View Full Version : Сефтето...
С приятеля ми ще го направвим за първи път (аз съм девствена и той също) и може би ще е след 2 или 3 дена.. но много се притеснявам..
исках само да попитам, ако може да ми препоръчате най-подходящите пресервативи (или най-здравите :) )
и ако някой може да ме посъветва нещо от по-рано или да сподели нещо за първия път (подходяща поза, колко време трае приблизително..и т.н.)
10х предварително :S
Bellatrix
10-29-2008, 15:05
Durex extra safe или Sportex ultra safe.
Най-удобно ще ти е в мисионерската поза (той отгоре), защото е най-лесна, а след като ви е за пръв път има шанс да оплескате по-сложни пози. :D + това тази поза като че ли е най-безболезнена.
Съветвам те да постелеш кърпа под себе си, защото на повечето момичета им тече кръв при разкъсването на химена. При мен не тече, ама все пак: няма откъде да знаеш при тебе как ще е.
Отпусни се максимално, за да си възможно най-овлажнена и да не те боли. Накарай го да наблегне на любовната игра.
Първият път трае или много дълго (ако мом4ето е твърде притеснено и не може да свърши лесно), под което разбирай към 40минути някъде или час, или момчето свършва адски бързо - демек към 5 минутки :D Средната продължителност на половия акт попринцип е към 20 минути :)
ПП. Вземи си лубрикант, ако много се притесняваш и не можеш да се овлажниш хубаво. :)
много благодаря за инфото :) дано всичко да е наред :)
Durex,Sportex и много други можеш да питаш и в аптеката durex са по-траини :P
snejana67
10-29-2008, 15:44
:P да не забравите презерватив :P
само не мога да разбера к'во всики викате sportex.......според мен те са по зле и от тия от 25 ст. 80% от тях са ми се късали и не мисля никога повече да ги ползвам.....
az dori ne si pomna purviq put..bqh piqna no ot togava seki put praq sex :oops:
Като гледам липсват много мозъчни клетки. Някой да ти се е изцепвал в ушите или носа???
Едит: Темата е смислена, така че не искам да спамя отново, затова тук ще отговоря на долния пост. Еми, хванал съм се за теб, щот си тъпо парче и ми се връзваш. Не мога да си го навра в гъза, а в твоя ме е страх да не лепна някой сифилис. Жив и здрав...
fire_magic
10-29-2008, 17:38
С приятеля ми ще го направвим за първи път (аз съм девствена и той също) и може би ще е след 2 или 3 дена.. но много се притеснявам..
исках само да попитам, ако може да ми препоръчате най-подходящите пресервативи (или най-здравите :) )
и ако някой може да ме посъветва нещо от по-рано или да сподели нещо за първия път (подходяща поза, колко време трае приблизително..и т.н.)
10х предварително :S
Durex
fire_magic
10-29-2008, 17:43
Като гледам липсват много мозъчни клетки. Някой да ти се е изцепвал в ушите или носа???
кво се хванал за мене бе наври си го в гъза!!!!!!!!!!!!!!
milata mi :oops:
Бе ни тъ знам ква си ама ми се виждаш дооста тъпа... мое мнение няма нужда да ме спамиш, че и аз съм такъв... :-x
иначе по темата постът на Bellatrix казва всичко нужно така, че я слушай :)
Punisherrr
10-29-2008, 18:38
Бе ни тъ знам ква си ама ми се виждаш дооста тъпа... мое мнение няма нужда да ме спамиш, че и аз съм такъв... :-x
иначе по темата постът на Bellatrix казва всичко нужно така, че я слушай :)
Само мисля да отбележа за всички следващи,които смятат да обърнат внимание на тва говедце горе - то е измислица! Някой просто си няма работа и се гаври ;) Ок ?
chokolate_girl
10-29-2008, 18:51
Само мисля да отбележа за всички следващи,които смятат да обърнат внимание на тва говедце горе - то е измислица! Някой просто си няма работа и се гаври Ок ?
10-29-2008, 18:57
препорачвам ти Спортекс или Дурекс те са най-добри,а и най-добре е момчето да е отгоре като за първи път тая поза е добра..айде успех :-)
Само мисля да отбележа за всички следващи,които смятат да обърнат внимание на тва говедце горе - то е измислица! Някой просто си няма работа и се гаври Ок ?
Shpaklof4ik
10-29-2008, 19:48
ne ti prosto neiska6 da si spomnqa6 4e koi bi iskal sled kato sa go opynali 3ma negri kat za pryv pyt :D :D :D
ne ti prosto neiska6 da si spomnqa6 4e koi bi iskal sled kato sa go opynali 3ma negri kat za pryv pyt :D :D :D
АФРО-АНАДОЛЦИ!!! Стига с тея негри - ще ни осъдят за расизъм.
jjjjjj6363
10-29-2008, 21:41
Durex extra safe или Sportex ultra safe.
Най-удобно ще ти е в мисионерската поза (той отгоре), защото е най-лесна, а след като ви е за пръв път има шанс да оплескате по-сложни пози. :D + това тази поза като че ли е най-безболезнена.
Съветвам те да постелеш кърпа под себе си, защото на повечето момичета им тече кръв при разкъсването на химена. При мен не тече, ама все пак: няма откъде да знаеш при тебе как ще е.
Отпусни се максимално, за да си възможно най-овлажнена и да не те боли. Накарай го да наблегне на любовната игра.
Първият път трае или много дълго (ако мом4ето е твърде притеснено и не може да свърши лесно), под което разбирай към 40минути някъде или час, или момчето свършва адски бързо - демек към 5 минутки :D Средната продължителност на половия акт попринцип е към 20 минути :)
ПП. Вземи си лубрикант, ако много се притесняваш и не можеш да се овлажниш хубаво. :)
napulno is4erpatelen otgovor \:D/
tianiira
11-02-2008, 20:48
8)
durex а за позата най-добре е ти да си отгоре,защото можеш по-лесно да контролираш проникването и така няма и да те боли толкова ;):)
roltirirang
11-02-2008, 21:34
Добър презерватив НЯМА,един поняса на един друг не..един лесно се къса при определен размер и така нататък...Един на един вид хора им харесва,друг не...Някой искат по бурно да го карат други-не...Така,че най-добре сама намери подходящия.. :D