View Full Version : Реалността е по-различна.....
във какъв свят ( град живея ) WTF каде сте момичета от форума ... постояно чета как да му направа чекия аз му права свирка мн е доволен аз незнам си какво си :@ в моита компания и от моите гаджета нищо не се получава в смисал не секса а другите неща само ВЪТРЕ ВЪНКА нема алабала туи унуи ... страх ли ги е , срам ли ги е , гад ли ги е ( не че не се къпя ) просто от мисалта за чекията/свирката. ?! WTF ?! иам чувството че само се прават тия момичета прибират се седнат пред монитора и се превръщат във " клавиатурни босове " сичко правили сичко опитали .... та въпроса ми е ПРАВЯТ ЛИ СЕ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА или просто са задръстени :@ ядосвам им се :@
Ima takiva koito razbirat i takiva koito ne ... ne moje da si siguren ... :)
Не съди по това ! Все пак си в тийнейджърски форум и почти всичко е луъжа. Тук повечето момчета и момичета(особено момичетата) си изграждат съвсем друг образ. Тук всеки прави всичко, много смел ала бала. Но аз съм обедена, че почти всичко е лъжа. Просто е така във виртуалното пространство. Тук имаш правото да се правиш на такъв, какъвто не си.
Има и изключения разбира се и аз много добре знам кои са. То си личи.
miiii nezn sqkvi gi ima az sum si na jivo kvato i pred kompa :D no da pove4eto momi4eta se pravqt na otvoreni otdale4 a li4no......... e da :D mo si ima i sramejlivi i pritesnitelni ne gi otpisvai :) nikoga neznae6 :)
не разбирам къде е проблема... :( :( :? но не мисля че има повече от 10%, които се казват че са правили неща, а всъщност не са... пък и какво ти пука нали всичко е "ВЪТРЕ ВЪНКА" то това е най-важното... а като искаш да бараш... твой избор... като искаш да лапаш... твой избор....
Подкрепям останалите. Половината са някви дебели слонове без пишки (просто "женски" род не им подхожда) дето като седнат зад компа веднага стават мацката на даскалото, курвата на махалата etc. А всъщност не се виждат, че са някви супер злета и никой не иска да се занимава с тях.... Форумни мишки....
факт е че е така... даже като се замисля има много такива дето само говорят ама нищо не правят... иначе за предишния ми пост... просто нямам опит с такива дето мн говорят и нищо не правят :D
В този форум преобладават момиченца от 12 до 16 години който от малки се правят на големи разбирачки .. но в реалния живот не са виждали *** .. :o
Всъщност, от къде сте сигурни,че е така? Аз пък точно мога да си кажа всичко в някъв форум, защото тук съм анонимна, никой не ме познава и няма смисъл, няма пред кого да се правя ня голяма разбирачка или изобщо на някаква си..
Всъщност, от къде сте сигурни,че е така? Аз пък точно мога да си кажа всичко в някъв форум, защото тук съм анонимна, никой не ме познава и няма смисъл, няма пред кого да се правя ня голяма разбирачка или изобщо на някаква си..
Те другите избиват комплекси. В живота ги мачкат постоянно. И видиш ли почват да се правят на много отворени в някъв форум, където никой не ги знае. Ей тва е...
SheMeTcHeTo
10-28-2008, 20:00
+1 8)
MakeMeLaugh
10-28-2008, 20:38
Според теб какъв процент момичета от твоя град влизат във форума?
Или по твоята логика в БГ трябва да има 100-тина момичета..
Аз пък казвам, че е като във форума при мен. Което е жалко.
DevilWish
10-29-2008, 07:34
miiii nezn sqkvi gi ima az sum si na jivo kvato i pred kompa :D no da pove4eto momi4eta se pravqt na otvoreni otdale4 a li4no......... e da :D mo si ima i sramejlivi i pritesnitelni ne gi otpisvai :) nikoga neznae6 :)
Съгласна съм ;)
xxXroshawkaXxx
10-29-2008, 07:47
Винаги съм мразила и скайпа и всякакво друго виртуално общуване, точно поради тази причина.Повечето хора (защото не са само момичетата) си изграждат образ, какъвто биха искали да бъдат в реалността.Това рано или късно си проличава.Аз съм имала случай в който, една приятелка по скайпа ме обиждаше и ми наговори куп гадни неща, а като отидох в даскало да я попитам какво става, тя не можа и думичка да обели.Не вярвайте на всичко и всеки!
