Влез

View Full Version : Проблем с родителите

paLacHinKy
10-29-2008, 19:08
Всяка вечер като се върна от училище ме джобат за да проверят дали имам ресто от джобните ако си ги скрия в раницата понякога и нея проверяват и ако излъжа следва да ми врякат и понякога малко бой :o .За врякането е нормално почети всяка вечер ми врякат защото се движа с компания която пуши (и аз пуша а те знаят) и се омирисвам.Също ако не ссе прибера на време следва бой... :x , което е доста странно.Също през лятото помагах на Чичу ми и ми даваше някой лев и викат ако не ми дадеш парите ще те набием и ей такива.И това се случва всекидневно.Кажете какво да направя защото вече съм се отчаял от всичко и някой ден ще се от кажа от моя гаден живот. :smt067

kat4enceto
10-29-2008, 19:17
Кажи ни на колко си... И ако имаш възможнст кажи някой който може да ти помогне а ако си достатъчно голям се изнеси от вас?

paLacHinKy
10-29-2008, 19:23
Малък съм на 14. 8-)

s3xy
10-29-2008, 20:11
най-добре ако имаш фр на който да вярвяш си дръж в него парите :) така няма начи да ти ги вземат ваще

paLacHinKy
10-29-2008, 20:19
Ми намира се 1 който не съм много сигурен че ми е голям фр но ще опитам...

mimsitu
10-30-2008, 16:30
хей родителите нямат право да ви бият .. всеки си има права .. айде лико шамарче може ама па бой .. аз като тръгна да се сопам на наще и като ми кажат ти бой не си яла .. и аз почвам 8-) и кво ако ме биете акъл нема да ми дойде а и си знам правата и нямате право да ме биете .. а и майка ми е психолог и аз винаги и казвам ти нали си психолог за кво ми викаш .. и така 8-)

Lysit0
10-30-2008, 16:41
Не ми се вярна,според мен темата е ебавка....неможе да те бият,ако не им дадеш парите...те да не са от цигански род?Иначе,ако е вярно....поговори с тях и ги питай защо се държат така.НЕ е нормално.

kindergarten
10-30-2008, 16:55
Не ми се вярна,според мен темата е ебавка....неможе да те бият,ако не им дадеш парите...те да не са от цигански род?Иначе,ако е вярно....поговори с тях и ги питай защо се държат така.НЕ е нормално.съгласна съм

mishenceto92
10-30-2008, 17:08
Не ми се вярна,според мен темата е ебавка....неможе да те бият,ако не им дадеш парите...

Всичко има по този свят не трябва да се учудваш..
А по темата..мн кофти ситуация, но наистина поговори с тях иначе друго не знам какво може да направиш.. :(