View Full Version : Проблем с родителите
paLacHinKy
10-29-2008, 19:08
Всяка вечер като се върна от училище ме джобат за да проверят дали имам ресто от джобните ако си ги скрия в раницата понякога и нея проверяват и ако излъжа следва да ми врякат и понякога малко бой :o .За врякането е нормално почети всяка вечер ми врякат защото се движа с компания която пуши (и аз пуша а те знаят) и се омирисвам.Също ако не ссе прибера на време следва бой... :x , което е доста странно.Също през лятото помагах на Чичу ми и ми даваше някой лев и викат ако не ми дадеш парите ще те набием и ей такива.И това се случва всекидневно.Кажете какво да направя защото вече съм се отчаял от всичко и някой ден ще се от кажа от моя гаден живот. :smt067
kat4enceto
10-29-2008, 19:17
Кажи ни на колко си... И ако имаш възможнст кажи някой който може да ти помогне а ако си достатъчно голям се изнеси от вас?
paLacHinKy
10-29-2008, 19:23
Малък съм на 14. 8-)
най-добре ако имаш фр на който да вярвяш си дръж в него парите :) така няма начи да ти ги вземат ваще
paLacHinKy
10-29-2008, 20:19
Ми намира се 1 който не съм много сигурен че ми е голям фр но ще опитам...
хей родителите нямат право да ви бият .. всеки си има права .. айде лико шамарче може ама па бой .. аз като тръгна да се сопам на наще и като ми кажат ти бой не си яла .. и аз почвам 8-) и кво ако ме биете акъл нема да ми дойде а и си знам правата и нямате право да ме биете .. а и майка ми е психолог и аз винаги и казвам ти нали си психолог за кво ми викаш .. и така 8-)
Не ми се вярна,според мен темата е ебавка....неможе да те бият,ако не им дадеш парите...те да не са от цигански род?Иначе,ако е вярно....поговори с тях и ги питай защо се държат така.НЕ е нормално.
kindergarten
10-30-2008, 16:55
Не ми се вярна,според мен темата е ебавка....неможе да те бият,ако не им дадеш парите...те да не са от цигански род?Иначе,ако е вярно....поговори с тях и ги питай защо се държат така.НЕ е нормално.съгласна съм
mishenceto92
10-30-2008, 17:08
Не ми се вярна,според мен темата е ебавка....неможе да те бият,ако не им дадеш парите...
Всичко има по този свят не трябва да се учудваш..
А по темата..мн кофти ситуация, но наистина поговори с тях иначе друго не знам какво може да направиш.. :(