Както каза the_hottie , то си личи! :?
Wrathchild
10-29-2008, 08:35
Не съди по това ! Все пак си в тийнейджърски форум и почти всичко е луъжа. Тук повечето момчета и момичета(особено момичетата) си изграждат съвсем друг образ. Тук всеки прави всичко, много смел ала бала. Но аз съм обедена, че почти всичко е лъжа. Просто е така във виртуалното пространство. Тук имаш правото да се правиш на такъв, какъвто не си.
Има и изключения разбира се и аз много добре знам кои са. То си личи.Повече няма какво да се добави...
sh3_1s_7h3_0n3
10-29-2008, 15:14
Нали знаеш, че на думи всеки е велик. Ти остави форума. Ами колко хора се правят на знаещи и можещи и в света навън. Страшният жребец и невероятната сексуална фея. (: Ама кой знае какви дървета са в леглото, но докато не попаднете в едно и също няма как да разбереш.
Думите са пълен въздух. Всеки е всякакъв, може всичко и т.н. Истината е в 'скритите лимонки'. Малко говорят, но какви неща правят.... :)
psihqsala
10-30-2008, 07:11
Нали знаеш, че на думи всеки е велик. Ти остави форума. Ами колко хора се правят на знаещи и можещи и в света навън. Страшният жребец и невероятната сексуална фея. (: Ама кой знае какви дървета са в леглото, но докато не попаднете в едно и също няма как да разбереш.
Думите са пълен въздух. Всеки е всякакъв, може всичко и т.н. Истината е в 'скритите лимонки'. Малко говорят, но какви неща правят.... :)
Ммм...много правилно ! Освен това е нормално тук всеки да се 'фука' и да се прави на нещо по-хубаво,отколкото е, все пак форума е за релакс по 20 мин. на ден и всеки се показва в 'идеалната' си светлина. Как да ти кажа..това с какви си бил не може да се определя от форума все пак. Няма връзка. А и съм мн съгласна със sh3_1s_7h3_0n3 ,че истината е при 'скритите лимонки'. Повечето такива момичета са доста опасни в леглото,така поне са ми разказвали (а съдя и от себе си :oops: ), хах, ето и аз се изкарвам тук велика (не казвам,че не съм :D ), ама не казвам и че съм няква мега-супер-яка, просто съм такава за приятеля си и това ми стига. :) Иначе какво да ти кажа... не си попаднал. Все ще се намери някое пекано девойче и около теб. ;)
М"даа скритите лимонки са най-опасни 8)
Wrathchild
10-30-2008, 09:35
Има нещо вярно. Познавам жив пример.
Pliok0019
10-30-2008, 11:35
Историите със секса са като тези с дрогата...
Някои са опитвали, повтаряли и т.н. , а други само са слушали разкази, на хора, които са го преживяли. И лъжат че да го преживяли и те.
Сега да разкажа една история за мен... Бях на 15, чета форума и всички пишат, че гълтат... Когато бях по-малка един приятел ми беше казал, че само курвите гълтат (даде ми го като съвет). Започнах да се чудя дали е редно или не...как така всички го правят, а той го смята за пошло... Сега съм наясно, че не е точно така, но в наистина настана объркване в началото на половия ми живот, благодарение на хора като горепосочените. :D
Същата съм. Тук съм доста по-искрена отколкото наживо. Все пак анонимността ми преди всичко. Неслучайно и ника ми е кодиран. Тук има няма 2-3 човека дето да ми знаят името.. както и да е..
Pliok и аз съм имала такива обърквации! Но моята история беше по-лоша!
В последствие разбрах че доста момичета НЕ гълтат, а доста момчета не дават да им гълтат и дори не са си помисляли да свършат в устата на мацката! (по-скоро не си и помислят, после не дават, ама обърках словореда...)
Както и да е...:)
Но съм съгласна че има разминаване във форума и в живота. Колкото и рядко да си говоря с приятелки за секс, повечето не гълтат и се отвращават например (за разлика от мен, но аз само на специален човек за сърцето ми бих гълтала :-) ), а във форума доста от девойките проявяват остър конформизъм и почват и те "И аз гълтам/+1/Мннн якоООо" и т.н.! Малко са тези които си държат на позицията и казват "Гнусно е бе!" .. Другите сякаш наистина послъгват... Не се бях замисляла за това..
