PDA

View Full Version : Най-лошият козметичен продукт!

chuppiz
11-05-2008, 08:53
Напишете най-лошият козметичен продукт/продукти, който някога сте ползвали и сте останали недоволни. Напишете марката...

SlYn4iCe
11-05-2008, 10:37
шампоана и балсама на GLISS.. косата ми почна да пада ужасяващо много от тях :-x :(

Sigrina
11-05-2008, 10:54
Всички български лакове за нокти, които съм си купувала. Както и повечето продукти на Avon и Oriflame.

spongkata
11-05-2008, 11:01
ami poprincip Clean and Clear se vodi za dosta dobro..no dosega nikoga ne sm imala pupki i zapochnah da se miq s nego i vednaga na dr den mi se poqviha 2-3 pupki posle sprqh zashtoto si pomislih che prosto kojata mi e po-chuvstvitelna sled okolo mesec kogato kojata mi se izchisti pak zapochnah da se miq s nego i pupkite se poqviha otnovo..za men towa e golqm bokluk !

akinom
11-05-2008, 12:23
ГАРНИЕР ПЮРЕ 3в1 ЕБАСИИ.. колко пари хвърлих.. а само ми се обрина кожата :-x

roksana_1
11-05-2008, 14:19
Golder Rose и лаковете .... :( поне за сега :( :(

LadyCarameL
11-05-2008, 16:09
Clean & Clear 4 ever боклуци.. ;]

TheNewReligion
11-05-2008, 16:26
От гланцовете на Avon не съм особено доволна. От шампоаните на "Wash and go" и "Head and shoulders" ми се появява пърхот. :( Вчера се измих и
с "Garnier Pure 3 in 1" и ме засърбя кожата на лицето. :? Добре, че имах крем "Здраве" под ръка и спасих положението. :)

Infinity
11-05-2008, 16:47
един балсам за устни на ейвън от който ми се появи херпес на устата :o

GabisiTa
11-05-2008, 16:53
Душ-гел и пяна за вана на Аvon :o

WaterLilly
11-05-2008, 17:05
Почти всичко на Ruby Rose, Golden Rose, на Avon и Oriflame... На още много боклуци съм попадала, но тези ги помня най-добре!

LipSoFAnAnGel
11-05-2008, 18:14
От шампоаните на "Wash and go" и "Head and shoulders" ми се появява пърхот. :( :lol: А иначе ги дават, че предотвратяват пърхота :lol: Наистина тези шампоани са големи боклуци и аз не ги харесва...Не харесвам и серията на ейвън за пъпките, Гарниера 3 в 1 и при мен нямаше никакъв ефект

summergir1
11-05-2008, 18:20
на golden rose продуктите и повечето на avon
има и още, но сега не се сещам

n3_m3_k3f16
11-05-2008, 18:20
Ох... ами имаше 1 шампоан на "Дева", който ми омазняваше косата беше някакъв такъв син... (не помня мн)

summergir1
11-05-2008, 18:24
на golden rose продуктите и повечето на avon
има и още, но сега не се сещам
сетих се още: шампоан: oriflame (някакъв с кокос)
фдт: impala

love_enrique
11-05-2008, 18:56
шампоан Wash and Go води всички класации

chelsea
11-05-2008, 19:05
да, такива неща като wash and go , head & shoulders, pantene са просто отвратителни. на дав също не ме кефят много много продуктите, особено шампоана е кошмар. като бях на море си бях взела някакъв сапун, примерно от рода на сейвгард и не се бях сетила да си взема гел за лице , измих се 2 пъти и пъпчасах като урод.
на джонсън нещата за лице са много гадни, а на леокрема лосионите са тяло се застояват по магазините, преди време си бях взела и вътре беше цялото на някакви топчета и смърдеше ужасно.

hottie
11-05-2008, 19:26
продуктите на avon и oriflame

angel4e777o
11-05-2008, 19:35
golden rose :booooomb:

nejnaDROGA
11-05-2008, 20:13
шампоан Wash and Go
шампоан Head and Shoulders
всички продукти на Орифлейм (без горещото олио за коса)

Едит:Половината,които се оплакват от шампоани,балсами и продукти за лице са доста заблудени ;) Не,че самата марка или самия продукт не е хубав,а просто не е за вашия тип коса/кожа ;)

varnen4e
11-06-2008, 05:57
Един шампоан имаше на Ейвън.. беше ужасен.

