.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Повече от фен Аватара на japixloops

Диета за стомах ( плочки ) ???

има ли такава ,чувал съм за по-добър ефект

били излизали без проблем , стига да се спазва диетата
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Не става само с диета.
    Трябва да тренираш здраво и да наблегнеш на протеини и зеленчуци

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Не става само с диета.
    Предполагам ти е ясно, че "протеини" значи въглехидрати, на което НЕ трябва да набляга.

Диетата се казва нисковъглехидратна и трябва да ограничиш само тежките и мазните меса, тестените изделия и до една степен сладкото. Препоръчва се единствено черен (натурален) шоколад, мед, но в малки количества.

Като месо ти трябва само пилешко и риба. В редки случаи телешко. Зеленчуци, плодове, но не банани и други много богати на въглехидрати такива.

Трябва да ядеш по 5-6 пъти на ден, но по малко. Имало един трик да си слагаш яденето в малка чинийка, за да изглежда повече.

Много тичане на гладно или друга кардио тренировка и много, различни упражнения концентрирани върху коремната област.

А да, също и трябва да ядеш достатъчно мазнини, за да има мозъкът с какво да се храни.

В общи линии е това, ако има нещо питай.
    Don't tell me what I can or can't do !

Диетата се казва ФИТНЕЕЕС

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Не става само с диета.
    Предполагам ти е ясно, че "протеини" значи въглехидрати, на което НЕ трябва да набляга.

Диетата се казва нисковъглехидратна и трябва да ограничиш само тежките и мазните меса, тестените изделия и до една степен сладкото. Препоръчва се единствено черен (натурален) шоколад, мед, но в малки количества.

Като месо ти трябва само пилешко и риба. В редки случаи телешко. Зеленчуци, плодове, но не банани и други много богати на въглехидрати такива.

Трябва да ядеш по 5-6 пъти на ден, но по малко. Имало един трик да си слагаш яденето в малка чинийка, за да изглежда повече.

Много тичане на гладно или друга кардио тренировка и много, различни упражнения концентрирани върху коремната област.

А да, също и трябва да ядеш достатъчно мазнини, за да има мозъкът с какво да се храни.

и искаш да кажеш че в пилето и рибата няма протеини? иначе си прав за режима,много е ефикасен(но точно на това му се вика протеини + зеленчуци)

Град
    София
    Не става само с диета.

На мен ми е ясно какво са протеини, но явно ти бъркаш понятията.
    Протеини са всякакви видове меса, яйца, риба, сирене, млека и т.н. (наричат се още белтъчини)
    И точно това е нещото, на което трябва да наблегне. Изобщо не съм препоръчвала въглехидрати
    П.С. Мозъкът не се храни с мазнини, те просто дават енергия на тялото. Мозъкът се храни само и единствено с глюкоза, която е най-добре да си набавяме от плодовете.

Град
    У нас Си (=
    ^Гаджето ми взимаше въглехидрати на прах или както и да се водят и тренираше и след няколко месеца ефектът беше доста добър. Не за плочки, а за ръце, обаче предполагам е същото.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
    +1 кви плочки без фитнес?

Cruel Intentions

Re: Диета за стомах ( плочки ) ???

Цитирай Първоначално написано от japixloops
    има ли такава ,чувал съм за по-добър ефект

били излизали без проблем , стига да се спазва диетата

Глупости, няма СПЕЦИАЛНА диета, от която да ти "излизат" плочки.
    Ако имаш сланинки, които трябва да махнеш от корема, по-горе са ти написали с какво трябва да се храниш. Трябва да наблегнеш на кардиото, за да си стегнеш корема.И естествено, много коремни преси.
    Така стават плочки -> правилен режим на хранене + кардио + коремни

Повече от фен Аватара на japixloops
    ^ не съм казал такова нещо , както по-нагоре се обясни
    трябва да се намалят мазнини , сладки , протеини , вългехидрата т.н.
    Просто да потвърдя една моя стара теория Ще излезнат няма накъде , все пак като имаш желание всичко става независимо от обстоятелствата
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Това за "протеините", че били въглехидрати въобще не смятам да го коментирам...по-голяма глуспост скоро не бях чел. Само искам да поправя Sigrina, която каза че е най-добре да си набавяме глюкоза от плодовете. Плодовете съдържат не глюкоза, а друг прост въглехидрат наречен фруктоза, който чак след като се преработи в черния дроб се превръща в глюкоза. Но тя може и това да е имала предвид, за това да не ми се сърди, ако не съм я разбрал правилно. Иначе беше много права в препоръката си за протеини + зеленчуци - това е всъщност небезисвестната диета на Пиер Дюкан, за която повечето сигурно са чували. Само че там се редуват периоди на само протеини с периоди на протеини + зеленчуци.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hardcore_Man
    Но тя може и това да е имала предвид, за това да не ми се сърди, ако не съм я разбрал правилно.
    Споко, точно това имах предвид
    А иначе аз не съм привърженичка на диетата на Дюкан, защото тялото има нужда и от въглехидрати, но просто не трябва да се набляга на тях.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    +1

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    +1111111111111
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    Okinawa
    трябва да си бахти кухия, че да не можеш да се сетиш, че тази работа с диетата и плочките няма как да стане..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Sigrina с грешно впечатление си останала за диетата на Дюкан, в нея въглехидратите заемат доста важна роля. Има вариант, при който се редуват период от 2 дена само протеини със 7 дена протеини+въглехидрати, без ограничение на количеството въглехидрати стига да са под формата на зеленчуци и в рамките на разумното . От това по толерантна диета спрямо въглехидратите здраве му кажи. Но всеки сам решава как да се грижи за тялото си .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hardcore_Man
    Sigrina с грешно впечатление си останала за диетата на Дюкан, в нея въглехидратите заемат доста важна роля. Има вариант, при който се редуват период от 2 дена само протеини със 7 дена протеини+въглехидрати, без ограничение на количеството въглехидрати стига да са под формата на зеленчуци и в рамките на разумното . От това по толерантна диета спрямо въглехидратите здраве му кажи. Но всеки сам решава как да се грижи за тялото си .
    Е да, но на мен са ми малко
    Осен това ми е много трудно да не ям плодове и зеленчуци (в протеиновите дни) . Ама всеки с вкуса си де :Ь

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    +1
    Ми ей такива плочки - от тренировки вкъщи
    Аз как имам плочици,а не съм стъпвала във фитнеса от поне 2 месеца Е не са като на момче - изпъкнали,но аз и не искам да си личат от километри!!!

Град
    Видин
    Плочки без тренировки не можеш да изкараш (или ще са жалки :>)
    Най добре карай на протеинова диета(пиер дюкан, нисковъглехидратна диета, както искаш и викай :> )..плюс всеки ден разнообразни упражнения за корем( http://www.zazz.bg/play:0ba91504 )...можеш да взимаш и креатин но не съм го пробвал и не гарантирам резултат..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

няма ли фитнес няма и плочки..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    Detroit Ghetto
    Не става само с диета.

протеини значело въглехирати момче ти нормален ли си като не разбираш не говори глупости протеините са белтачините които се съдържат в месото изварата яйцата и т.н
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    София
    Грешката е моя - да! Нещо не съм мислил докато го пиша това, затова съм направил тая огромна грешка.

Но все пак режима си е режим и без него и достатъчно фитнес - няма плочки.
    Don't tell me what I can or can't do !

има разлика м-ду корем и стомах
    Човек не знае какво печели, когато губи...и какво губи,когато печели

PEASE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си