ЕДИТ: А като те гледам тебе как пишеш ми става лошо. :-o /за автора/
pisentseto
10-31-2008, 12:53
+1 8)
+1 :)
Ет ти пример с мен...
С едно момче...просто се изчукахме...гледах да си доставям само моето удоволствие...кви свирки...кви чикии...
да не ме занимава с глупости...
За мен,той не беше нищо!
Докато...сега...примерно (не само на сегашния ми партньор..ами на тези 2-3 на които съм държала) ми е много хубаво да му доставям удоволствуе.
Държа на него и искам да го побърквам,да бъда незаменима за него!
Правя всичко което знам,за да няма скучен секс,свирката е най-малкото което правя за него. И само двамата си знаем резултата,но не искам да се фукам...просто съм чувала много сериозни неща от него в отговор на това което правя и се лаская...
Мога да кажа,че точно в началото на половия си живот попаднах на този форум.
Бях неука и глупава в секса...
Но...просто,явно,бях попаднала на точното място,в точното време и справилния човек...който държеше на мен и аз на него и правихме любов,а не секс...но най-страстната любов,която може да съществува.
Експериментирахме много...пози,видове секс,нестандартни неща...
99% от това което съм правила през целия си живот в секса съм го правила с първия си сексуален партньор.
Учехме се един на друг...идеите идваха от тук.
Сега е друго...вече бях с достатъчно момчета и разбрах,че секса има много страни.
Различен е със всяко момче...такъв,какъвто искаш да го възприемеш.
До сега...най-добрият ми партньор беше горе-споменатия....защото беше луда глава като мен и имаше хъс да открива секса с мен.
Следващите...бяха различни...или хипер-сексуални или пасивни...скучни...
Сега намерих пак идеалната среда...
Тези дни разбрах,че този с който съм сега идеално ми пасва.
Размер...чувства...активност ...
Възбуждам се само при мисълта за начина по който правим секс...без задръжки и с много страст.
Сега сме на едно друго ниво...
Аз имам достатъчно опит за да го изстрелям в небето,както казва той, и той също знае как да ме подлуди по 3-4 пъти на тек.
Тааа...тва исках да кажа..
че всеки е идентичен за себе си и за другите...
Запомни го от мен ;)
BigFakeSmile
11-16-2008, 08:39
доообре...аз нямам намерение да го правя :? ноо искам да знам точното значение на 'да му направя чикия' някой може ли да го обясни хубаво..
Не се доверявай на форумите, не веднъж съм го казвала, че във така нареченият виртуален свят имаш възможността да си такъв какъвто не си в реалния живот, т.е. много момичета си измислят тук :) Точно на тийнейджърските години е нормално
kalpazanka
11-16-2008, 09:39
Истината е в лимонките ;)
И само двамата си знаем резултата,но не искам да се фукам...
BigFakeSmile
11-16-2008, 09:53
доообре...аз нямам намерение да го правя :? ноо искам да знам точното значение на 'да му направя чикия' някой може ли да го обясни хубаво..
ейй няма ли някой да помогне бее.. 8-)
Wrathchild
11-16-2008, 12:18
Е, аз пък не мога да го разбера това. Правих секс, та правих секс. Всички правят секс, или поне всички, които не питат вече мама дали може да излязат до 9 часа. Все едно аз да тръгна да казвам, че 'пих вода, пих вода!!!'. Чудо голямо. Нито са първите, нито последните, които правят или са правили секс.
seduction1mplex
11-16-2008, 15:04
Вярно е...аз един ден попаднах на едно момиче,което описваше как правила на приятеля си какво поиска,а няколко дни след това пусна тема от сорта на"предстои ми първия път"..До сега не съм пускала никакви теми именно заради такива хора..Ще ги питам за нещо и ще почнат да ми нареждат големите разбирачи какво да правя и как да го правя,въпреки,че те самите никога не са го практикували :D За това аз давам мнението си по въпроси за които съм сигурна и давам съвети които вече съм изпробвала..Ако попадна на тема,за която нямам мнение и не разбирам какво се пита не си давам мнението..Добре е някой да ми послушат съвета и да не се правят на големите разбирачи и да не дават тъпи съвети :-)
sextazy_baby
11-16-2008, 15:10
Може би има такива,които наистина си разбират и такива които нищо не разбират и се правят на оборотни,понеже в реалния живот са перенебрегвани,избягвани и т.н.(според мен)