Swinkenhoffer
11-06-2008, 08:14
Според мен Хед & Шолдърс е много добър. Което подкрепя мнението на He}|{Ha_Dpo|`a, че зависи от кожата/косата. Тва, че в рекламите ни спестяват тази подробност, е отделен въпрос.

mynichka
11-06-2008, 08:14
и на мен :-x беше адски гадно ..имах една пъпчица мих се с гарниер и ...на другия ден 10 ..баси :-x

ShadowsPrincess
11-06-2008, 08:54
Един шампоан имаше на Ейвън.. беше ужасен.
И аз си бях взела един шампоан от Avon , от който ми излезе пърхот :-x

darla
11-06-2008, 09:35
и на мен :-x беше адски гадно ..имах една пъпчица мих се с гарниер и ...на другия ден 10 ..баси :-x
to e za mahane na 4erni to4ki,ne za pupki!

TheGirlNextDoor
11-06-2008, 10:09

имах едно от Ейван за черни точки от него ми се появиха пъпки по бузите и под очите :-x ..а преди това нямах :-x :-x :-x

Baby_b
11-06-2008, 10:43

имах едно от Ейван за черни точки от него ми се появиха пъпки по бузите и под очите :-x ..а преди това нямах :-x :-x :-x

Е ти черни точки по бузите ли имаш?
Аз за черни точки използвам трици и то само по носа си ги мажа, много се изсушава кожата иначе.

Baby_b
11-06-2008, 10:47
За най-гаден продукт определям фдт на Импала.

TheGirlNextDoor
11-06-2008, 11:32

Е ти черни точки по бузите ли имаш?
Аз за черни точки използвам трици и то само по носа си ги мажа, много се изсушава кожата иначе.

не то е гел и се води и за пъпките...мия си цялото лице,не само кадето имам черни точки :-o

Giva
11-06-2008, 11:41
Гарниер Пюр 3в1 имаше обратен ефект-вместо към подобряване,работите станаха по-зле и лосиона за тяло с кокос и соево мляко на Ейвън-голям боклук,целия лепне

Sasha2k8
11-06-2008, 12:05
Не мога да кажа, че някой продукт е лош и т.н. защото на всяка коса/кожа всичко действа по коренно различен начин. Например на мен някои от продуктите на Ейвън за лице на мен не ми действаха добре и ефектът им беше противоположен. Визирам продукт против пъпки. Нямах пъпки, но просто реших да го пробвам. На следващия ден по лицето имах 2-3 пъпчици.. за мен това е лош продукт. За някои други, може да е обратното...

techCandy
11-06-2008, 13:13
Всичко на Мейбълин, два три пъти се излъгах с тях.
Има една зелена спирала дифайн а лаш, направо отврат, освен че ми слепва миглите, просто ми тежи на очите. Подариха ми Виши нормадерм на едно обучение, много силно ароматизиран е, а това не говори добре, направо ме е страх да си го сложа. Орифлейм и Ейвън са тиха лудост....има още, но не мога да се сетя...

kalpazanka
11-07-2008, 10:35
Гел за измиване на лице на Елеа! Е втори път няма да се излъжа да си купя такова българско "чудо"! Връщам си се на Ексфолиак :booooomb:

Vincitore
11-07-2008, 15:39
Wash and Go i Хед & Шолдърс баща ми ги пробва направиха му пърхота още повече,а аз пробвах един на Nivea-розов за изправяне това е ебати боклуууууууууукааа не е истина просто от него ми излезе пърхот :-x :-x и то ебати пърхота :-x :-x :-x :-x :-x :-x Също и на Avon шампоаните са ужасни ...

