View Full Version : Съвет
Уф хора не знам какво да правя...значи ситуацията е следната:
Значи от както се запознах за пъррви път с едно момиче (гимназията;преи 3 г) съм влюбен в нея.За един дълъг период от време си казвах,че всичко е минало слава богу и така.Но преди 2 дни пак се вързна и просто ме убива.А момичето си има гадже(мн добър приятел ми е).Не знам каков да правя.Искам да забравя това просто...
А пък рядко се влюбвам,просто трябва да ме впечатли,че за да се влюбя...а тя определено успява..гледам да избягвам контакти с нея или прочие ама uff[/i]
Ами забрави я щом толкова го искаш де.
Никой не може да ти я изтрие от главата :)
Еми как?!
Колкото и клиширано да звучи - сърцето не иска,разума иска...е как ще стане просто не мога.А всеки ден се виждаме,седим на 1м,един от друг...бахти
Еми как?!
Колкото и клиширано да звучи - сърцето не иска,разума иска...е как ще стане просто не мога.А всеки ден се виждаме,седим на 1м,един от друг...бахти
сърцето не искало на баба ти сапунките
snejana67
11-01-2008, 06:46
огледай се около себе си може би ще откриеш друго момиче,което да те впечетли :-o
mynichka
11-01-2008, 06:47
Забрави я ..тя ходи с твой приятел все пак !
All_alone
11-01-2008, 07:12
Така ще е,докато не се появи некоя по-добра... ;) Споко...Търси я!(новата любов де :grin: )
soul1199
11-01-2008, 07:29
nameri si dryga :)
slunchiceto0
11-02-2008, 05:27
Защо просто не си насочиш вниманието върху нещо или някой друг....нещо което ще те разсее и ще ти помогне по някакъв начин да я забравиш :) и не се притеснявай,ще дойде нова,по добра....която вече ще ти обърне внимание =]] а и все пак с това момиче не бива да опитваш,щом е гадже на твой приятел..забрави я ;s
WithLove
11-02-2008, 15:13
Никой не може да ти я изтрие от главата :)
Така е.
Единственият начин е да се появи нещо ново на мястото на старото,эа да бъде преодоляно.Но това никой не энае кога ще се случи.Стават неочаквано теэи неща. =]
До тогава ще си се тормоэиш.
pinky_shine
11-02-2008, 15:44
Замисли се, че си жалък и си намери някво занимание :-D
pandelka
11-02-2008, 16:35
Истината е ,че не искаш да я забравиш..не,че не можеш. : )