PDA

View Full Version : кой от тримата?

byby0202
11-03-2008, 11:19
Zdraveite :-) zna4i,mn sum oburkana,v momenta ima tri mom4eta v moq jivot i te me oburkvat,iskam da izbera samo edin,no te postoqnno meoburkvat.Ediniqt R...,toi si govori s men,zaka4ame se,edin den sum sig,4e me har,na drygiq ne,za6oto prosto toi se zaka4a s o6e edno momi4e i nz dali izpitva n6 kum neq,na6ite razgovori sa direktni po princip,no me e strah da go pitam dali me har.,za6oto prosto,kato go vidq i se pritesnqvam,pak i toi e malko ligav.Drygoto mom4e e ot negoviq klas,S...ostanala sum s mn dobri vpe4atleniq ot nego,toi se durji tolkova milo,prosto,kogato sum s nego se 4yvstvam spokoina i bez griji,prosto neveroqtno,4yvstvam,4e moga da govorq s nego za vsi4ko,prosto mn me privli4a,moje bi go har.ne sum sig.nqkoi my e kazal,4e go har.i toi v4era mi kaza,4e iska da govorim,a pak dnes,kato otidah pri nego,toi mi kaza 4ao :shock: nz,za6o,moje bi,za6oto tam ima6e edni ot negoviq klas,prosto taka si go obqsnqvam.Tretoto mom4e,s nego hodeh 1 mesec toi se durje6e i o6e se durji neveroqtno kum men,no se razdelihme zaradi raztoqnieto i toi si nameri dryga,no produljava da mi kazva,4e me obi4a i kaza,4e i neq obi4al :shock: tova me oburkva o6e pove4e,toi kaza,4e mn skoro 6e doide v moq grad,za da me vidi,a v sledva6oto vreme kazva,4e ne iska da ni zagybi dobroto priqtelstvo :shock: mn sum oburkana,hora,pomagaite,pls,koi da izbera?...Mersi na vsi4ki,koito pro4etaha temata mi :-) pozdravi :-)

buffalo88
11-03-2008, 11:29
Ти си просто парче.Аз избирам 1вия от дясно наляво посредата.

Metal_kids
11-03-2008, 11:34
Амии миличка в случея ти трябва да решиш аз само мога да искажа мнение :-o
Но най-добре е да поговориш и с тримата по отделно за да си изясниш кой какви намерения има към теб(ако имат) и след това да прецениш ти самата към кой какво точно испитваш,защото ние може хиляди вариянти за решение но няма смисъл другите да решат вместо теб :?

успех!!!

slun4ice_90
11-03-2008, 11:35
Ти не знаеш какво искаш... :? Няма ли да пуснете тема и за 5-тима... :-o 8) Авторке, не знам какво друго да напиша....Прочетох темата и... :shock: Разбери какво искаш,след това помисли как да го получиш.... :D Как може да не знаеш кой искаш? :x ... :lol: Луди хора сте... 8) Скоро не бях чела толкова тъпа тема....[/b]

s3xy
11-03-2008, 12:15
:shock: прочетох първите 2 реда и ми стана ясно! Да не си на 11-12 бе? Как ние да ти кажем кой да избереш, ти си знаеш... Айде сега, колеги, не се излагайте!

NaNa_SladuRana
11-03-2008, 12:29
кой от тримата?
...Дъртанян
:D :D :D

Whyniser
11-03-2008, 12:43
Ти не знаеш какво искаш... :? Няма ли да пуснете тема и за 5-тима... :-o 8) Авторке, не знам какво друго да напиша....Прочетох темата и... :shock: Разбери какво искаш,след това помисли как да го получиш.... :D Как може да не знаеш кой искаш? :x ... :lol: Луди хора сте... 8) Скоро не бях чела толкова тъпа тема....[/b]
Шш Кога дойде тема с оферта,че е толкова загоряла за момък,че предлага да прават "сандвич" или пък предлага себе си и нейна приятелка дали това нема да стане важна тема,а. :razz:

slun4ice_90
11-03-2008, 13:44
Шш Кога дойде тема с оферта,че е толкова загоряла за момък,че предлага да прават "сандвич" или пък предлага себе си и нейна приятелка дали това нема да стане важна тема,а. :razz: :lol: Maybe... 8-)

kindergarten
11-03-2008, 13:53
срам ме е,че съм момиче,при наличието на такива като теб :booooomb:

Mr_Crowley
11-03-2008, 14:01
Ами като гледам вземи да се понаучиш що е то КИРИЛИЦА и има ли тя почва у нас, пък тогава разсъждавай. Имайки предвид явната липса на какъвто и да е мозък в главата ти сме сигурни, че ще избереш и тримата...купон да става :razz: :razz: :razz:

BulgariaZaBulgarite
11-03-2008, 14:18
Избери и тримата да ти сцепят аналчето :-P :-P :-P

ThePowerOfLove
11-03-2008, 14:41
Според мене не харесваш никой от тях, таака че не избирай :)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-03-2008, 15:11
Oх ти на колко си???Децата в 3-ти клас са по-разумни.Ние от къде да знаеме ти кой да избереш.Тоя пък 3-я аз обичам теб обичам и другата...не съм сигурна че знае какво е любов...а ако някой ми е казал че иска да говори с мен и аз като отида и ако той ми каже чао ще му *** *******... айде както и да е мисли малко по-трезво.Още малко ще пусеш снимки и ще питаш кой е най-хубав за да си избера.

soul1199
11-03-2008, 15:12
oo,boje vie napravo napadnahte momi4eto :shock: :? kvo tolkova,4e ne pi6e na kirilica :shock: teq komentari me otvratiha napravo,dobre,4e o6e ne sum puskala tema :grin: taka po temata:razmisli mn v/y tova,koi har.,za6oto ne moje6 da ima6 i trimata :lol: taa govori s tqh,razberi,koi te har.,yspeh :)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-03-2008, 15:17
oo,boje vie napravo napadnahte momi4eto :shock: :? kvo tolkova,4e ne pi6e na kirilica :shock: teq komentari me otvratiha napravo,dobre,4e o6e ne sum puskala tema :grin: taka po temata:razmisli mn v/y tova,koi har.,za6oto ne moje6 da ima6 i trimata :lol: taa govori s tqh,razberi,koi te har.,yspeh :)

Ми все пак сме в България,нека поне азбуката да си запазиме,ако не друго.

А и още повече че според мен тя няма чувства към нито един от тримата.Ако искаше някой поне малко,вече да е направила избора си.

mimsitu
11-03-2008, 15:35
втория :D :P