roksana_1
11-07-2008, 15:45
Wash and Go i Хед & Шолдърс баща ми ги пробва направиха му пърхота още повече,а аз пробвах един на Nivea-розов за изправяне това е ебати боклуууууууууукааа не е истина просто от него ми излезе пърхот :-x :-x и то ебати пърхота :-x :-x :-x :-x :-x :-x Също и на Avon шампоаните са ужасни ...
+1

SunShinePearl
11-07-2008, 16:22
един молив за очи на орифлейм и едни лакове...и шампоана на дав май белия те са 3 вида нз за какво се води ама са бял,тъмно син и светло син...та от него почна да ми капе косата,добре че навреме се удетих и пак си минах на шаума :grin:
и както написаха
шампоан Wash and Go

malka_sladkka
11-07-2008, 16:59
[quote=summergir1]
фдт: impala

За ФДТ съм напълно съгласна :D :D :D :D Супер боклуци са!И не само ФДТ,а Импала като цяло :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078

gabi_94
11-07-2008, 17:02
Wash and go шампоана е отврат, появи ми се пърхот от него

malka_sladkka
11-07-2008, 18:14
Wash and go шампоана е отврат, появи ми се пърхот от него
и на мен така също и от оня другия "против пърхут" Хед & Шолдърс :( :( :(

marilyn
11-07-2008, 20:53
Wash and Go, Head and Shoulders, Avon, Oriflame (имат само някои хубави кремове, всичко друго е шит), Дева(започна да ми капе косата от един шампоан техен), Елеа, Golden Rose, Ruby Rose, Gliss(шампоан) и това са тези, за които се сетих. :)

lunnoto_momi4e
11-08-2008, 05:41
Ами аз съм много доволна от "Wash'n'go" много мекичка ми става косата :) И тва за Импала че били много зле...ами като цяло може и да са зле,но аз съм суууупер доволна от моливите за очи :)
Иначе като най-лош продукт..един молив за вежди на Орифлейм,супер твърд,направо трябваше да се раздера кожата за да има някакъв супер мизерен ефект..супер зле е този молив,пък и когато тръгнах да го подострям винаги се чупеше от 2-3 мм. няма да се излъжа с тоя молив повече :P

cHooOpiHka___
11-08-2008, 12:10
garnier.. pffffffff

nops94
11-08-2008, 12:32
Аз съм 7мия човек,който пише в тази тема,че не е доволен от Garnier Pure 3 в 1 :D Тва е най-големия боклук,който съм ползвала някога!!!От него ми излязоха още повече черни точки и кожата ми стана още по-мазна :-x

sladka__droga
11-08-2008, 12:44
От шампоаните на "Wash and go" и "Head and shoulders" ми се появява пърхот ии косата ми става на слама :shock: ... мноо е гадно ,, * за мене тая марка са големи боклуци .^.

roksana_1
11-08-2008, 15:46
Аз съм 7мия човек,който пише в тази тема,че не е доволен от Garnier Pure 3 в 1 :D Тва е най-големия боклук,който съм ползвала някога!!!От него ми излязоха още повече черни точки и кожата ми стана още по-мазна :-x
на мен пък изобщо не ми стана нищо от гарниер даже изобщо , не ми се омазни повече кожата или да излезнат точки само дет аз неизползвам гарниер 3 в 1 а др гарниер за черни точки нз при вас защо така :(

~~GaBs~~
11-08-2008, 18:57
nivea bye-bye spot не помага!!!!

therichbitch
11-08-2008, 21:03
Golder Rose и лаковете .... :( поне за сега :( :(
da zasega i az

Pliok0019
11-09-2008, 08:28
Като абсолютно пристрастена към пяна за коса: Черен тафт за някаква си там коса...Имаше нещо лилаво-цикламено но самата опаковка.

fuklu
11-09-2008, 15:28
Фдт и пудра импала,шампоан уош анд гоу,шаума и хед анд шолдърс,Орифлейм всичко,Айвън Шампоаните,голдън роус всичко,

littlebaby
11-09-2008, 16:47
Всичко на Импала :?

