PDA

View Full Version : ЗАЩО НИКОГА НЯМАМ КЪСМЕТ ?!

xxxSS
10-28-2008, 18:10
ЗДРАВЕЙТЕ ! Запознах се с едно много красиво лъчезарно момиче писахме си 1 седмица отначало тя каза неискам гадже но така се получи че уж сам я зарибил и почна ми вика обичам те тва онова целувки глупости ми праща е доиде време каза айде да излезнем е излезнахме тя дойде с няква приятелка... сичко ок гушнахме се целувахме се питах я харесваш ли ме искаш ли ме и тя каза ДА ! прибрах се много щастлив в нас... и нямах търпение да влезне и да си пишем... минаха 4 часа и тя влезе и ми написа тва изречение...
[21:00:54] <> Ф<> каза: Vij , mn se radvam 4e izlqzohme dnes , mn si gotin ama mislq 4e osuznah 4e ne iskam da imam nishto seriozno s nikoi ...... Molq te ne mi se surdi , nito me mrazi .....strahoten si po harakter i shte si namerish nqkoq po-golqma moje bi kato za teb ... Sry za vsi4ko ama razberi 4e ne iskam da imam nishto obshto s nikoi na tozi etap .... tova beshe vsi4ko sry mn .... beshe hubavo ama tova beshe .. i za da ne mi e po-gadno ili na teb po - dobre ne mi zvuni - pls .. :S ...... (wave):(...... Bb......

И просто ... не да съм бесен не да съм тъжен не да съм.. незнам кво ами направо.. пък всичката си енергия и емоции и глупости се мъчех да стане нещо понеже от година сам самичак и адски много се влюбих в нея.... и накрая тва заслужвам ли го ?! ДАЖЕ НАКРАЯ МЕ БЛОКИРА В СКАЙП !

GreenFairy
10-28-2008, 18:14
Просто трябва да приемеш, че явно не е готова за връзка... Нищо не можеш да направиш. А това "ще си намериш някоя по-голяма като за теб" ме навежда на мисълта, че ти си доста по-голям от нея, така че явно тя е доста объркана и не знае какво иска...

ImmortalForever
10-28-2008, 18:15
Изрязала те е възможно по най-добрия начин.Спри да я търсиш.Намери си нова.

xxxSS
10-28-2008, 18:16
ЕХ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА Е ЗА КАКВО ЩЕ МЕ ЛЪЖЕ ЧЕ МЕ ХАРЕСВАЛА И РАЗНИ ТАКИВА ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ИСКАШЕ ЦЕЛУВКА ЗАЩО МИ ДАДЕ ДА Я ГУШНА ЗАЩО МЕ КАРА ДА ХОДЯ НА МАЙНАТА СИ ДА Я ВИДЯ ЗА 30 МИНУТИ !? И ЗАЩО МЕ БЛОКИРАЛА !

1n5ub0rd1na73
10-28-2008, 18:18
Не съществува нещо като късмет - само липса на умения.

hrisis
10-28-2008, 18:23
Знам, че ти е много гадно, но все пак животът продължава ( колкото и банално да звучи). Явно момичето наистина не знае какво иска и не те заслужава. Опитай се да не мислиш за това и давай напред, колкото и да е трудно.

JoeBanana
10-28-2008, 18:24
мрази я, така е най-лесно !
мрази ги всички !
суки они все
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif

BaiToq
10-28-2008, 18:37
ЗДРАВЕЙТЕ ! Запознах се с едно много красиво лъчезарно момиче писахме си 1 седмица отначало тя каза неискам гадже но така се получи че уж сам я зарибил и почна ми вика обичам те тва онова целувки глупости ми праща е доиде време каза айде да излезнем е излезнахме тя дойде с няква приятелка... сичко ок гушнахме се целувахме се питах я харесваш ли ме искаш ли ме и тя каза ДА ! прибрах се много щастлив в нас... и нямах търпение да влезне и да си пишем... минаха 4 часа и тя влезе и ми написа тва изречение...
[21:00:54] <> Ф<> каза: Vij , mn se radvam 4e izlqzohme dnes , mn si gotin ama mislq 4e osuznah 4e ne iskam da imam nishto seriozno s nikoi ...... Molq te ne mi se surdi , nito me mrazi .....strahoten si po harakter i shte si namerish nqkoq po-golqma moje bi kato za teb ... Sry za vsi4ko ama razberi 4e ne iskam da imam nishto obshto s nikoi na tozi etap .... tova beshe vsi4ko sry mn .... beshe hubavo ama tova beshe .. i za da ne mi e po-gadno ili na teb po - dobre ne mi zvuni - pls .. :S ...... (wave):(...... Bb......

И просто ... не да съм бесен не да съм тъжен не да съм.. незнам кво ами направо.. пък всичката си енергия и емоции и глупости се мъчех да стане нещо понеже от година сам самичак и адски много се влюбих в нея.... и накрая тва заслужвам ли го ?! ДАЖЕ НАКРАЯ МЕ БЛОКИРА В СКАЙП !
Отивай в Биг Брадър.

dirty_little_bitch
10-28-2008, 18:41
Тъпа п0стъпка от нейна страна... Мисля, че трябва да теглиш една майна в случея. :D

scoobydors
10-28-2008, 19:10
Изрязала те е възможно по най-добрия начин.Спри да я търсиш.Намери си нова.

xxxSS
10-28-2008, 19:15
Ех деба НАМЕРИ СИ НОВА ?! Аз да не съм некои газар които да сваля всяка втора за това момиче се трепах давах пари по телефоно по такиста глупости ! НАМЕРИ СИ НОВА ?! Еми извинявайте ама като си се влюбил в някоя немога да мисля за други и слека ръка да я зарежа...

tigity
10-28-2008, 19:17
Ех деба НАМЕРИ СИ НОВА ?! Аз да не съм некои газар които да сваля всяка втора за това момиче се трепах давах пари по телефоно по такиста глупости ! НАМЕРИ СИ НОВА ?! Еми извинявайте ама като си се влюбил в някоя немога да мисля за други и слека ръка да я зарежа...
ko ni sa karash tuka nie da ne sme vinofni za neshtastieto ti!? :D :shock: :lol:

xxxSS
10-28-2008, 19:19
Не не вис е карам просто ми действа изнервящо опитвам се да се контролирам де..за сега..

Jumbie483
10-28-2008, 19:23
на колко години сте ?

може би наистина е прекалено малка за теб
честно казано, чак мен ме хвана яд, че те е скъсала така...да скъсаш някой в скайп е най-тъпата и детска постъпка...поне да беше поискала да се видите и да ти го каже в очите ... :?

MostHated
10-28-2008, 19:28
еми в скайпа си се праскал за голямата работа, видяла те е на живо, разбрала е че не си такъв и ти е теглила майните... кфо му има за разбиране!

намери си друга и be reall

seed
10-28-2008, 20:01
И пак няма причина да те блокира. О, не, забравих, от женски пол е... Разбери го...

mickelangelo
10-28-2008, 20:15
ами .. човек .. аз ако бях щях да я намеря и да приказвам на 4 очи с нея ... така в скаип не е същото .. не се ли вижда .. как човека отсреща реагира на думите ти .. не е естествено ..

