PDA

View Full Version : Как да кажа на родителите си :?

ganchooo
10-29-2008, 18:36
Имам доста голяма дилема в мене .
Излизам с едно момиче вече доста време и нещата отиват към запознаване с родителите. Само че проблема е следния .
Аз съм на 21 а тя е на 25 имаме точно 4,5 години разлика и за мен това не е проблем чувствам се щастлив с нея ,защото е мн качествен и стойностен човек за мен , но идва проблема с родителите какво ще си помислят .
Споделете ако имате опит в тази насока , благодаря ви за мненията :twisted:

LipSoFAnAnGel
10-29-2008, 18:43
Не виждам причина за притеснението ти. Какво като е по-голяма от теб, важното е, че е стойностен човек и се обичате. Майка ми и баща ми също имат такава разлика и майка ми също е с 4 години по-голяма от него :) Няма място за притеснение :)

FeelMe
10-29-2008, 18:51
a sled kato si na 21 ne misli6 li 4e va6ite ni6to nqma da ti kajat.ve4e sam moje6 da vzima6 re6eniq za li4niq si jivot.

ganchooo
10-29-2008, 18:55
a sled kato si na 21 ne misli6 li 4e va6ite ni6to nqma da ti kajat.ve4e sam moje6 da vzima6 re6eniq za li4niq si jivot.
еми да , но все пак живея все още при наще , не съм се отделил от тях , малко или много съм зависим от тях , но работя и сам се издържам студентските години :) по принцип съм по-зрял за годините си .
страхът ми е как да представя момичето колко още да го отлагам и как ще я възприемат , щот не я ли възприемат ставааа доста неприятно и за двама ни , мн ми е объркано ама много

FeelMe
10-29-2008, 18:59
еми да , но все пак живея все още при наще , не съм се отделил от тях , малко или много съм зависим от тях , но работя и сам се издържам студентските години :) по принцип съм по-зрял за годините си . ne go kazvam s cel da se zaqjdam (naistina) ,no za6to 6tom si po-zrql ot vrusnicite si,iska6 suvet za podobno ne6to vuv forum kudeto pove4eto potrebiteli sa na okolo 16-17 godini.misli6 li 4e 6te mogat da ti dadut adekvaten otgovor.pak kazvam ne se zaqjdam.prosto mi e 4udno :)

ganchooo
10-29-2008, 19:00
еми не съм запознат с форума , случайно се натъкнах на него и викам защо да непровам тука за съвет някакъв , какъвто и да е

MostHated
10-29-2008, 19:04
и кога ще ходим по младо бе?!

ell_ownz
10-29-2008, 19:06
zashto prosto ne im kajesh na kolko e? ne kazvam da lajesh a da q opoznaqt, da razberat 4e si pasvate i 4ak togava da im kajesh 4e tq e po golqma :)

Jumbie483
10-29-2008, 19:17
Просто ги запознай без да се притесняваш. И какво като е по-голяма от теб ? Родителите ти ще я приемат, важното е че вие се обичате. Годините на заден план ;)
Аз например съм с 6 години по-малка от гаджето ми :oops: Нашите щяха да припаднат като им казах, но с течение на нещата го приеха..баща ми от половин година го базика да ходят на лов и да оставят жените да готвят вечеря :razz:

jim_beam
10-29-2008, 19:23
abe nadali 6te ima problem 4e hodi6 s po golqmo momi4e...
mom4e si vse pak i kakto sam zabelqzala roditelite na mom4eta po malko se pritesnqvat za tqh i po lesno priemat ne6tata za vsi4ko.....
kvo da kaja az kato sma na 17 a priqtelqt mi e na 28 [-o< no vse pka kato nie taka i vie se obi4ate (predpolagam vse pak 6tom 6te q za poznava6 s va6ite... ) ta ne bi trbvalo da ima i problem... nali i sam se izdarja6... vsi4ko 6te mine ;)

BaBy_bS
10-29-2008, 19:25
а аз не мога да разбера защо разликата в годините ти е такава (едва ли не) фикс идея :-o

ganchooo
10-30-2008, 11:44
а аз не мога да разбера защо разликата в годините ти е такава (едва ли не) фикс идея :-o
не далече съм от фикс идеята, просто ме е страх от реакцията как ще го възприемат това , макар че и те имат голяма разлика в годините баща ми е с 10 години по-голяма от майка ми , но все пак това е друго.
Защото има какво да губя ако непотръгнат добре нещата :lol:

LipSoFAnAnGel
10-30-2008, 18:43
не далече съм от фикс идеята, просто ме е страх от реакцията как ще го възприемат това , макар че и те имат голяма разлика в годините баща ми е с 10 години по-голяма от майка ми , но все пак това е друго.
Защото има какво да губя ако непотръгнат добре нещата :lol: Майка ти и баща ти имат 10 години разлика, а ти за някакви си 4 се притесняваш..Ако ти кажат, че е много голяма за теб ти кажи: Вие също имате 10 години разлика, но вижте, че това не пречи.Щастливи сте и сте отгледали един достоен син :) ПЪк и ти си на 21 и да не им хареса това е положението ;)

sextazy_baby
10-31-2008, 16:35
Абе момче,на 21 си...какво си се запритеснявал за ваште...живей си живота,твой си е

BlackRevenger
10-31-2008, 22:36
омгг ... ко му е за безпокойство да не си некъв на 13-14 ? ще те похвалят бре нема да се боиш

snejana67
11-01-2008, 07:21
:-o не се тревожи-разликата ви не е голяма :-o

sasha_90
11-01-2008, 09:22
Имам доста голяма дилема в мене .
Излизам с едно момиче вече доста време и нещата отиват към запознаване с родителите. Само че проблема е следния .
Аз съм на 21 а тя е на 25 имаме точно 4,5 години разлика и за мен това не е проблем чувствам се щастлив с нея ,защото е мн качествен и стойностен човек за мен , но идва проблема с родителите какво ще си помислят .
Споделете ако имате опит в тази насока , благодаря ви за мненията :twisted:
Щом си на 21,означава,че сам можеш да прецениш.И ако наистина те те обичат,ще приемат любимата ти. :)

buffalo88
11-01-2008, 09:42
Ако те притеснява разликата кажи че е една година по-малка от теб примерно. :D

TheCookie
11-01-2008, 20:49
Няма значение какво мислят родителите ти, важно е какво чуствстваш!
(съветввам те да не повтаряш "за мен" по няколко пъти в изречение,за възрастта си не би трябвало да правиш такива грешки. :)

sisityy
11-21-2008, 19:51
Не виждам причина за притеснението ти. Какво като е по-голяма от теб, важното е, че е стойностен човек и се обичате. Майка ми и баща ми също имат такава разлика и майка ми също е с 4 години по-голяма от него :) Няма място за притеснение :)