View Full Version : Podtiskat me :(
angel4e777o
10-28-2008, 21:47
Na6ti mn me draznqt :s darjat se s men kato na bebe ili na dete na 3/4 tva mn me drazni :x Podtiskat me (za vsi4ko me pitat kade sam hodela,kvo sam praela,ne me puskat na van ve4erta,nikvi diskoteki,Ni6to)Ponqkoga izbuhvam i sa karame.Neznam kak da im dokaja 4e ne sam ve4e na 3/4 kakto te me vijdat vse o6te...
Помагай им в къщи например :) А можеш и да поговориш с тях......
scoobydors
10-29-2008, 07:07
Родители. :)
Притесняват се просто. Поговори с тях и им обясни как се чувстваш. :)
xxXroshawkaXxx
10-29-2008, 07:56
Просто не бързай да пораснеш! :) :-) За всичко си има време! :-({|= :wink: Все пак родителите знаят кое е най-доброто за децата им! ;-)
zWezdichkaaa
10-29-2008, 07:58
1. на колко си? :-o
2.Поговори с тях и им обясни че трябва да ти имат доверие и че искаш да си по-самостоятелна :)
angel4e777o
10-29-2008, 08:31
govorq s tqh no nqma efekt :(
поговори с тях !
покажи им че вече не си пишлеме
NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-29-2008, 11:28
Добре,а ти на колко си,защото ако си на 12-13 нормално да не те пуснат,освен това сигурна ли си че си им показала,че може да ти се има доверие???
angel4e777o
10-29-2008, 13:37
em na 15 sam.Ne kazvam 4e sam golqma,no prosto da me puskat.Naprime edna priqtelka me pokani da spa v tqh te ne me pusnaha ili pak 6tqhme da hodim celiq klas na diskoteka pak ne me pusnaha :S
em na 15 sam.Ne kazvam 4e sam golqma,no prosto da me puskat.Naprime edna priqtelka me pokani da spa v tqh te ne me pusnaha ili pak 6tqhme da hodim celiq klas na diskoteka pak ne me pusnaha :S
Сладур аз да ти изкажа моито лично мнение мисля че това от една страна не е много добре.. но от друга че е много добре... :П щото като гледам сегашните момиченца на по 12-13 години цяла нощ обикалят наляво надясно .. и направо ужас това са просто безотговорни родители....но в твоя случеи наистина.. прекалено изкасо те даржат което е доста... гадничко.....като за начало пробваи според мене ... ако имаш възможност и някоя .. приятелки близко до вас на 4-5.. мин да те пускат у тях да речем лека полека до малко по късно и с времето може да започнат да те пускат. НО имаи впредвид..не прекаляваи и не се прибираи по късно от колкото си обещала :) :-o
mArMaLaDkA
10-31-2008, 11:54
Недей да бързаш да ходиш по дискотеките и баровете и да се връщаш в 4 сутринта пияна-заляна.Там стават всякакви гадости-употребяват се наркотици,изнасилвания...гн усно е.Навън си е страшничко,вече рано се стъмнява.Помоли ги да те пускат до към 21-21:30,но не се уливай повече.Помагай вкъщи,както бе писано от друг потребител.Абе комуникирай с тях и покажи,че може да ти се има доверие.
BrainlessROCKBABY
10-31-2008, 18:15
1. на колко си? :-o
2.Поговори с тях и им обясни че трябва да ти имат доверие и че искаш да си по-самостоятелна :)