Влез

View Full Version : Проблем

mila123
11-05-2008, 11:40
Вчера правих секс с приятела ми без презерватив. Той не свърши в мен а на коремчето ми но до като се избърсах то се стече на долу...има ли вероятност да се забременее та ако има тъкава да взема ескапел

zai4eto_s_kariranite_ushi
11-05-2008, 11:42
Не! Има си специални пози за забременяване ... не стават така нещата!

Tro4o
11-05-2008, 11:45
Не! Има си специални пози за забременяване ... не стават така нещата!

не го слушай
вече си бременна и тичай да си вземеш един тест
ако покаже отричателно :-o
считай се за късметлийка и викай приятела си пак
и после още веднъж питай

П.С ти сега се хвалиш че си правила секс или
че си толкова глупава да го правиш без презарватив

hottie
11-05-2008, 12:06
Ако спетмата се е стекла до входа на влагалището има шанс, но по принцип има шанс и от преди да е свършил.
Какво очакваш да чуеш от нас?Колко си глупава ли?

11-05-2008, 12:13
Що бе, кака Гореща? Знаеш ли колко надълбоко трябва да е проникнал и да е свършил, че да забременее всъщност? То така ако ставаше ... ехеее, повечето щяхме да сме резултати от рикушети на чекии ...

hottie
11-05-2008, 12:17
Шансът да забременее не е много голям(както казваш ти ако беше толкова лесно....) но това не значи, че няма никакъв шанс. 2 мои приятелки забременяха по този начин. До късмет си е. Като не иска на девойката това да й е до главата да не прави глупости :)

Alderis
11-05-2008, 12:18
Ами честито! От сега да му мислите име, че после като навреми няма да ви е до това. А да и парички за количка да пестите, че са скъпи и те вече.

11-05-2008, 12:22
А така ... и когато го родиш, ела да го повозим при Чичо Кольо - той много добре се разбира с децата. Кака Гореща, ти много ли си ми кака? Гледам, че имаш опит с забременявания от рикушети и прочее ...

Кой е Чичо Кольо ли? Ето тук в това видео можете да го видите - появява се на 2:45 минута ... http://www.youtube.com/watch?v=mjZc3S4ISeI

А от 3:50 можеш да видиш как ще ти возим чавето ... поне да стане шашаво като нас ...

Alderis
11-05-2008, 12:53
Така или иначе ша го караме детето....до Бачи му Кики ша мое ли го фърлим? Че и той нещо имал да му подава...ъъъ...показва..

11-05-2008, 12:58
Всичко може ... той Кики и без това е на такива години, че му е време за татковски стаж ... ще уредим нещо ...

Абе моме, викаш клецаме се и после що сме бременни, а? :D

LadyDy
11-05-2008, 13:04
ВЧЕРА ДОЙДОХА В УЧИЛИЩЕ ОТ БЧК ... И НИ РАЗКАЗВАХА ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО СЪС СЕКСА И НАКРАЯ.....КАК ЕСКАПЕЛЕ СЕ ПИЕ 2 ПЪТИ В ГОДИНАТА ПРИ ГАФ- МАКСИМУМ!! И КАК ЧЕСТАТА УПОТРЕБА ВОДИ ДО ПРОБЛЕМИ - И ТО ЖЕСТОКИ! МОЖЕ ДА ОСАКАТИ ЧОВЕК И ДА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕТЕ!!! А ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО СЪМ ЧЕЛА, ЧЕ ПИЯТ ПО НЯКОЛКО НА МЕСЕЦ. НАПРАВО УЖАС.... :?

11-05-2008, 13:10
А ти разбра ли защо Ескапел се пие два пъти годишно или нямаше уши да чуеш, че съдържа хормони ...

Alderis
11-05-2008, 13:27
ВЧЕРА ДОЙДОХА В УЧИЛИЩЕ ОТ БЧК ... И НИ РАЗКАЗВАХА ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО СЪС СЕКСА И НАКРАЯ.....КАК ЕСКАПЕЛЕ СЕ ПИЕ 2 ПЪТИ В ГОДИНАТА ПРИ ГАФ- МАКСИМУМ!! И КАК ЧЕСТАТА УПОТРЕБА ВОДИ ДО ПРОБЛЕМИ - И ТО ЖЕСТОКИ! МОЖЕ ДА ОСАКАТИ ЧОВЕК И ДА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕТЕ!!! А ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО СЪМ ЧЕЛА, ЧЕ ПИЯТ ПО НЯКОЛКО НА МЕСЕЦ. НАПРАВО УЖАС.... :?
Ами опитали са се да ви "налеят" акъл в главата хората...да се надяваме, че е имало някакъв резултат.

LoLiPoP4o
11-05-2008, 13:50
Koga edin pyt shte vleza i shte vidq edni seriozni otgovori na horata koito sa si napisali tyka problema ee golqmo ebaven i t.n. puuu ako se sluchi na vas da se shashnete taka nqma vi e gotino nalii...

a otnosno problemaa spored mene nqma nikyv problem nese shashkai :)

mila123
11-05-2008, 16:03
Koga edin pyt shte vleza i shte vidq edni seriozni otgovori na horata koito sa si napisali tyka problema ee golqmo ebaven i t.n. puuu ako se sluchi na vas da se shashnete taka nqma vi e gotino nalii...

a otnosno problemaa spored mene nqma nikyv problem nese shashkai :)

neznam...blagodarna sym 4e vseki si izkazva mnenieto vse pak zatova sym pusnala tema....no ponqkoga ne moga da namerq na4in po koito da se ugodi na vseki..moq priqtel e mnogo protiv prezervativite makar 4e po4ti vinagi izpolzvame no v4era prosto taka se slu4i 4e...a za tezi koito si nqmat rabota i mislqt razni shturotii shte si uspokoq 4e dori i da si imam dete te nqma da mi go gledat taka 4e...blagodarq vse pak