Влез

View Full Version : еййй чекия с презерватив - много яко!

assd
11-02-2008, 20:03
да споделя, ако има някой който не го е открил още, след истински секс е най-якото нещо
пробвайте и ще се убедите, не се шегувам!
жалко само за презервативите, ама кво да се прави - когато гаджето ви е в цикъл пробвайте моя метод 8-)

woshata
11-02-2008, 20:04
къде попаднах божичко :lol:

ludisuvurshen
11-02-2008, 20:05
oleee qm i 4eta neee ujas :razz: :razz: :razz:

miShle
11-02-2008, 20:05
Докато не те видя как го правиш ,не мога да ти повярвам :lol: :lol:

ludisuvurshen
11-02-2008, 20:07
prati video za dokazatestvo :razz: :razz:

miShle
11-02-2008, 20:08
Добра идея ^^ :lol:

mitternacht
11-02-2008, 20:09
:razz:

Ще се посмеем на отговорите :)
Поздравления за откритието!Ей, искай патент!

ludisuvurshen
11-02-2008, 20:09
haide 4e nqkoi hora shte si legnat dneska nezadovoleni :razz: :razz:

assd
11-02-2008, 20:10
абе не бе, момчетата ще ме разберат - щото като лъскаш бастуна внимаваш да не оцапаш всичко, а с презерватива затварям очи и баати кефа 8-)
сериозно ви казвам, чекията с презерватив е най-якия метод за самозадоволяване който съм измислял!!!

ludisuvurshen
11-02-2008, 20:11
oo ti si go izmislil ieee :razz: :razz: :razz:

assd
11-02-2008, 20:14
ми така си помислих като казах на гаджето си че ми е най-кеф да си бия чекии с презерватив, гледаше ме като гръмната и се смя много...
кво му е странното? така получавам ебати якия оргазъм, без да се притеснявам за нищо - нито че ще се скъса, нито че ще оцапам щото хвърчи със 100 километра 8-)

ludisuvurshen
11-02-2008, 20:17
mmmmmm

miShle
11-02-2008, 20:21
Оф горкото момиче честно :( :( :( Да има такъв идиот за гадже :lol:

assd
11-02-2008, 20:23
мишленце - тва ми е чара, затова си ме обича и не би погледнала друг :D

лека нощ на всички пожелавам, момци - пробвайте, но има риск да зарежете гаджетата си поради тяхната ненужност след това фундаментално откритие! само на ваша отговорност пробвайте, да няма демографски срив в българия и да съм виновен аз...

B3B0K
11-02-2008, 20:26
Оф горкото момиче честно :( :( :( Да има такъв идиот за гадже :lol:
ne q sajalqvai tq si go e izbirala (smqtai)

bass_mania
11-02-2008, 20:29
БАТЕ ТИ СИ ЛУД :lol: :lol: ПРОБВАИ ДА СИ НАПРАВИШ И СВИРКА САМ И НАИСТИНА НЕ ТИ ТРЯБВА ГАЖЕ ;) АИ УСПЕХ С ОТКРИТИЯТА :D :D

assd
11-02-2008, 20:32
БАТЕ ТИ СИ ЛУД :lol: :lol: ПРОБВАИ ДА СИ НАПРАВИШ И СВИРКА САМ И НАИСТИНА НЕ ТИ ТРЯБВА ГАЖЕ ;) АИ УСПЕХ С ОТКРИТИЯТА :D :D
добре бе що се правите на две и половина? едва ли има момче което не е опитвало да си лизне х*я (аз не можах, все пак си имам пълен набор ребра и не ми е толкова дълъг)
но всеки се е опитвал да го прави като по-малък, това е неизбежно! всичко което казвам, както и чекията с презерватив, си е нещо нормално - като да си помиришеш пръднята, да караш колело, да замеряш хората през балкона...

