнят с т'ва.Иначе и майка ми май ме е питала примерно к'ви оценки имат другите, ама като и кажа и тя някак си не го казва по ония гаден начин, дето те кара да си мислиш, че си най-тъпия от класа.
![]()
Мне даже много пъти мама ми се е карала като аз се сравня с някой.
Да така е .Направо е ужасно.До моя блок живее едно момиче,което миналата година завърши 12 клас.та да предположиме,че е на възраст 18-19 години.Та въпросното момиче има 18 години а още играя на топка пред блока с малките дечица и кара колело с тях.И баща ми преди на мене и сестра ми ни вакаше,че това дете било толкова добро и т.н и незнам си още кво.Е аз немога да си представя да съм на 18 години и вместо да хода сега в най-яките ми години некъде на вън с компания,аз да седа и да карам колело.Е тва е ебаси тъпото.Първоначално написано от ^Adrenalinka^
и при мен нещо такова,ма ме срвняват с братовчедка ми,преди по-често..по 1 време си поговорих с тях и се пооправиха..ма иначе пълен шит,всеки си е индивидуална личност,не може да си идеален във всяко нещо ебати..а инче и наще си противоречат ,в такива моменти ме напушва яко смяхПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
преди ме сравняваха сега рядко се случва и ест като го правят е за училище..![]()
Ами най-много ме дразнят, защото, когато някой е по-добър от мен в нещо винаги ме сравняват с него/нея .. , а когато аз съм по-добра и се сравня с някой, те винаги ми казват да гледам себе си, а не другите, че тях ги интересувало какво става с мен, а не с другите... и пр.
Пфф..дразня се така и съм им го казала.Всеки път когато ме сравнят с някого и у дома хвърчат фойрверки!![]()
Като бях по-малка все ме сравняваха с братовчедка ми или най-добрата ми приятелка.
Сега им писна, а и няма с кого. Повечето ми приятели не ги познават, за да ги сравнят с мен.
Никога не са ме сравнявали. Тъпо е!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
винаги когато нещо не стане както на тях им изнася питат какво са направили другите ми приятели...сякаш трябва да притежавам всички добри качества или умения на връстниците си...адски дразнещо е и винаги им повтарям,че всеки човек е различен и не мога да бъда като другите...вече им свикнах и без това![]()
хех кога имам некоя слаба оценка .. ами тоя колко има .. тя колко има ?? ама аз ако тръгна ооо не ми е зор за другитепа кво права почва се .. да говора и да спора и така ..
нема кно друго .. родители
![]()
Ами аз, когато донеса слаба оценка и първата им дума е - другите колко имат .. като им кажа какво ви интересуват другите, аз стм си аз, тя се ядосва още повече![]()
![]()
Също много мразя, когато си харесам нещо, и тя ме пита: Кой има такова, че и ти искаш // или \\ ..... ли има такова, че и ти искаш .. понякога не мога да се сдържам, когато ми го каже
![]()
![]()
![]()
мене наще не ме сравнявят , ама баба ми го праи и напрао откачам!много мразя като каже - я виж еди-кой си спортува тва ,тва и тва и има само 6-ци ,а ти никъде не ходиш и пак само слаби оценки имаш! А още повече се дразня като ми каже - виж еди-коя си твоя приятелка как си праи косата ,а ти като чума ходиш (а това не е вярно!)![]()
![]()