View Full Version : Защо някои жени правят секс по-рано от други?
Ami pravq taq tema za6toto mi e dosta interesn oza6to nqkoi momi4eta mogat da pravqt seks i na 12 a dr se stiskat 4ak do p1lnoletiq kakvo 6te im stani ako probvat :) mersi predvaritelno :-P
dirty_little_bitch
10-31-2008, 13:50
Въпрос на принципи, бачка. 8-)
CrazyBear
10-31-2008, 13:53
Защото моралните ценности и приоритети на различните хора са различни!
Защото някои момичета са готови за секс на 16 други на 12 трети узряват на 18-19 и т.н.
От опит ще ти кажа че и някои момчета се страхуват от ранен секс....сички могат да се надуват на думи ама опре ли ножа до кокала много напети тийнове подпалват опашката с 300!
Punisherrr
10-31-2008, 19:43
Някои са по-напреде с материала а други са изостанали.
Именно де :D
(ама размени тези,които за теб са изостаналите и другите и ще имаме отговора 8-) :smt116 )
mysterious93
10-31-2008, 20:08
защо всички трябва да са еднакви?
Punisherrr
10-31-2008, 20:39
(ама размени тези,които за теб са изостаналите и другите и ще имаме отговора 8-) :smt116 )
Според тебе тези които не правят секс са по-напреде с материала от тези които правят тъи ли? Доста простотии взе да ръсиш напоследък.Нуждаеш се от спешна дозичка секс...
Мда,именно ;) Ама ти едва ли ще се усетиш в кой смисъл го казвам ;)
Знам,че разбираш много от практиката... :-D спокойно.
:D И няма нужда да ми предписвате от какви дозички се нуждая, професоре :-o
Ама и важен бе... :lol:
Joffynka
10-31-2008, 23:46
защото всяка среда на живот е различна-всеки си го прави когато прецени сам :?
snejana67
11-01-2008, 07:01
:grin: въпрос на личен избор :grin:
хахах защото сигорно им се ебе :D:D:D:D
Въпрос на принципи, бачка. 8-)
мда
Punisherrr
11-01-2008, 10:22
Според тебе тези които не правят секс са по-напреде с материала от тези които правят тъи ли? Доста простотии взе да ръсиш напоследък.Нуждаеш се от спешна дозичка секс...
Мда,именно ;) Ама ти едва ли ще се усетиш в кой смисъл го казвам ;)
Знам,че разбираш много от практиката... :-D спокойно.
:D И няма нужда да ми предписвате от какви дозички се нуждая, професоре :-o
Ама и важен бе... :lol:
Изпуснал съм като си казала правила ли си секс или не.Говориш точно като някоя загоряла девственица която явно е доста срамежлива или комплексирана да си намери някой който да я оправи, и затова всеки който прави секс и е крив.Това си е лично мое мнение,извини ме ако не е така както си мисля.
Ами като сте свикнали да определяте всички като такива.. на такава ще ти приличам :D
Загоряла,комплесирана,срам ежлива,не може да си намери кой да я оправи... хммм... от доста време имам до мен човек,който може ''да ме оправя'' когато пожелая ;) така че ти за моето оправяне недей се тревожи. Не е нужно да си девствен,за да си на мнение,различно от това,че всичко е ебане ебане ебане!
извинен си... 8-)
mynichka
11-01-2008, 10:58
Защото всеки си преценява сам ..на колко години за пръв път , ще прави секс :P
cherry_lady
11-01-2008, 12:00
Защото някои момичета са готови за секс на 16 други на 12 трети узряват на 18-19 и т.н.
От опит ще ти кажа че и някои момчета се страхуват от ранен секс....сички могат да се надуват на думи ама опре ли ножа до кокала много напети тийнове подпалват опашката с 300!
напълно вярно ..
всеки е готов по различно време
sexy_baby_originale
11-01-2008, 13:41
Защото всяка жена е различна.
и аз съм на тфа мнение :lol: :-P :-P
TohiZbulev
11-06-2008, 11:38
Аз па сметам, чи трее се клецат кат напраат цици :D
sh3_1s_7h3_0n3
11-06-2008, 13:50
Въпрос на желание, принципи, принуда.
Много момичета правят секс по-рано, защото гаджетата им им поставят условия "Или спиш с мен, или късаме" и ги манипулират. А те, глупавичките, се навиват, за да не го 'изпуснат' все едно е единственото момче на света, без да осъзнават, че са явно използвани и приятелите им се вричат в измислена любов.
Други просто чакат подходящия, отстояват себе си, не се чувстват достатъчно готови, а и не са склонни да си 'отворят краката' пред всеки.
Трети пък са любопитни, искат да опитат и при първа възможност го правят.
Четвърти пък просто искат да бъдат готини и да не ги мислят за задръстени, ако до еди-каква-си-възраст не си се прое.ал.
Пубертетски драми. :)
Ami pravq taq tema za6toto mi e dosta interesn oza6to nqkoi momi4eta mogat da pravqt seks i na 12 a dr se stiskat 4ak do p1lnoletiq kakvo 6te im stani ako probvat :) mersi predvaritelno :-P
Ти идиот ли си ве моя? Що някои са толкова тъпи като теб и има и други пък по-умни? Я пусни една тема що някои имат руса коса, други черна и що па некои нямат изобщо :smt068
SunShinePearl
11-06-2008, 18:02
Защото всеки си преценява сам ..на колко години за пръв път , ще прави секс
и бахти тъпата тема+ автора :( :o :x
Аз па сметам, чи трее се клецат кат напраат цици :D
ima i takiva koito nikoga "nepravqt tsitsi" te kvo davstveni li trqq da si ymrat spored teb.......
slun4evo
11-06-2008, 18:32
Въпрос на принципи, на вкус, на желания, всяко момиче е различно.
Soy_tu_mujer
11-07-2008, 10:58
Защото някой са тъпи, втори - по-тъпи, трети - най-тъпи.
Надпреварват се в съзтезанието кой е по-по-най-тъп...
Az sum na 15 i cikula mi doide taq godina :-o Kak da pravq sex na 12 kato dori ne sum se razvila...
I kvo da kaja kat gurdite mi sa kolkoto 5 stotinki... Razvivam se po-bavno zna4i po kusno 6te pravq sex...
Nali znaete... Nikoi ne umira devstven-jivota preebava vsi4ki :D
Sry za latinicata :booooomb:
therichbitch
11-08-2008, 20:39
разни хора разни идеали,т'ва е
Wrathchild
11-09-2008, 06:32
Защото никъде не е казано, че 'Всяка жена трябва да изгуби девствеността си на 18 години и нито ден по-рано и нито ден по-късно'.
summerlove66
11-09-2008, 16:58
Ем всеки го прави тогава когато се почуства готов .. :)