View Full Version : мммммм...малко ме е срам,но...
wolfgirl
10-30-2008, 14:58
Здравейте!
На 14 години съм!
Моя въпрос е- някой може ли да ми обясни как се целува с език?
Моля Ви, не ми се подигравайте, че не знам!
Ако е имала друга такава тема- моля за извинениелллне съм я намерила!
Мерси предварително!
ППС: Без подигравки!
amerikanec
10-30-2008, 15:00
Да ти кажа и аз не знаех как се прави,докато един ден какичката не ме хвана и сама ме изцелува,неусетно и аз правех същото като нея!!!
Punisherrr
10-30-2008, 15:02
Ще разбереш като стане!
Тия въпроси са пълна глупост.
Рецепта ли искаш да ти напишем?
как - с език.
wolfgirl
10-30-2008, 15:05
Да, но какви движения трябва да прави езика?
:oops: :oops: :oops:
pisentseto
10-30-2008, 15:06
Ем на първата ми целувка като малка ми беше много интересно как ще?
Но като започне другия да те целува ,ти не осъзнаваш как правиш същото като него.
Отначало не си много добър,но с времето ставаш все по-добър и по-добър!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
DeepWithin
10-30-2008, 15:08
Но като започне другия да те целува ,ти не осъзнаваш как правиш същото като него.
Отначало не си много добър,но с времето ставаш все по-добър и по-добър!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
+1
gree_girl
10-30-2008, 15:56
Въртеливи...как да ти се обясни? Нали си момиче - фани някоя приятелка и се упражнявай.
аау, тва ми се струва гадно :( предпочитам си с момчета с тях да си се упражнявам.
Varti,varti,varti i tva e haoti4noto dvijenie mu e cakata :D
CloudsOfEcstasy
10-30-2008, 17:21
мм.. сама ще разбере6 как стаа ХД доиде ли момента
ела батъовото да та науча!
geritoo00
10-30-2008, 18:08
HmMm ne se pritesnqvaii ... ii az neznaeh no kogato po4nah da se celuvam s gadjetu mii si4ko mina super ... toi sam go kaza 4e se spravqm dosta dore .... vyrvi po negovite sledi ..... e tova e kakvoto pravi toi pravi go i ti ;]]~~ ii si4ko 6te e na 6 ... spoxX za si4ko ima vreme 6te se nau4i66 ... aa moje da ti kaja dva na4ina celuvkata s ezik e se edno blije6 blizalka sy6toto e i da se celuva66 ... ako iska6 da se oprajnqva6 ili sys blizalkata ili si kopuva6 edin bonbon ii go slaga6 v edna 4a6a ii po4va6 da go vyrti6 s ezik ;]]~~ .. uspeh :}~
manichka_14
10-30-2008, 18:36
http://www.youtube.com/watch?v=NFOiGsEIP30 :)
rihannka
10-30-2008, 18:40
оф кат почнете как да се целувам ..бахти тъпия въпрос..няма ко да ти го обяснявяме и т.н..кат ти дойде времето ще разбереш и стига с тея тъпи теми!! :? :? :? :? :? :?
beti_niki
10-30-2008, 18:43
няма нищо по специално ще се научиш от него като почне да те целува
nOvaTa`Ti
10-30-2008, 20:22
:) spokoino ne e nishto slojno ii kakto ti sama shte se uverish ne e golqma filosofiq :P :P daje e mn priqtno. Na men purvata mi celuvka beshe s ezik az bez ezik nikoga ne sm se celuvala ;-)
Аз пак да се повторя,че ми писна от такива теми.Да не говорим,че темата ти не е за този раздел ... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=136922&highlight=%D6%E5%EB%F3%E2%EA%E0%F2%E0
titinkaa
11-05-2008, 17:56
Отначало не си много добър,но с времето ставаш все по-добър и по-добър!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P+1 :) :-P
DevilWish
11-05-2008, 18:18
Просто . . какво да ти кажа ,това си идва от вътре.Дойде ли времето остави се на чувството следвай неговият език и тн . . а бе прави каквото ти се иска ,нищо не може да е лошо =)
AwwwSugar
11-05-2008, 18:25
и аз бях мн уплашена [макар това да не е точната дума ] първия път ,но всичко си доиде от самосебе си спокойно ще се оправиш просто се отпусни :) :) :) :-)
Rysa_Kykla
11-05-2008, 20:53
Здравейте!
На 14 години съм!
Моя въпрос е- някой може ли да ми обясни как се целува с език?
Моля Ви, не ми се подигравайте, че не знам!
Ако е имала друга такава тема- моля за извинениелллне съм я намерила!