woshata
11-02-2008, 20:36
добре бе що се правите на две и половина? едва ли има момче което не е опитвало да си лизне х*я (аз не можах, все пак си имам пълен набор ребра и не ми е толкова дълъг)
но всеки се е опитвал да го прави като по-малък, това е неизбежно! всичко което казвам, както и чекията с презерватив, си е нещо нормално - като да си помиришеш пръднята, да караш колело, да замеряш хората през балкона... :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: 8-) :razz: се едно аз да проам да се лижа .. :shock: :lol: 8-) :razz: ехх да бях толкова пластична :lol: :razz: :razz: :lol:

bass_mania
11-02-2008, 20:47
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Е ПАДАМ ОТ СТОЛА ОТ СМЯХ БЕ.. ЕИ Ч0ВЕК ЛУД СИ..АИ КАРАИ СИ НА ЧИКИИТЕ С ПРЕЗЕРВАТИВ .. НЯКОИ ПЪТ И АЗ ЩЕ ОПИТАМ

morkofka
11-02-2008, 21:02
егати темата :lol:

thefreak
11-02-2008, 21:46
Е. чак пък да замерям хората от балкона, това вече си е хардкор.

fL00dy
11-02-2008, 22:06
pi4a deto e pisal tema mi se vijda golem pi4aga :grin:
produljavai s otkritiqta man moje da izleze ne6to :grin: :grin:

roltirirang
11-02-2008, 22:13
Открихте студената вода начи ние жените може и с женски презервативи се задовобляваме ни е по-меко о боже господи..За какво си сигурен,че няма да пръднеш в презерватива или че няма да забременееиш,другия път и с дамска превръзка пробвай ти задържи спермата... :D :D

Maskata
11-02-2008, 22:22
Абе ей...хейтъри скапани!Я си трайте,че сте жалки честно!!!Момчето си праи кефа...вие акъл давате!Я се спрете,че като ви гледам сте на минус вече!!!Айде земете веднъж си направете ташака по темата а не със темата! :D

И само да кажа:
99.99% от всички,които споделиха ненужно мнение са направили още по-голяма глупост от тази!!!

"Why so serious"
~Be Happy~
:-P

thefreak
11-02-2008, 22:35
Абе ей...хейтъри скапани!Я си трайте,че сте жалки честно!!!Момчето си праи кефа...вие акъл давате!Я се спрете,че като ви гледам сте на минус вече!!!Айде земете веднъж си направете ташака по темата а не със темата! :D

И само да кажа:
99.99% от всички,които споделиха ненужно мнение са направили още по-голяма глупост от тази!!!

"Why so serious"
~Be Happy~
:-P
Ти знаеш най-добре.

Erica1
11-02-2008, 23:52
8-) 8-) 8-)

assd
11-04-2008, 18:03
ее що стана с темата ми, момци стига се правихте! знам че опитахте, кажете не бях ли прав или сега нямате време да пишете щото не можете да отлепите ръце от чекията с презерватив, аа? палавници такива 8-)

sexita
11-04-2008, 18:42
Онанизмът (мастурбацията, самозадоволяването) са често предпочитани методи за снемане на сексуалното напрежение и осъществяване на някои от сексуалните помисли и мечти, които в реалното трудно могат да бъдат сбъднати поради една или друга причина. Напоследък все повече, се говори, за положителните страни на мастурбирането, например - освобождава нервното пренапрежение, предпазва от рак на простатната жлеза и какви ли не още благини за мъжкото тяло.

Като цяло, всеки мъж практикува 1-2 варианта на мастурбирането, но ако се отдаде на фантазия и разкрепостеност, то може да превърне онанирането в още по-интересна игра, чрез някои от видовете мастурбация, които ще представим по-долу.

Чрез слой вода
На пениса в ерекция, се поставя презерватив, под който поставяме края на шланга на душа. Пълним го с топла вода, махаме шланга, когато е напълнен добре затискайки с другата ръка изтичането на водата, и започваме да онанираме, като члена се масажира едновременно и от механиката на ръката и от масажа на водата. Ефектно е да се види, как спермата по време на еякулация образува причудливи фигурки, които приличат на направените с компютър 3D-изображения.

