- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Реалността е по-различна.....
във какъв свят ( град живея ) WTF каде сте момичета от форума ... постояно чета как да му направа чекия аз му права свирка мн е доволен аз незнам си какво си :@ в моита компания и от моите гаджета нищо не се получава в смисал не секса а другите неща само ВЪТРЕ ВЪНКА нема алабала туи унуи ... страх ли ги е , срам ли ги е , гад ли ги е ( не че не се къпя ) просто от мисалта за чекията/свирката. ?! WTF ?! иам чувството че само се прават тия момичета прибират се седнат пред монитора и се превръщат във " клавиатурни босове " сичко правили сичко опитали .... та въпроса ми е ПРАВЯТ ЛИ СЕ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА или просто са задръстени :@ ядосвам им се :@
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Не съди по това ! Все пак си в тийнейджърски форум и почти всичко е луъжа. Тук повечето момчета и момичета(особено момичетата) си изграждат съвсем друг образ. Тук всеки прави всичко, много смел ала бала. Но аз съм обедена, че почти всичко е лъжа. Просто е така във виртуалното пространство. Тук имаш правото да се правиш на такъв, какъвто не си.
Има и изключения разбира се и аз много добре знам кои са. То си личи.
miiii nezn sqkvi gi ima az sum si na jivo kvato i pred kompano da pove4eto momi4eta se pravqt na otvoreni otdale4 a li4no......... e da
mo si ima i sramejlivi i pritesnitelni ne gi otpisvai
nikoga neznae6
![]()
не разбирам къде е проблема...![]()
![]()
но не мисля че има повече от 10%, които се казват че са правили неща, а всъщност не са... пък и какво ти пука нали всичко е "ВЪТРЕ ВЪНКА" то това е най-важното... а като искаш да бараш... твой избор... като искаш да лапаш... твой избор....
Червно, дълго, клати се и се празни...
Подкрепям останалите. Половината са някви дебели слонове без пишки (просто "женски" род не им подхожда) дето като седнат зад компа веднага стават мацката на даскалото, курвата на махалата etc. А всъщност не се виждат, че са някви супер злета и никой не иска да се занимава с тях.... Форумни мишки....
факт е че е така... даже като се замисля има много такива дето само говорят ама нищо не правят... иначе за предишния ми пост... просто нямам опит с такива дето мн говорят и нищо не правят![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
Всъщност, от къде сте сигурни,че е така? Аз пък точно мога да си кажа всичко в някъв форум, защото тук съм анонимна, никой не ме познава и няма смисъл, няма пред кого да се правя ня голяма разбирачка или изобщо на някаква си..
Те другите избиват комплекси. В живота ги мачкат постоянно. И видиш ли почват да се правят на много отворени в някъв форум, където никой не ги знае. Ей тва е...Първоначално написано от Nancy_
+1Първоначално написано от Nancy_
![]()
Според теб какъв процент момичета от твоя град влизат във форума?
Или по твоята логика в БГ трябва да има 100-тина момичета..
Аз пък казвам, че е като във форума при мен. Което е жалко.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Съгласна съмПървоначално написано от bebok
![]()
Винаги съм мразила и скайпа и всякакво друго виртуално общуване, точно поради тази причина.Повечето хора (защото не са само момичетата) си изграждат образ, какъвто биха искали да бъдат в реалността.Това рано или късно си проличава.Аз съм имала случай в който, една приятелка по скайпа ме обиждаше и ми наговори куп гадни неща, а като отидох в даскало да я попитам какво става, тя не можа и думичка да обели.Не вярвайте на всичко и всеки!
Както каза the_hottie , то си личи!![]()
Повече няма какво да се добави...Първоначално написано от the_hottie
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нали знаеш, че на думи всеки е велик. Ти остави форума. Ами колко хора се правят на знаещи и можещи и в света навън. Страшният жребец и невероятната сексуална фея. (: Ама кой знае какви дървета са в леглото, но докато не попаднете в едно и също няма как да разбереш.
Думите са пълен въздух. Всеки е всякакъв, може всичко и т.н. Истината е в 'скритите лимонки'. Малко говорят, но какви неща правят....![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ммм...много правилно ! Освен това е нормално тук всеки да се 'фука' и да се прави на нещо по-хубаво,отколкото е, все пак форума е за релакс по 20 мин. на ден и всеки се показва в 'идеалната' си светлина. Как да ти кажа..това с какви си бил не може да се определя от форума все пак. Няма връзка. А и съм мн съгласна със sh3_1s_7h3_0n3 ,че истината е при 'скритите лимонки'. Повечето такива момичета са доста опасни в леглото,така поне са ми разказвали (а съдя и от себе сиПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
), хах, ето и аз се изкарвам тук велика (не казвам,че не съм
), ама не казвам и че съм няква мега-супер-яка, просто съм такава за приятеля си и това ми стига.
