View Full Version : Диета за стомах ( плочки ) ???
japixloops
10-30-2008, 15:34
има ли такава ,чувал съм за по-добър ефект
били излизали без проблем , стига да се спазва диетата
Не става само с диета.
Трябва да тренираш здраво и да наблегнеш на протеини и зеленчуци :)
Не става само с диета.
Предполагам ти е ясно, че "протеини" значи въглехидрати, на което НЕ трябва да набляга.
Диетата се казва нисковъглехидратна и трябва да ограничиш само тежките и мазните меса, тестените изделия и до една степен сладкото. Препоръчва се единствено черен (натурален) шоколад, мед, но в малки количества.
Като месо ти трябва само пилешко и риба. В редки случаи телешко. Зеленчуци, плодове, но не банани и други много богати на въглехидрати такива.
Трябва да ядеш по 5-6 пъти на ден, но по малко. Имало един трик да си слагаш яденето в малка чинийка, за да изглежда повече.
Много тичане на гладно или друга кардио тренировка и много, различни упражнения концентрирани върху коремната област.
А да, също и трябва да ядеш достатъчно мазнини, за да има мозъкът с какво да се храни.
В общи линии е това, ако има нещо питай.
Karin_Vall_Gabbriel
10-30-2008, 16:33
Диетата се казва ФИТНЕЕЕС :D
mimsssssss
10-30-2008, 16:41
Не става само с диета.
Предполагам ти е ясно, че "протеини" значи въглехидрати, на което НЕ трябва да набляга.
Диетата се казва нисковъглехидратна и трябва да ограничиш само тежките и мазните меса, тестените изделия и до една степен сладкото. Препоръчва се единствено черен (натурален) шоколад, мед, но в малки количества.
Като месо ти трябва само пилешко и риба. В редки случаи телешко. Зеленчуци, плодове, но не банани и други много богати на въглехидрати такива.
Трябва да ядеш по 5-6 пъти на ден, но по малко. Имало един трик да си слагаш яденето в малка чинийка, за да изглежда повече.
Много тичане на гладно или друга кардио тренировка и много, различни упражнения концентрирани върху коремната област.
А да, също и трябва да ядеш достатъчно мазнини, за да има мозъкът с какво да се храни.
и искаш да кажеш че в пилето и рибата няма протеини? иначе си прав за режима,много е ефикасен(но точно на това му се вика протеини + зеленчуци) 8)
Не става само с диета.
На мен ми е ясно какво са протеини, но явно ти бъркаш понятията.
Протеини са всякакви видове меса, яйца, риба, сирене, млека и т.н. (наричат се още белтъчини)
И точно това е нещото, на което трябва да наблегне. Изобщо не съм препоръчвала въглехидрати :D
П.С. Мозъкът не се храни с мазнини, те просто дават енергия на тялото. Мозъкът се храни само и единствено с глюкоза, която е най-добре да си набавяме от плодовете.
UnaBletoLoVeU
10-30-2008, 17:16
^Гаджето ми взимаше въглехидрати на прах или както и да се водят и тренираше и след няколко месеца ефектът беше доста добър. Не за плочки, а за ръце, обаче предполагам е същото.
mysterious93
10-30-2008, 18:11
+1 кви плочки без фитнес? :-D
fre3styl3
10-30-2008, 18:14
има ли такава ,чувал съм за по-добър ефект
били излизали без проблем , стига да се спазва диетата
Глупости, няма СПЕЦИАЛНА диета, от която да ти "излизат" :lol: плочки.
Ако имаш сланинки, които трябва да махнеш от корема, по-горе са ти написали с какво трябва да се храниш. Трябва да наблегнеш на кардиото, за да си стегнеш корема.И естествено, много коремни преси.
Така стават плочки -> правилен режим на хранене + кардио + коремни ;)
japixloops
10-30-2008, 18:44
^ не съм казал такова нещо , както по-нагоре се обясни
трябва да се намалят мазнини , сладки , протеини , вългехидрата т.н.
