View Full Version : Бивш...
mechtaq_za_teb
10-30-2008, 18:44
Нуждая се от съвет какво да правя с бившия си. :( Ходихме сигурно няма и месец, като от толкова сме разделени. Скъсах с него, защото нямаше смисъл да продължаваме, като му го обясних като съвсем нормален човек без сцени и скандали очи в очи. Реакцията му беше разбираема. Не му стана хубаво. Чувствах се супер виновна заради приятелите ми и неговите приятели, които все ми натякваха как вървя след лоши момчета, и затова после страдам, а сега съм имала шанса за нещо истинско. А всъщност аз не вървя след никого. Просто имаше момче, което ми разби сърцето по много гаден начин и когато заговорим за него ми става отвратително гадно.
Проблемът е следния. Бившият ми приятел постоянно ме търси. Понеже сме в обща компания, няма как да не излизаме. Напоследък почна да ми държи сметка, да ми нарежда. Държи се така сякаш ходим. Неведнъж му обясних че е край и няма да се върна при него. Неведнъж прекратявах отношенията си с него, но той все намираше начина да се видим. Писна ми. Вече не съм с него, затова искам да спре да разправя на всички че сме заедно. Не е така ! :-x Разбирам чувствата му, но той прекалява. Ще кажете да говоря с него. Е говорих. Бяхме само двмата и му обясних по най-човешкия начин как стоят нещата... Но положението е същото.Има ли нещо, което мога да направя?
Игнорирах го.Не му обръщай внимание.Като го видиш все едно виждаш стена.ръж се по хладнокръвно с него,да видиш как ще свие сърмите.НЕ му се давай!!
dqvolski_angel
10-30-2008, 18:54
ами може би да не говориш с него - не му обръщай внимание, дори когато сте в една компания се прави, че не го забелязваш...така той би трябвало да разбере веднъж завинаги, че м/у вас няма да се получи. или пък нещо по-гадно - появи се пред него с друго момче. но както го описваш това едва ли ще помогне. но пък нищо не се знае;)
mechtaq_za_teb
10-30-2008, 18:56
ами може би да не говориш с него - не му обръщай внимание, дори когато сте в една компания се прави, че не го забелязваш...така той би трябвало да разбере веднъж завинаги, че м/у вас няма да се получи. или пък нещо по-гадно - появи се пред него с друго момче. но както го описваш това едва ли ще помогне. но пък нищо не се знае;)Мислила съм за това, но не. Няма да го направя. Просто е супер гадно и знам как бих се почувствала аз на негово място.
Както казаха "Не му обръщай внимание"..
Аа..Може и да тръгнеш с някой друг..Ако иска да няма проблеми, ще спре да се занимава с теб.
ако спреш да му обръщаш внимание ще прояви още по голям интерес според мен ..
soul1199
10-31-2008, 07:31
ами може би да не говориш с него - не му обръщай внимание, дори когато сте в една компания се прави, че не го забелязваш...така той би трябвало да разбере веднъж завинаги, че м/у вас няма да се получи. или пък нещо по-гадно - появи се пред него с друго момче. но както го описваш това едва ли ще помогне. но пък нищо не се знае;)++1
Mr_Crowley
10-31-2008, 09:05
Наплюй го...бахти и драмите! "Ходихме близо месец..." - голямо ходене ще да е било и сега тука се вкарваш в някакви филмчета и дай да занимаваме хората с тъпотии :smt021 :smt021 :smt021
dimitar_ak
10-31-2008, 09:11
Верно бая сте походили :razz:
Няма стане така. Човека си мисли че е влюбен. Има 3 варианта:
1. Да не излизаш повече в тая компания.
2. Да направиш така, че той да не излиза в нея.
3. Да обясниш на приятелите му к'ва е ситуацията и те да му провеждат ежедневна пропаганда.
Вярвай ми от личен опит го знам. Ако не направиш нищо, ще стане по-лошо. А ако ти през това време си намериш гадже, а той не ще стане направо нетърпимо. Взимай мерки докато е време, че после няма да се понасяте даже.
Именно...избягвай всякакъв контакт с него!
За негово добро е 8)
Имах долу горе подобен проблем с бившия си. Той ми звънеше постоянно, държеше ми сметка, понякога се отнасяше ужасно гадно. Проблемно беше 1во понеже супер много ми лазеше по нервите и 2ро защото на новият ми приятел му ставаше неприятно от факта, че бившия ми звъни иска да се съберем, а когато не иска това се държи с мен сякаш съм... не знам и аз (обясняваше ми как никой никога не ме е обичал, всеки искал от мен само секс, освен него, никой никога нямало да ме обича, особено някой от компанията ми с "тъпите си пистови мотори" и т.н.).
В един момент просто не ми издържаха нервите и започнах да му викам, просто спрях да се държа човешки с него. Подейства. Просто щом не става по добрия начин, прибягваш към лошия. Това и моя съвет към теб.