Undying
11-09-2008, 18:39
Taft лаковете за коса,особено златистата опаковка,ужасни са,направиха ми косата на нищооооо.Също и Wash&Go,отвратителни шампоани.

vikitu
11-09-2008, 19:27
както казаха вече всичко зависи от твоята коса/кожа..например сестра ми използва Хед & Шолдърс вече 3 години ако не и повече и е адски доволна..на мен обаче не ми действа добре..така че правете си изводите :)

BlueCat
11-10-2008, 07:01
шампоан Wash and Go
Ти всички продукти на Орифлейм ли си ползвала, за да правиш такова обобщение? И на пук на всички ще кажа, че половин година бях с Wash and Go и си бях доволна. А като най-голям боклук определям молива за очи на Golden Rose, ужасно твърд е!

chuppiz
11-10-2008, 16:32
Аз пък съм много доволна от Garnier Pure 3in1...зависи си от типа на кожата...

Isabelle
11-10-2008, 16:44
Garnier 3 v 1,вс което сам имала на Impala,Golden rose, спрей за тяло с череша - Avon, пяна за коса Taft,лак за нокти и фдт Maybelline ,пудра Max factor

Sensuality
11-10-2008, 17:03
Молива за очи на Golden Rose,бахти боклука,фдт на импала,черния тафт,една пудра от ейвън :-x 8-)

nejnaDROGA
11-10-2008, 17:07
шампоан Wash and Go
Ти всички продукти на Орифлейм ли си ползвала, за да правиш такова обобщение? И на пук на всички ще кажа, че половин година бях с Wash and Go и си бях доволна. А като най-голям боклук определям молива за очи на Golden Rose, ужасно твърд е!
Ползвала съм доста от продуктите на Орифлейм (айде не са всички,но кремовете +25,+35,+45 не ми трябват,както и някои червила)
Иначе от всяка серия шампоани,балсами,маски,пар юми,тоалетни води и сенки съм използвала поне по един продукт,от гланцовете съм си слагала от повечето в розов нюанс,кремовете за ръце също съм ги ползвала (1-2 пъти),душ-геловете също са кофти,а лаковете се лющят бързо,а и реалния им цвят рядко съвпада с този на каталога,заздравителите и белия молив за нокти са АБСОЛЮТНО копие на тези от Ейвън (а не тези на Ейвън да са копие на Орифлейм,защото Ейвън ги пуснаха първи) ... Абе що се отнася до Ейвън и Орифлейм преспокойно мога да кажа,че съм ползвала почти всичките им продукти (говоря за тези,които използват тийнове на моята възраст) ... Все пак аз,майка ми,леля ми и няколко приятелки сме дистрибуторки на някоя от двете фирми и имаме доооста от продуктите :)

cLaDyRcHe
11-10-2008, 17:36
шампоаните на clear :o веднъж се измих с такъв и втори път не го направих :-x

Pooky
11-10-2008, 17:53
ООО определено "WASH AND GO" и "HEAD AND SHOULDERS"
Абсолютно доказано и експериментирано че от тях се получава пърхут!Не се шегувам,освен на мен имам толкова много познати които те оплакват от тях..

roksana_1
11-10-2008, 17:57
Абсолютно доказано и експериментирано че от тях се получава пърхут!Не се шегувам,освен на мен имам толкова много познати които те оплакват от тях..
о4евидно от 1000000 4овека при 1 има ефект :lol: :lol: 8-)

stop_looking_at_me
11-10-2008, 20:58
Първо държа да отбележа че всяка кожа е различна и реагира по-различен начин. Няма да обобщавам и да казвам че не харесвам дадена марка, защото това не е така, пък и не съм пробвала всичко.

Абсолютно всяка марка има лоши за МОЯТА кожа продукти, но имат и подходящи за мен. Примерно, Clinique имат хубави фдт-ни, коректори и пудри... но не всички. Maybelline Pure makeup foundation е супер, но тяхния Dream Matte Mousse Foundation изсушава кожата страшно много, но пък ружът им от същата линия mousse е много хубав.