Мерси предварително!
ППС: Без подигравки!
еми какво да ти кажа,кат си пахнеш езика в устата му сама ше прецениш :)
Dark_Angel_F
11-06-2008, 16:52
Ух като си спомня моята първа целувка ква трагедия беше ми става много смешно :D Ама кво да се прави и аз и момчето бяхме неопитни . И известно време бях сама и не се бях целувала с никой , но после излиах с ендо момче макар и да ен тъгнахме се целунахме и както си мсиелх че всичко ще огелпам и съм забравила се оказа ,че не е така . То си ти е кодирано ... Просто се отпусни събери устни с неговите отвори ги леко и почни да гониш игриво езика му ... доковай го нежно и не го вкарвай твърде много ! Всепак никой не обича да му вкарват език до сливиците :D
roksana_1
11-06-2008, 17:10
спокойно всички сме минали през това :P никои не се е родил научен всички сме имали свойте конфунзни ситуаций понякога при първата целувка 8-) нормално е даже когато аз за пръв път се целувах изобщо ама изобщо не го очаквах :lol: той ме зграбчи и опаа даже когато се целувахме сякаш само устните му усещах ... сякаш тялото ми го няма и даже изобщо не се притеснявах , че немого да се целувам .сякаш цялото напрежение и тревога , че немога изчезна :D :) SpoX и успехчета и много приятни мигове :P :) :grin:
svetlin92
11-06-2008, 17:38
Oxx, Са си спомних за моята първа целуфка с език беше провал :) ама то само ще си дойде :) няма да се усетиш :)
SunShinePearl
11-06-2008, 17:56
съгласна съм с svetlin92
Да ти кажа и аз не знаех как се прави,докато един ден какичката не ме хвана и сама ме изцелува,неусетно и аз правех същото като нея!!!
абе то си е вроден инстинкт :D
fashion4etyy
11-07-2008, 01:59
ne se sramuvai de :-D 6te se nau4i6 8)
varnen4e
11-07-2008, 05:53
Въртеливи...как да ти се обясни? Нали си момиче - фани някоя приятелка и се упражнявай.
Да, добра идея.
Иначе аз не знам какво да те посъветвам. И аз не знаех, но с времето и опита се постигат тези неща, не с рецепти.
slun4evo
11-07-2008, 07:41
Няма определен начин, мила, когато той те целуне, всичко ще се получи. Той ще те насочи, важното е да не се сковаваш какво ще стане, а просто да се отпуснеш.
moonwarrior
11-07-2008, 13:44
докато не ти писне и почнеш да правиш секс и постнеш нова тема'' как се прави секс'' и после кажеш бременна съм ами сега ....
демек не ти тряя да бързаш с целувките
ако много искаш както вика една фр ''ръгаш и въртиш''
kato zapo4nete da se celyvate sama 6te razbere6 :P
На баба от дневника :D хаха Зимаш една чаша пълниш я с вода слагаш едно пингпонг топче и го гониш с езика хаха :grin:
Въпреки всичките глупави мнения по въпроса ти,има и някои които са написани разбираемо.То това не че се разбира ,но се пак.Без да повтарям другите съфорумци идва от вътре следи неговите движения и си играй с езика му :)
п.с. Не си вкарвай много езика.Аз лично харесвам бавно,нежно да става всичко :)
Успех :P
Neprikosnovena
11-10-2008, 18:16
Varti,varti,varti i tva e haoti4noto dvijenie mu e cakata :D
+1 :lol: :D
wolfgirl
11-10-2008, 18:44
ахаааааа.. ОК!
Разбрах. много мерси на всички дето не се правиха на отворковци, а ме взеха на сериозно! 8-)
П.С. Ама някои верно се мислят за нещо повече ot другите им съфорумци!?!? :? Все едно. Пак много благодаря на нормалните и приятелски отговори! :-)
summerlove66
11-10-2008, 18:46
Еми мацка пробвай с шише .. Или пък върху раката ти .. гледай клипчета има как се прави много подробно .. И на мене ми беше кофти първия път .. ам като почна да ме целува.. Даже не усетих как стана .. беше яко .. :-P
Claustrophobia
11-10-2008, 18:56
успех ;)
love_to_love_u
11-23-2008, 21:08
опитай да изписваш букви с език мн е вървежно..поне при мен се получи :-D
MusicIsTheKey
11-23-2008, 21:47
Бъди сигурна, че като му дойде времето, няма да мислиш за форума и съветите, които са ти дали. Няма нищо страшно и притеснително, ще се справиш. Има милиони теми от този род, използвай търсачката на форума.
http://www.teenproblem.net/f/search.php