View Full Version : Ползвали ли сте парфюми на ФМгруп?
lirinorn
11-02-2008, 11:34
Ползвали ли сте такива парфюми? Предлагат се с както Евън и Орифлайм с каталог и мострички.... :-) имитации са на марковите парфюми и са доста трайниа пък стуват само на 22лв
morkofka
11-02-2008, 12:24
Не, за първи път ги чувам :oops:
Len4etyYyy
11-02-2008, 12:39
Даа
Чувала съм ги, но аз не съм ги ползвала.
На сестра ми й подариха и за парите си са доста трайни.
lirinorn
11-02-2008, 15:51
ами наистина са доста трайни, за цената си са супер.....аз имам 2 такива Дона Карън - Be Desicious и Един на Келвин Клайн - In2U и съм много доволна :)
xxxSnowflakexxx
11-02-2008, 16:52
mysterious93
11-02-2008, 19:08
и аз така..а къде се продават?само в техни магазини или..?и кви са тези каталози че нещо не схванах :D
lirinorn
11-02-2008, 19:12
ами не се продават по магазините, те се предлагат чрез каталог и мостри, както е при Евън и Орифлейм....миришеш си мостри и си поръчваш парфюм, ако ти хареса някой...имитации са на известни маркови парфюми....а фирмата която ги предлага е ФМ груп
mysterious93
11-02-2008, 19:14
ами не се продават по магазините, те се предлагат чрез каталог и мостри, както е при Евън и Орифлейм....миришеш си мостри и си поръчваш парфюм, ако ти хареса някой...имитации са на известни маркови парфюми....а фирмата която ги предлага е ФМ груп
пфф..значи тря да си търся ..представител,като при Ейвън, за да си поръчам?е то така мн гадно..тука в Добрич не съм чувала някой да предлага.. :-o
mysterious93
11-02-2008, 19:28
lirinorn мн мерси за 2-та сайта :-) видях че няма дистрибутор в Добрич там в първия сайт обаче пък във втория има една картинка на един парфюм и се сетих че майка има същия и наистина мирише много хубаво и баща ми също има..ии ще питам вече нея как се е уредила :-D мс пак :-)
one_love
11-03-2008, 13:44
пфф..значи тря да си търся ..представител,като при Ейвън, за да си поръчам?е то така мн гадно..тука в Добрич не съм чувала някой да предлага.. :-o
V dobrich v universalniq kato vlezesh trygvash nadqsno i ima edno magazinche do stylbite za kozmetika i tam predlagat pafumi na FMgrup!
mysterious93
11-03-2008, 17:57
V dobrich v universalniq kato vlezesh trygvash nadqsno i ima edno magazinche do stylbite za kozmetika i tam predlagat pafumi na FMgrup!
мерси :-)
mil4eto_
11-06-2008, 17:32
Не и никога не бих.
Biskfitka
11-06-2008, 17:44
Ми имах преди...ии да хубави са 8-)