С банан
Измийте банана добре. Очистете го внимателно като се стремите да не разкъсвате максимално обелката му, така, че да се получи нещо като полукошничка. Вътрешността може да изядете, но запазете кожата на банана, която ви е нужна за мастурбацията. Леко я затоплете - с въздух, водичка, пара, за да стане до температурата на тялото. След това наденете кожата върху ерегиралия член и мастурбирайте немного бързо.

С банан-2
Избери банан по размер и форма съответстващи най-много на твоя пенис. Цепни първоначално банана малко отгоре, колкото отвор, нужен за да влезе твоя ерегирал пенис вътре. Обвий банана с тиксо плътно, но не пристягай, за да бъде по-широк вътре. След това цепни отгоре леко плода, извади вътрешността с лъжичка или нож, така, че да се запази плода. После вдъхни няколко пъти вътре в така образувалият се бананов мастурбатор, за да се затопли. Надени го на члена и започни мастурбация. Смазката е натурална, усещането и аромата са класни, особено ако добре е подбран размерът. За любителите на спермата се запазва отличния витаминен коктейл. Приятно и полезно!

Силната струя
Пусни душа в банята, така че струята да е силна и да не се разпръсква. Оголи главата на члена и я постави под силната струя на душа, като се стремете струята да удря мястото където юздичката се съединява с главичката на пениса. За обрязаните, това е мястото от долната част на главата на пениса, където се съчленяват двата края на короната на главата на пениса. Бавно движете члена под струята или ако душа е подвижен насочвайте самата струя вие. Ще получите огромно удоволствие.

Плувната шапка
Обърнете наопаки плувната шапка, като отвътрешната страна на бившата външна част, по средата поставите хартиена тръба от рулата за хартия за домакинството, и леко подпъхнете шапката. Обърнете остатъка от шапката за края на тръбата, и я закрепете на около 5 сантиметра с тиксо. Смажете шапката и се наслаждавайте.

Като увиване на тесто
Поставете ерегиралият член между вътрешната страна на двете си ръце. Действайте така, все едно правите тестено руло, или плътна тръбичка от пластелин, т.е. увивайте с длани члена си. При това, съсредоточете вниманието си на дланите. По отношение на члена, те поначало са най-нежни и крехки, повтаряйте го непрекъснато, с минимално усилие и малък натиск. Постепенно може да засилвате натиска и да форсирате темпото. Този метод е добър за тези, които искат да свършат , например - 6 пъти за десет минути и за няколко часа да забравят за секса. Изисква се определена тренировка.

Уретрален онанизъм
Това е една доста интересна техника, която не всички биха се съгласили да практикуват. По принцип се практикува основно от почитателите на BDSM. Взима се тънко, пластично, предметче, което е със заоблени краища. Стерилизира се, чрез изваряване във вода и сода бикарбонат. След което се въвежда в пикочния канал, като се движи напред назад. По същият начин, може да се мастурбира и с пръстите на ръката при мъже, които са с достатъчно разширен пикочен канал.

Анална мастурбация
Това е доста интересна методика, при която в аналното отверстие се въвежда презерватив, който се раздува или с вода или с поток въздух. Оттова се стимулира простатната жлеза, което води до сигурна ерекция на пениса и с помощта на мастурбация или не, оргазмът е мощен, силен и ефективен. Това се дължи на факта, че при въвеждането на мастурбатора в ануса, се получава преразпределение на работата на мускулите около самия пенис. Освен това остават мускули, които не могат да се съкратят. Така се получават нови усещания, които водят до оргазъм.

Ефекта на въображаемия партньор
Поставете члена и скротума между краката си така, че да провисне от другата страна. Започнете да движите бедрата си, като едновременно с това с едната ръка масажирате главата на члена.

Из bgsexologia

Автора (не съм аз!) определено има фантазия...