Иначе какво да ти кажа... не си попаднал. Все ще се намери някое пекано девойче и около теб.
![]()
М"даа скритите лимонки са най-опасни![]()
Има нещо вярно. Познавам жив пример.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Историите със секса са като тези с дрогата...
Някои са опитвали, повтаряли и т.н. , а други само са слушали разкази, на хора, които са го преживяли. И лъжат че да го преживяли и те.
Сега да разкажа една история за мен... Бях на 15, чета форума и всички пишат, че гълтат... Когато бях по-малка един приятел ми беше казал, че само курвите гълтат (даде ми го като съвет). Започнах да се чудя дали е редно или не...как така всички го правят, а той го смята за пошло... Сега съм наясно, че не е точно така, но в наистина настана объркване в началото на половия ми живот, благодарение на хора като горепосочените.![]()
Същата съм. Тук съм доста по-искрена отколкото наживо. Все пак анонимността ми преди всичко. Неслучайно и ника ми е кодиран. Тук има няма 2-3 човека дето да ми знаят името.. както и да е..Първоначално написано от Nancy_
Pliok и аз съм имала такива обърквации! Но моята история беше по-лоша!
В последствие разбрах че доста момичета НЕ гълтат, а доста момчета не дават да им гълтат и дори не са си помисляли да свършат в устата на мацката! (по-скоро не си и помислят, после не дават, ама обърках словореда...)
Както и да е...
Но съм съгласна че има разминаване във форума и в живота. Колкото и рядко да си говоря с приятелки за секс, повечето не гълтат и се отвращават например (за разлика от мен, но аз само на специален човек за сърцето ми бих гълтала), а във форума доста от девойките проявяват остър конформизъм и почват и те "И аз гълтам/+1/Мннн якоООо" и т.н.! Малко са тези които си държат на позицията и казват "Гнусно е бе!" .. Другите сякаш наистина послъгват... Не се бях замисляла за това..
ЕДИТ: А като те гледам тебе как пишеш ми става лошо./за автора/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от ^^SaD_eYeS^^
+1![]()
Ет ти пример с мен...
С едно момче...просто се изчукахме...гледах да си доставям само моето удоволствие...кви свирки...кви чикии...
да не ме занимава с глупости...
За мен,той не беше нищо!
Докато...сега...примерно (не само на сегашния ми партньор..ами на тези 2-3 на които съм държала) ми е много хубаво да му доставям удоволствуе.
Държа на него и искам да го побърквам,да бъда незаменима за него!
Правя всичко което знам,за да няма скучен секс,свирката е най-малкото което правя за него. И само двамата си знаем резултата,но не искам да се фукам...просто съм чувала много сериозни неща от него в отговор на това което правя и се лаская...
Мога да кажа,че точно в началото на половия си живот попаднах на този форум.
Бях неука и глупава в секса...
Но...просто,явно,бях попаднала на точното място,в точното време и справилния човек...който държеше на мен и аз на него и правихме любов,а не секс...но най-страстната любов,която може да съществува.
Експериментирахме много...пози,видове секс,нестандартни неща...
99% от това което съм правила през целия си живот в секса съм го правила с първия си сексуален партньор.
Учехме се един на друг...идеите идваха от тук.
Сега е друго...вече бях с достатъчно момчета и разбрах,че секса има много страни.
Различен е със всяко момче...такъв,какъвто искаш да го възприемеш.
До сега...най-добрият ми партньор беше горе-споменатия....защото беше луда глава като мен и имаше хъс да открива секса с мен.
Следващите...бяха различни...или хипер-сексуални или пасивни...скучни...
Сега намерих пак идеалната среда...
Тези дни разбрах,че този с който съм сега идеално ми пасва.
Размер...чувства...активност ...
Възбуждам се само при мисълта за начина по който правим секс...без задръжки и с много страст.
Сега сме на едно друго ниво...
Аз имам достатъчно опит за да го изстрелям в небето,както казва той, и той също знае как да ме подлуди по 3-4 пъти на тек.
Тааа...тва исках да кажа..
че всеки е идентичен за себе си и за другите...
Запомни го от мен![]()
доообре...аз нямам намерение да го правяноо искам да знам точното значение на 'да му направя чикия' някой може ли да го обясни хубаво..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!