- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви,помогнете!ПРОБЛЕМ
Здравейте отново на всички..съжалявам ако някой е питал и му се е случвало преди мен и не съм видяла,че има такава тема,но все пак да ви помоля за помощ-не съм правила все още секс,но приятеля ми често ми бърка.От 1 месец насам обаче всеки път след като ми е бъркал ми тече кръв..нещо наранява ли ме,какво прави,и аз не знам,а хем не ме боли въобще,дори и с 2та пръста..моля ви кажете дали е нормално или не,защото почвам да се притеснявам..от цикъла не е,сигурна съм.Благодаря ви предварително
ми щом си девствена има голяма вероятност ако е по грубичък да ти е разкъсал малко девствената ципа,нищо че не те боли![]()
Е,един месец подред постоянно ли я разкъсва по малко?Струва ми се странно така..Първоначално написано от VhD
мм незнам чесно казано и на мен ми се е случвало тва,но само веднъж по същия начин без болка само дето не бях девствена..Първоначално написано от lollipop37
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми случайно да знаеш,че имаш девствена ципа и той малко или много като ти бърка тя се разширява и от това ти е кръвта. И аз съм го минала тоя период само,че на мене не ми е текло кръв. Но всеки е различен. И наистина може и да е от това,че е по груб,дори и да не те боли ...има кръв ... Ако е това му кажи да е по-внимателен.
След първият или вторият ти секс това ще се промени :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Изеби се поне веднъж за да го нямаш тоя проблем :Д
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1Първоначално написано от loveme123