Просто да потвърдя една моя стара теория :) Ще излезнат няма накъде , все пак като имаш желание всичко става независимо от обстоятелствата
Hardcore_Man
11-01-2008, 10:45
Това за "протеините", че били въглехидрати въобще не смятам да го коментирам...по-голяма глуспост скоро не бях чел. Само искам да поправя Sigrina, която каза че е най-добре да си набавяме глюкоза от плодовете. Плодовете съдържат не глюкоза, а друг прост въглехидрат наречен фруктоза, който чак след като се преработи в черния дроб се превръща в глюкоза. Но тя може и това да е имала предвид, за това да не ми се сърди, ако не съм я разбрал правилно. Иначе беше много права в препоръката си за протеини + зеленчуци - това е всъщност небезисвестната диета на Пиер Дюкан, за която повечето сигурно са чували. Само че там се редуват периоди на само протеини с периоди на протеини + зеленчуци.
Но тя може и това да е имала предвид, за това да не ми се сърди, ако не съм я разбрал правилно.
Споко, точно това имах предвид :)
А иначе аз не съм привърженичка на диетата на Дюкан, защото тялото има нужда и от въглехидрати, но просто не трябва да се набляга на тях. :)
+1 :razz:
+1111111111111
трябва да си бахти кухия, че да не можеш да се сетиш, че тази работа с диетата и плочките няма как да стане..
Hardcore_Man
11-02-2008, 06:40
Sigrina с грешно впечатление си останала за диетата на Дюкан, в нея въглехидратите заемат доста важна роля. Има вариант, при който се редуват период от 2 дена само протеини със 7 дена протеини+въглехидрати, без ограничение на количеството въглехидрати стига да са под формата на зеленчуци и в рамките на разумното :). От това по толерантна диета спрямо въглехидратите здраве му кажи. Но всеки сам решава как да се грижи за тялото си :).
Sigrina с грешно впечатление си останала за диетата на Дюкан, в нея въглехидратите заемат доста важна роля. Има вариант, при който се редуват период от 2 дена само протеини със 7 дена протеини+въглехидрати, без ограничение на количеството въглехидрати стига да са под формата на зеленчуци и в рамките на разумното :). От това по толерантна диета спрямо въглехидратите здраве му кажи. Но всеки сам решава как да се грижи за тялото си :).
Е да, но на мен са ми малко :D
Осен това ми е много трудно да не ям плодове и зеленчуци (в протеиновите дни) . Ама всеки с вкуса си де :Ь
nejnaDROGA
11-07-2008, 09:26
+1 :razz:
Ми ей такива плочки - от тренировки вкъщи ;)
Аз как имам плочици,а не съм стъпвала във фитнеса от поне 2 месеца :oops: Е не са като на момче - изпъкнали,но аз и не искам да си личат от километри!!!
SiegHeil
11-07-2008, 09:32
Плочки без тренировки не можеш да изкараш (или ще са жалки :>)
Най добре карай на протеинова диета(пиер дюкан, нисковъглехидратна диета, както искаш и викай :> )..плюс всеки ден разнообразни упражнения за корем( http://www.zazz.bg/play:0ba91504 )...можеш да взимаш и креатин но не съм го пробвал и не гарантирам резултат..
Излизат плочки с диета :D
_mimi7y_
11-07-2008, 12:25
няма ли фитнес няма и плочки.. :)
ShadyRecords
11-07-2008, 14:35
Не става само с диета.
протеини значело въглехирати момче ти нормален ли си като не разбираш не говори глупости протеините са белтачините които се съдържат в месото изварата яйцата и т.н
Грешката е моя - да! Нещо не съм мислил докато го пиша това, затова съм направил тая огромна грешка.
Но все пак режима си е режим и без него и достатъчно фитнес - няма плочки.
bla-bla-bla.bg
11-09-2008, 16:59
има разлика м-ду корем и стомах :wink: