Влез

View Full Version : НБУ

Loshotia
10-29-2008, 09:03
Здравейте! Реших да се пробвам там. Освен тези три теста, публикувани на страницата на университета и този в справочника, дали някой по някаква случайност има други тестове.

BeBsItO
10-29-2008, 19:04
Чесно казано незнам.....и знам ,че съм последния човек от когото ще искаш мнение, но.....не съм чувала много хувави отзиви за НБУ. Даже напротив. Там далаверата е голяма....а образованието не чак толкова добро.

lmao
10-30-2008, 06:59
ВТФ?!
какво искаш да учиш там ?!

rubi
10-31-2008, 03:47
айде първо идете да видите за какво учене и материална база става дума там и тогава давайте компететнтно мнение!!!ОК?
:-x

Mr_Crowley
10-31-2008, 13:23
Хехе, много ме кефи така всички дето са в НБУ и като започнат да си го защитават! :grin: :grin: :grin:
Вие да не сте подписали някаква клетва или декларация?
И винаги на всички доводите им са - Ти знаеш ли каква материална база има там?!? :razz: :razz: :razz:

Jamalska
10-31-2008, 13:35
Аа не,там има и хора дет не са сноби и не го защитават.Оплакват си се както си е редно:)

rubi
10-31-2008, 19:46
Хехе, много ме кефи така всички дето са в НБУ и като започнат да си го защитават! :grin: :grin: :grin:
Вие да не сте подписали някаква клетва или декларация?
И винаги на всички доводите им са - Ти знаеш ли каква материална база има там?!? :razz: :razz: :razz:
ти не кьориш ли къде живея....
действително университета има невероятна база и колкото и да не ви се иска си има редовни лекции ипреподавателите не бягат като от софийския...пък тея които не учат и не посещават то си е за тяхна сметка!

ImmortalForever
11-01-2008, 17:19
Казаха че психология най-добре подготвят там?! :shock: Шашнах се..До сега такова нещо не бях чувала..някой компетенетен даде отзиви..моля..

Loshotia
11-11-2008, 13:08
Слуховете идват от това, че таксите са с пъти по- високи от тези на държавните университети. Материалната база наистина е впечатляваща, преподавателите са на много високо ниво и наистина идват РЕДОВНО на лекции за разлика от тези в държавните ВУЗ-ове. Плюс това университета предлага обучение по специалности, които ги няма никъде другъде в България. И още нещо: дипломата им се признава в цял свят, не само в България.

ImmortalForever
11-11-2008, 15:09
Слуховете идват от това, че таксите са с пъти по- високи от тези на държавните университети. Материалната база наистина е впечатляваща, преподавателите са на много високо ниво и наистина идват РЕДОВНО на лекции за разлика от тези в държавните ВУЗ-ове. Плюс това университета предлага обучение по специалности, които ги няма никъде другъде в България. И още нещо: дипломата им се признава в цял свят, не само в България.

Нещо повече за таксите ще може ли да кажеш...Тфа сериозно ли е за дипломите? :shock:

Loshotia
11-11-2008, 18:59
~1000лв на семестър. Ако влезеш сред първите 10 първата година ти е фрии, после другите години ако успехът ти е над 5.50- между 80 и 100% стипендия. Също така ако работиш в администрацията ти намаляват таксата.

Pliok0019
11-12-2008, 11:03
Като завърша ще кандидатсвам там.