Всякаква козметика тествана над животни е лоша за мен. Избягвам да копувам такава.

Видях че много хора не харесват Head and Shoulders, но аз им харесвам шампоана. Стигнах до убеждението че този против пърхот НЕ премахва пърхота, но веднъж ако се отървеш от него (с Низорал както направих аз примерно) шампоана помага той да не се възвърне. just throwing that out there ;)

Просто има много продукти които не са подходящи за мен, и няма да изброявам всичко, но пък има още толкова от които съм много доволна.

пс: така като спорите за Avon и Oriflame сте ми много смешни. 1во всяка кожа е различна 2ро 100% съм сигурна че не всичките им продукти са боклуци. Ще извинявате, но като обобщавате по такъв начин малко ми е трудно да повярвам че знаете за какво говорите. Това не е насочено към никой... просто отбелязвам.
:-)

BlueCat
11-11-2008, 07:17
шампоан Wash and Go
Ползвала съм доста от продуктите на Орифлейм (айде не са всички,но кремовете +25,+35,+45 не ми трябват,както и някои червила)
Иначе от всяка серия шампоани,балсами,маски,пар юми,тоалетни води и сенки съм използвала поне по един продукт,от гланцовете съм си слагала от повечето в розов нюанс,кремовете за ръце също съм ги ползвала (1-2 пъти),душ-геловете също са кофти,а лаковете се лющят бързо,а и реалния им цвят рядко съвпада с този на каталога,заздравителите и белия молив за нокти са АБСОЛЮТНО копие на тези от Ейвън (а не тези на Ейвън да са копие на Орифлейм,защото Ейвън ги пуснаха първи) ... Абе що се отнася до Ейвън и Орифлейм преспокойно мога да кажа,че съм ползвала почти всичките им продукти (говоря за тези,които използват тийнове на моята възраст) ... Все пак аз,майка ми,леля ми и няколко приятелки сме дистрибуторки на някоя от двете фирми и имаме доооста от продуктите :)
И моята майка и леля са дистрибутори на Орифлейм, и аз съм ползвала доста от продуктите, особено от бялата козметика и съм много доволна. Лаковете наистина са доста некачествени, но от другите неща които съм ползвала нямам оплаквания :)

nejnaDROGA
11-11-2008, 12:13
шампоан Wash and Go
И моята майка и леля са дистрибутори на Орифлейм, и аз съм ползвала доста от продуктите, особено от бялата козметика и съм много доволна. Лаковете наистина са доста некачествени, но от другите неща които съм ползвала нямам оплаквания :)
Аз съм много доволна от горещото олио :grin: :grin: :grin: В сегашния каталог е с намаление на 1.50лв. и си поръчах 20 бройки :grin: :grin: :grin: А иначе преди имаше един адски гланц за устни,но за около година го бяха спряли и гледам сега пак го има,но цвета вече не е същия и мисля да не си го вземам (а беше толкова готин) :o

BlueCat
11-12-2008, 08:54
^^Аз съм много доволна от плодовите гланцове за устни. Миришат много яко, а и не лепкат (за разлика от някои на Ейвън).

А по темата - ми шампоаните на Орифлейм повечето са гадни :?

LadyDy
11-12-2008, 16:15
Лаковете (малките) на Голдън Роуз, за мен са пълни боклуци, защото и след топ-лак се белят! :-x

От Сънсилк - шампоан и балсам ми се омазнява косата за буквално един ден.
Незнайно защо и ми пада вече повечко....може би от него.
За черните точки не ми помага нищо, дори и Гарниера, който беше 8-9 лв. уж и за черни точки. Лъжат и мажат колкото си искат....

DiScOnEcTeD
11-12-2008, 16:23
всичко на айвън и орифлейм е пълен боклук :-x :-x :-x също и Голден роуз :-x :-x :-x

Puky
11-12-2008, 16:31

Аз никога не съм ги харесвала.. :? :? :? :?