PDA

View Full Version : Странно положение

PlayeRR
10-29-2008, 18:24
Преди време се запознах с едно момиче-направи ми впечатление,но разбрах че си има гадже,а и аз преследвах друга.Впоследстжие я опознах,а тя скъса с гаджето си.Аз реших,че я харесвам и започнхме да си звъним,да си пишем,да излизаме.Най-добрият и приятел ми каза,че ме харесва,но още не била готова за връзка.Аз изчаках,без да спираме да поддържаме връзка,но накрая не издържах и и предложих!
И най-странното се случи-тя каза че не била готова,че аз съм бил перфектен,това,което винаги е търсила,но в момента не искала гадже и само щяла да ме нарани.И подобни глупости.
Аз се разболях направо!Аз я обичам!
А след тая случка излизаме понякога,чатим ама не е същото...
Споделете мнение,да се надявам ли или всичко е свършило???
10x a lot предварително!!!!

MaMkaMy
10-29-2008, 18:42
никой не може да ти каже на 100% дали е всичко е свършило, но аз искам да те посъветвам нещо.Знам че я обичаш, но поогледай се настрани.Има много други които можеш да заобичаш.Не си губи времето напразно... ВРЕМЕТО Е ПАРИ! :) дано да съм успял да помогна...

BaiToq
10-29-2008, 18:55
Беглец,който преследва бегълци.
Ловец на глави.

И почва Ренегат с Лоренцо Ламас.

Култов сериал 8) 8-)

Ev1l
10-29-2008, 19:21
Мен ми е интересно, как става това.С някое момиче да не ходите,а да я обичаш ?

Някой ще ми обясни ли ?

Ъъ..По темата :
Намери си друга,която да отговори на чувствата ти.

splendour
10-29-2008, 19:34
ako tolkova te xaresva6e 6te6e da priema a ne da izliza s tva "4e ne e iska gadje" ili ta motae ili ima nqkakva hiper golqma osnovatelna pri4ina [kato v serialite v koito im ostavat sedmici jivot :D ] ako be6e vlybena v tebe 6te6e da ti spodeli moje bi pri4inata [istinskata]

xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 19:44
никой не може да ти каже на 100% дали е всичко е свършило, но аз искам да те посъветвам нещо.Знам че я обичаш, но поогледай се настрани.Има много други които можеш да заобичаш.Не си губи времето напразно... ВРЕМЕТО Е ПАРИ! :) дано да съм успял да помогна...

PlayeRR
10-29-2008, 20:34
Thanks за мненията.Според мен,тя се уплаши от моите чуства.Но аз съм готов да направя всичко за нея(да почакам,да се променя,да сменя средата,да зарежа есичко друго).От една страна искам да продължа опитите си да я спечеля,но от друга си мисля че трябва поне за момент да я забравя.Когато тя изпита нещо по-силно от харесване аз ще съм готов.Или просто ще изчакам и след време пак ще пробвам.Просто не знам как да постъпя.Объркан съм.Не е проблем да намеря друга,проблема е че искам нея.
Само да не тръгне с друг,че....тогава става страшно..!!!!! :booooomb:

Desir3
10-29-2008, 20:43
Хм..в странно положение си наистина... Ето какво смятам аз :
1. Ако държи на теб, но наистина е уморена от предната си връзка, може би просто иска малко почивка, да си отдъхне...В такъв случай ти не бива да променяш отношението си към нея (да прекъсваш контакт) само ще я накараш да си мисли, че не я уважаваш достатъчно и не приемаш отказа й ИЛИ да се натрапваш - така ще я уплашиш...
2. Ако пък действително толкова държи на теб, независимо от обстоятелствата и неуспеха на предната си връзка, какво и пречи да опита отново...?
Според мен трябва да да поговориш с нея сериозно относно тези неща, не можеш да я чакаш цял живот все пак или да живееш в неведение....
Желая ти успех!

Mr_Crowley
10-30-2008, 06:01
Заеби я! Отрязала те е...особенно с това тъничкото - Не искам да те нараня :-o :-o :-o

Victorya
10-30-2008, 08:54
Заеби я! Отрязала те е...особенно с това тъничкото - Не искам да те нараня :-o :-o :-o
Напълно съгласна :) В повечето случаи замисъла на думите "Не искам да те нараня" е "Бе не ме кефиш чак толкова,че и връзка да започваме.Защо не си намериш друга залъгалка?"Просто те е отрязала,а колкото до любовта...как така лекомислено изричате тия думи :Обичам я"...Можеш ли да кажеш какво най-много в нея обичаш,или защо...колко неща можеш да изброиш за нея...ама такива малки дребнидетайли,а не от тези дето всички ги виждат...Ако ги докараш повече от 5 лично ще ти се поклоня!

soul1199
10-30-2008, 08:56
Хм..в странно положение си наистина... Ето какво смятам аз :
1. Ако държи на теб, но наистина е уморена от предната си връзка, може би просто иска малко почивка, да си отдъхне...В такъв случай ти не бива да променяш отношението си към нея (да прекъсваш контакт) само ще я накараш да си мисли, че не я уважаваш достатъчно и не приемаш отказа й ИЛИ да се натрапваш - така ще я уплашиш...
2. Ако пък действително толкова държи на теб, независимо от обстоятелствата и неуспеха на предната си връзка, какво и пречи да опита отново...?
Според мен трябва да да поговориш с нея сериозно относно тези неща, не можеш да я чакаш цял живот все пак или да живееш в неведение....
Желая ти успех! +++1