FreakPk
11-04-2008, 19:03
хахах не тая вечер се скъсах от смях ебаси темите и сега ти дадоха бая примери така да пробваш :D

jad3d
11-04-2008, 19:20
Omfg...Freaks... :shock:

varnen4e
11-05-2008, 06:23
абе не бе, момчетата ще ме разберат - щото като лъскаш бастуна внимаваш да не оцапаш всичко, а с презерватива затварям очи и баати кефа 8-)
сериозно ви казвам, чекията с презерватив е най-якия метод за самозадоволяване който съм измислял!!!

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Не ви е лесно на вас мъжете.

fewtcher
11-05-2008, 09:33
щото като лъскаш бастуна внимаваш да не оцапаш всичко,
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Който не може да се контролира е така 8-) 8-) 8-) 8-)

BlackRevenger
11-05-2008, 12:44
oleee qm i 4eta neee ujas :razz: :razz: :razz:

и аз и аз .. напрао да не говорим ... :razz: :razz:

cYxAnAcTa
11-26-2008, 17:37
ми така си помислих като казах на гаджето си че ми е най-кеф да си бия чекии с презерватив, гледаше ме като гръмната и се смя много...
кво му е странното? така получавам ебати якия оргазъм, без да се притеснявам за нищо - нито че ще се скъса, нито че ще оцапам щото хвърчи със 100 километра 8-)
всъщност "хвърчи" с 45км/ч :grin:

Kokzero
11-27-2008, 01:41
По-добре Freak с практика (+1), от колкото Geek със ръка (-1).
Знам как и кога се пише със, просто броя сричките, за да се получи горе-долу рима.
Интересни техники са описани, а за това с презерватива не се и съмнявам, с толкова лубрикант ги наблъскват дори и отвътре, че си е най-ефтината дупка за вкарване, само ръка да си имаш.

iosko33
11-28-2008, 11:03
a zashto da e s prezervativ kato moje i bez a do tova kato e v cikal za kakvo izpozlvash prezervativ ne se zabremenqva taka lesno kato e v cikal no vinagi ima 1 procent risk do -3 dena sled svarshvaneto na cikala pochti e nevazmojno da se zabremenee no kakto kazah vinagi ima 1 procent risk ;]

slunchiceto0
11-28-2008, 12:29
какво интересно откритие :lol: :lol:

nymphadora
12-01-2008, 16:02
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

sweet_s
12-01-2008, 18:50
ми то така се задоволяват хората на публични места :razz: :razz: :razz:

Bixel
12-01-2008, 18:55
xDD

ivailo2508
12-01-2008, 19:07
къде попаднах божичко :lol:
:lol: :lol: :lol:

vaseto0o
12-02-2008, 14:12
:shock:

kofti_nick
12-02-2008, 19:14
да споделя, ако има някой който не го е открил още, след истински секс е най-якото нещо
жалко само за презервативите, ама кво да се прави - когато гаджето ви е в цикъл пробвайте моя метод 8-)

Остави тая работа!Друго си е топлата и влажна слива :D

sexita
12-02-2008, 22:19
a zashto da e s prezervativ kato moje i bez a do tova kato e v cikal za kakvo izpozlvash prezervativ ne se zabremenqva taka lesno kato e v cikal no vinagi ima 1 procent risk do -3 dena sled svarshvaneto na cikala pochti e nevazmojno da se zabremenee no kakto kazah vinagi ima 1 procent risk ;]

само не разбрах за какво говориш и на кой :razz: :razz: :razz:

CanyH
12-02-2008, 23:55
Другия път пробвай чикия в шише.

assd
12-03-2008, 13:24

Остави тая работа!Друго си е топлата и влажна слива :D
е па друго си е, ма сещаш ли се че 5 дена в несеца сливата е кисела :lol:

xbLaHx
12-03-2008, 14:07
Направи си изкуствена вагина 8)

STUFFF
12-03-2008, 15:48
Freak

Alira
12-03-2008, 16:59
не си ти откривател на тоя тип чекии. аз имам познат , който го практикува това от поне 2 години