.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Моля ви,помогнете!ПРОБЛЕМ

Здравейте отново на всички..съжалявам ако някой е питал и му се е случвало преди мен и не съм видяла,че има такава тема,но все пак да ви помоля за помощ-не съм правила все още секс,но приятеля ми често ми бърка.От 1 месец насам обаче всеки път след като ми е бъркал ми тече кръв..нещо наранява ли ме,какво прави,и аз не знам,а хем не ме боли въобще,дори и с 2та пръста..моля ви кажете дали е нормално или не,защото почвам да се притеснявам..от цикъла не е,сигурна съм.Благодаря ви предварително

ми щом си девствена има голяма вероятност ако е по грубичък да ти е разкъсал малко девствената ципа,нищо че не те боли

Цитирай Първоначално написано от VhD
    ми щом си девствена има голяма вероятност ако е по грубичък да ти е разкъсал малко девствената ципа,нищо че не те боли
    Е,един месец подред постоянно ли я разкъсва по малко?Струва ми се странно така..

Цитирай Първоначално написано от lollipop37
    Е,един месец подред постоянно ли я разкъсва по малко?Струва ми се странно така..
    мм незнам чесно казано и на мен ми се е случвало тва,но само веднъж по същия начин без болка само дето не бях девствена..

Еми да някой път така става че не се скъсва напълно още от първия път. Има момичета които след като правят секс за пръв път и след това 2 3 пъти още пак им тече кръв....

Супер фен Аватара на miShle
    Еми случайно да знаеш,че имаш девствена ципа и той малко или много като ти бърка тя се разширява и от това ти е кръвта. И аз съм го минала тоя период само,че на мене не ми е текло кръв. Но всеки е различен. И наистина може и да е от това,че е по груб,дори и да не те боли ... има кръв ... Ако е това му кажи да е по-внимателен. След първият или вторият ти секс това ще се промени :P
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Изеби се поне веднъж за да го нямаш тоя проблем :Д
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от loveme123

Еми да някой път така става че не се скъсва напълно още от първия път. Има момичета които след като правят секс за пръв път и след това 2 3 пъти още пак им тече кръв....
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си