- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- еййй чекия с презерватив - много яко!
да споделя, ако има някой който не го е открил още, след истински секс е най-якото нещо
пробвайте и ще се убедите, не се шегувам!
жалко само за презервативите, ама кво да се прави - когато гаджето ви е в цикъл пробвайте моя метод![]()
oleee qm i 4eta neee ujas![]()
![]()
![]()
Докато не те видя как го правиш ,не мога да ти повярвам![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
prati video za dokazatestvo![]()
![]()
Добра идея ^^![]()
![]()
Ще се посмеем на отговорите
Поздравления за откритието!Ей, искай патент!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
haide 4e nqkoi hora shte si legnat dneska nezadovoleni![]()
![]()
абе не бе, момчетата ще ме разберат - щото като лъскаш бастуна внимаваш да не оцапаш всичко, а с презерватива затварям очи и баати кефа![]()
сериозно ви казвам, чекията с презерватив е най-якия метод за самозадоволяване който съм измислял!!!
oo ti si go izmislil ieee![]()
![]()
![]()
ми така си помислих като казах на гаджето си че ми е най-кеф да си бия чекии с презерватив, гледаше ме като гръмната и се смя много...Първоначално написано от ludisuvurshen
кво му е странното? така получавам ебати якия оргазъм, без да се притеснявам за нищо - нито че ще се скъса, нито че ще оцапам щото хвърчи със 100 километра![]()
mmmmmm
Оф горкото момиче честно![]()
![]()
Да има такъв идиот за гадже
![]()
мишленце - тва ми е чара, затова си ме обича и не би погледнала друг
лека нощ на всички пожелавам, момци - пробвайте, но има риск да зарежете гаджетата си поради тяхната ненужност след това фундаментално откритие! само на ваша отговорност пробвайте, да няма демографски срив в българия и да съм виновен аз...
ne q sajalqvai tq si go e izbirala (smqtai)Първоначално написано от _miShlence_
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
БАТЕ ТИ СИ ЛУД![]()
ПРОБВАИ ДА СИ НАПРАВИШ И СВИРКА САМ И НАИСТИНА НЕ ТИ ТРЯБВА ГАЖЕ
АИ УСПЕХ С ОТКРИТИЯТА
![]()
![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
добре бе що се правите на две и половина? едва ли има момче което не е опитвало да си лизне х*я (аз не можах, все пак си имам пълен набор ребра и не ми е толкова дълъг)Първоначално написано от bass_mania
но всеки се е опитвал да го прави като по-малък, това е неизбежно! всичко което казвам, както и чекията с презерватив, си е нещо нормално - като да си помиришеш пръднята, да караш колело, да замеряш хората през балкона...
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
се едно аз да проам да се лижа ..
![]()
![]()
![]()
ехх да бях толкова пластична
![]()
![]()
![]()
![]()
.!.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ПАДАМ ОТ СТОЛА ОТ СМЯХ БЕ.. ЕИ Ч0ВЕК ЛУД СИ..АИ КАРАИ СИ НА ЧИКИИТЕ С ПРЕЗЕРВАТИВ .. НЯКОИ ПЪТ И АЗ ЩЕ ОПИТАМ
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Е. чак пък да замерям хората от балкона, това вече си е хардкор.
pi4a deto e pisal tema mi se vijda golem pi4aga![]()
produljavai s otkritiqta man moje da izleze ne6to![]()
![]()
F0RZA SPAIN !
Открихте студената вода начи ние жените може и с женски презервативи се задовобляваме ни е по-меко о боже господи..За какво си сигурен,че няма да пръднеш в презерватива или че няма да забременееиш,другия път и с дамска превръзка пробвай ти задържи спермата...![]()
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Абе ей...хейтъри скапани!Я си трайте,че сте жалки честно!!!Момчето си праи кефа...вие акъл давате!Я се спрете,че като ви гледам сте на минус вече!!!Айде земете веднъж си направете ташака по темата а не със темата!![]()
И само да кажа:
99.99% от всички,които споделиха ненужно мнение са направили още по-голяма глупост от тази!!!
"Why so serious"
~Be Happy~
![]()
Ти знаеш най-добре.Първоначално написано от Maskata