- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ползвали ли сте парфюми на ФМгруп?
Ползвали ли сте такива парфюми? Предлагат се с както Евън и Орифлайм с каталог и мострички....имитации са на марковите парфюми и са доста трайниа пък стуват само на 22лв
Даа
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Чувала съм ги, но аз не съм ги ползвала.
На сестра ми й подариха и за парите си са доста трайни.
ами наистина са доста трайни, за цената си са супер.....аз имам 2 такива Дона Карън - Be Desicious и Един на Келвин Клайн - In2U и съм много доволна![]()
и аз така..а къде се продават?само в техни магазини или..?и кви са тези каталози че нещо не схванахПървоначално написано от sexy_baby11
![]()
Cruel Intentions
ами не се продават по магазините, те се предлагат чрез каталог и мостри, както е при Евън и Орифлейм....миришеш си мостри и си поръчваш парфюм, ако ти хареса някой...имитации са на известни маркови парфюми....а фирмата която ги предлага е ФМ груп
пфф..значи тря да си търся ..представител,като при Ейвън, за да си поръчам?е то така мн гадно..тука в Добрич не съм чувала някой да предлага..Първоначално написано от lirinorn
![]()
Cruel Intentions
lirinorn мн мерси за 2-та сайтавидях че няма дистрибутор в Добрич там в първия сайт обаче пък във втория има една картинка на един парфюм и се сетих че майка има същия и наистина мирише много хубаво и баща ми също има..ии ще питам вече нея как се е уредила
мс пак
![]()
Cruel Intentions
мерсиПървоначално написано от one_love
![]()
Cruel Intentions
Ми имах преди...ии да хубави са![]()
Шофирай разумно - стигни жив!