Fantomche
10-28-2008, 20:22
Ех деба НАМЕРИ СИ НОВА ?! Аз да не съм некои газар които да сваля всяка втора за това момиче се трепах давах пари по телефоно по такиста глупости ! НАМЕРИ СИ НОВА ?! Еми извинявайте ама като си се влюбил в някоя немога да мисля за други и слека ръка да я зарежа... daval si [ari po tela bahti skrundzata det si ..ti dan go gkupuva6 tva momi4e.Govori6 za neq se edno nqkva izbgaa tvoq stoka :x :-x

PeshoSexa
12-25-2008, 11:24

проповядваш омраза на расова основа> заслужаваш го, да

SlAdKa_ShMaTkA_69
12-25-2008, 11:45
ЕХ ДА МУ е** МАЙКАТА Е ЗА КАКВО ЩЕ МЕ ЛЪЖЕ ЧЕ МЕ ХАРЕСВАЛА И РАЗНИ ТАКИВА ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ИСКАШЕ ЦЕЛУВКА ЗАЩО МИ ДАДЕ ДА Я ГУШНА ЗАЩО МЕ КАРА ДА ХОДЯ НА МАЙНАТА СИ ДА Я ВИДЯ ЗА 30 МИНУТИ !? И ЗАЩО МЕ БЛОКИРАЛА !

защото е лапе което търси някой да му обърне внимание .. :?

angelcheeee_93
12-25-2008, 13:15
това пък,че чак те е блокирала е супер гадно от нейна страна. :?
И все пак може би не иска все още да си има гадже.
Споко приятел,ше намериш нова :)

Remini
12-25-2008, 14:16
Вземи под внимание възрастта й.Предполагам че е не повече от 16-17 години.... 8)

NaNa_SladuRana
12-25-2008, 15:02
мн драматизираш,давай на следващата и не са вкарвай в никви филми т.е. скайпове :D

aka6a_vamp
12-25-2008, 15:05
Казала ти е,че си много готин по характер-начи не ти е харесала визията.Ср брат!

Remini
12-25-2008, 15:10
Казала ти е,че си много готин по характер-начи не ти е харесала визията.Ср брат!

Визията е най-важна БРАТ-чу го от специалиста 8-)

PLuScHeTo
12-25-2008, 15:47
Винаги може и по-зле... :?

MakeMeFeel
12-25-2008, 15:49
Поредната пикла, която не знае какво иска :?

VHack
12-26-2008, 13:17
yo brato ne se nervi nqq za kakvo zna4i kakto idva praznik sedni si pred TVto vzemi dve-tri dvulitrovki bira (tumna) i kato se nakurka6 do bezsuznanie i gotovo utre 6te se radva6 4e ne si umrql i nqq ti puka za koito i da bilo :D

.. DeViL mAy CrY ..
12-26-2008, 13:46
Постъпила е тъпо,че ти е казвала че иска да е стеб,целували сте се казвала ти е че те обича и т.н. и след това да те скъса.Според мен би било по-добре ако те беше скъсала на живо.Детинска постъпка или явно я е било срам да ти откаже като сте се видяли.Живота е такъв,че не винаги се случва това което искаме.Това което ти е написала че ще си намериш по голяма като за теб ме кара да си мисля че ти си доста по голям от това момиче на колко си ти.а тя на кокло е? Опитай се по някакъв начин да я разбереш,постъплката и не е добра но тя сама е решила така да стане.Стъпи си на краката и и Е*и майката +това ако сте се виждали само ч път,защото така разбрах от това което си написал мисля че няма да ти е толкова трудно.Усппех :) :)

OtherDimension
12-26-2008, 14:24
скайп любов :?
и това не е до късмет.......
абе шибана е цялата работа
как може изобщо да ти пука не знам :lol:

aka6a_vamp
12-26-2008, 14:26

Визията е най-важна БРАТ-чу го от специалиста 8-)
Еее чак специалист :oops: :oops: :oops: 8-)

Joanna90
12-26-2008, 14:31
Много кофти те е отрязала но живота продължава и няма смисъл да се отчайваш от живота така че давай напред и горе главата :)

Mepuk
12-26-2008, 16:01
Отивай в Биг Брадър. ИДИОТ СИ батее...

иначе по темата : много ти съчувствам ... просто я забрави знам че е трудно но... нямш избор :?