Влез

View Full Version : умолявам ви помогнете

sm_95
10-29-2008, 12:51
значи ние сме осем момичета и утре сме на екскурзия бяхме решили да вземем едха стая с 5 лела и една с 3 като в тази с три щехме да сме аз една фр и еедно момиче да я нарече Б. обаче днес тази Б. се скара с "кралицата на класа" (тя ще е В.) а щом В. мрази някой сички тряа да го мразят следователно аз и моята фр нямаме право да сме с тфа Б. в стая а на мен Б. ми е фр и не искам да я изолирам обче ако сме с нея в стая другите ще изолират нас а идеята да се отцепя от тях изобщо не ми харесва
Моля Ви кажете ми какво да правя знам че всичко тфа може да ви се стори много глупаво и детско но ми трябва съвет щото проблемите ще продължат и след екскурзията

благодаря предварително за помоща

narkotikche
10-29-2008, 13:14
хаха набий я да и дойде акъла в главата :o

Scouse
10-29-2008, 13:35
самоубийте са всички :D

edi_koq_si
10-29-2008, 13:41
ili se sdobrete ili da ne ti puka :P

mir4eto93
10-29-2008, 13:46
Кво ти пука за "Ку......та на класа"?
Ми тя може й майка ти да намрази
Кво праим тогава?????? :)
Абе, много сте ми интересни как робувате на чуждото мнение.
Гледай си живота бе, кво те за ебе мнението на някакъв парцал.
Ако знаеш само как обичам на такива "кралици" да им развалям прическите... за дълъг период от време :D
Хах тва е яко :D Напълно съм съгласна с merediana, гледай си живота бе момиче 8)

Magi4eska_Kiss
10-29-2008, 13:48
Кво ти пука за "Ку......та на класа"?
Ми тя може й майка ти да намрази
Кво праим тогава?????? :)
Абе, много сте ми интересни как робувате на чуждото мнение.
Гледай си живота бе, кво те за ебе мнението на някакъв парцал.
Ако знаеш само как обичам на такива "кралици" да им развалям прическите... за дълъг период от време :D
+1
Много точно го каза-ей такива пикли, които се отварят и си мислят, че света се върти около тях… :-x Оффф, и мен много ме кефи да им разваля прическите за дълго иии направоо изпадат в паника!!! МРАЗЯ ГИ-парцали такива, лекета!!! :-x :-x :-x „Кралицата на класа” Боже, що за глупости са това??? :-x :-x :-x :-x Ох, да не продължавам, чеее страшно се дразня!!!

MELON
10-29-2008, 13:58
ма как не ви е срам да пишете толкова дълго :D

Bubbly
10-29-2008, 15:57
Ммм щом тя е кралицата вие с твойта приятелка какви сте, придворни дами или слугини? :lol:
ПП Ще ти го обясня като за дечица. Просто се постави на мястото на Б и после реши сама.

snejana67
10-29-2008, 16:05
:-) естествено е да бъдеш с твоятя приятелка :-) какво те интересуват другите да правят каквото искат :-)

mimsssssss
10-29-2008, 17:45
spored men po dobre da si ostane6 v staqta s b i drygoto momi4e otkolkoto da si licemerna i da se surdi6 na b bez pri4ina.a na kralicata na klasa vi nqkoi trqbva da i natrie klasa za6to tova da ne ste vie trite .yspeh (napravete i ekskyrziqta gadna kakto tq se durji gadno)

NamelessRomantic
10-29-2008, 18:28
Брееее...от къдетази средновековна йерархия в твоя клас?Кралицата на класа?Хах,това е не смешно ами чак нелепо. :D :D Ами давай,зарежи приятелката си.Какво следва - да се откажеш от вашите,всичко което обичаш,в което вярваш и смяташ за правилно?Ами давай,води и се на една овца по ума.Бъди овца като нея....

Послепис:Ироничен съм,само за инфото.Казвам всичко с добри чувства за да ти дам друга гледна точка.А колкото до кур...кралицата на класа ( :oops: ) - ако те ядоса сериозно и тегли един МНОГО як шамар.Ама толкова як че да и се отпечатат 5 пръста на козята муцуна.По добре да имаш две добри приятелки А и Б отколкото цял клас лицемери готови да ти се нахвърлят за наий-малкото нещо.

Аз казах.

BlackRevenger
10-30-2008, 18:19
да не ти пука бре тези хора дет са ти приятели нема да я слушат тая "кралицата" и ще бъдат приятели с теб независимо от ситуациата