- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-лошият козметичен продукт!
Напишете най-лошият козметичен продукт/продукти, който някога сте ползвали и сте останали недоволни. Напишете марката...
шампоана и балсама на GLISS.. косата ми почна да пада ужасяващо много от тях![]()
![]()
Всички български лакове за нокти, които съм си купувала. Както и повечето продукти на Avon и Oriflame.
ami poprincip Clean and Clear se vodi za dosta dobro..no dosega nikoga ne sm imala pupki i zapochnah da se miq s nego i vednaga na dr den mi se poqviha 2-3 pupki posle sprqh zashtoto si pomislih che prosto kojata mi e po-chuvstvitelna sled okolo mesec kogato kojata mi se izchisti pak zapochnah da se miq s nego i pupkite se poqviha otnovo..za men towa e golqm bokluk !
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
ГАРНИЕР ПЮРЕ 3в1 ЕБАСИИ.. колко пари хвърлих.. а само ми се обрина кожата![]()
Golder Rose и лаковете ....поне за сега
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Clean & Clear 4 ever боклуци.. ;]
От гланцовете на Avon не съм особено доволна. От шампоаните на "Wash and go" и "Head and shoulders" ми се появява пърхот.Вчера се измих и
с "Garnier Pure 3 in 1" и ме засърбя кожата на лицето.Добре, че имах крем "Здраве" под ръка и спасих положението.
![]()
един балсам за устни на ейвън от който ми се появи херпес на устата![]()
To infinity and beyond.
Душ-гел и пяна за вана на Аvon![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Почти всичко на Ruby Rose, Golden Rose, на Avon и Oriflame... На още много боклуци съм попадала, но тези ги помня най-добре!
Първоначално написано от TheNewReligion
А иначе ги дават, че предотвратяват пърхота
Наистина тези шампоани са големи боклуци и аз не ги харесва...Не харесвам и серията на ейвън за пъпките, Гарниера 3 в 1 и при мен нямаше никакъв ефект
...
на golden rose продуктите и повечето на avon
има и още, но сега не се сещам
Ох... ами имаше 1 шампоан на "Дева", който ми омазняваше косата беше някакъв такъв син... (не помня мн)
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
сетих се още: шампоан: oriflame (някакъв с кокос)Първоначално написано от summergir1
фдт: impala
шампоан Wash and Go води всички класации
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
да, такива неща като wash and go , head & shoulders, pantene са просто отвратителни. на дав също не ме кефят много много продуктите, особено шампоана е кошмар. като бях на море си бях взела някакъв сапун, примерно от рода на сейвгард и не се бях сетила да си взема гел за лице , измих се 2 пъти и пъпчасах като урод.
на джонсън нещата за лице са много гадни, а на леокрема лосионите са тяло се застояват по магазините, преди време си бях взела и вътре беше цялото на някакви топчета и смърдеше ужасно.
продуктите на avon и oriflame
Според мен Хед & Шолдърс е много добър. Което подкрепя мнението на He}|{Ha_Dpo|`a, че зависи от кожата/косата. Тва, че в рекламите ни спестяват тази подробност, е отделен въпрос.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
и на менПървоначално написано от MoN4eTy**
беше адски гадно ..имах една пъпчица мих се с гарниер и ...на другия ден 10 ..баси
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз си бях взела един шампоан от Avon , от който ми излезе пърхотПървоначално написано от varnen4e
![]()
to e za mahane na 4erni to4ki,ne za pupki!Първоначално написано от mynichka
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg