Влез

View Full Version : Моля ви,помогнете!ПРОБЛЕМ

lollipop37
11-01-2008, 13:59
Здравейте отново на всички..съжалявам ако някой е питал и му се е случвало преди мен и не съм видяла,че има такава тема,но все пак да ви помоля за помощ-не съм правила все още секс,но приятеля ми често ми бърка.От 1 месец насам обаче всеки път след като ми е бъркал ми тече кръв..нещо наранява ли ме,какво прави,и аз не знам,а хем не ме боли въобще,дори и с 2та пръста..моля ви кажете дали е нормално или не,защото почвам да се притеснявам..от цикъла не е,сигурна съм.Благодаря ви предварително

VhD
11-01-2008, 14:02
ми щом си девствена има голяма вероятност ако е по грубичък да ти е разкъсал малко девствената ципа,нищо че не те боли :)

lollipop37
11-01-2008, 14:13
ми щом си девствена има голяма вероятност ако е по грубичък да ти е разкъсал малко девствената ципа,нищо че не те боли :)

Е,един месец подред постоянно ли я разкъсва по малко?Струва ми се странно така..

VhD
11-01-2008, 14:25

Е,един месец подред постоянно ли я разкъсва по малко?Струва ми се странно така..
мм незнам чесно казано и на мен ми се е случвало тва,но само веднъж по същия начин без болка само дето не бях девствена..
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

loveme123
11-01-2008, 14:26

Еми да някой път така става че не се скъсва напълно още от първия път. Има момичета които след като правят секс за пръв път и след това 2 3 пъти още пак им тече кръв....

miShle
11-01-2008, 15:39
Еми случайно да знаеш,че имаш девствена ципа и той малко или много като ти бърка тя се разширява и от това ти е кръвта. И аз съм го минала тоя период само,че на мене не ми е текло кръв. Но всеки е различен. И наистина може и да е от това,че е по груб,дори и да не те боли ... :-o има кръв ... Ако е това му кажи да е по-внимателен. :) След първият или вторият ти секс това ще се промени :P

pandelka
11-01-2008, 15:53
Изеби се поне веднъж за да го нямаш тоя проблем :Д

bebok
11-01-2008, 17:41

Еми да някой път така става че не се скъсва напълно още от първия път. Има момичета които след като правят секс за пръв път и след това 2 3 пъти още пак им тече кръв....

+1