PDA

View Full Version : Сериозна връзка

H8_mE
11-05-2008, 16:04
Здравейте,съфорумници!
Да ви питам ,вие какво разбирате под сериозна връзка.А също какво бихте подразбирали,ако момчето,с което се зарибявате ви каже,че не търси сериозна връзка!?
:razz: :razz: :razz:

glamouros
11-05-2008, 16:18
Разбирам, че иска секс от време на време. :)

FreakPk
11-05-2008, 16:24
Що питаш само за момчето? Иначе ако момиче ми каже че нетърси сериозна връзка то иска нещо за 1 2 вечери колко да си направиме кефа и айде по натам пак :D

tuzaro
11-05-2008, 17:02
сериозна връзка е 1 месец или повече 8-)

exclusif
11-05-2008, 17:23
за мен сериозна връзка е двамата души да се обичат взаимно много да държат на себе си повече от обикновенното да са искренни за всяко едно отношение към себе си иии разни такива и да продължи поне 11-12 месеца

nicolepcd
11-05-2008, 17:35
Ми де да знам... сигурно двамата да са се вкопчили един за друг и да не гледат нщо друго, освен сериозната си приятелка/приятел. А за тия, дето не търсят сериозна връзка... ще рече, чеее... искат разнообразие 8-) Знам ли и аз 8-)

MoHuTo
11-05-2008, 17:44
За мен сериозна връзка значи да се обичате взаимно с партньора си, да имате планове за бъдещето си, по простата причина, че искате да споделите това бъдеще с него.. нещо такова, също и да сте заедно по-дълго време :)

ThePowerOfLove
11-05-2008, 18:00
Сериозна връзка ами може би по-дълга ;) И основана на много любов, подкрепа, доверие, разбирателство...всичко заедно :) И общи цели, мисли за съвместно бъдеще и такива :)

kiksinka
11-05-2008, 18:31
Dalga vrazka e parvoto ne6to koeto iznikva v glavata mi.No ina4e seriozna vrazka razbiram dvamata da sa napusno otdadeni edin na drug.

MartyParty
11-05-2008, 18:40
Здравейте,съфорумници!
Да ви питам ,вие какво разбирате под сериозна връзка.А също какво бихте подразбирали,ако момчето,с което се зарибявате ви каже,че не търси сериозна връзка!?
Под сериозна връзка разбирам взаимоотношения между хора,които се обичат ,преживели са повече от 3 месеца заедно и ебават половинката си за нещо друго освен за секс.
Ако момчето,с което се "зарибявам",ми каже,че иска сериозна връзка,ще си река,че е имал прекалено много мимолетни връзки до сега и иска да опита нещо ново.Обикновено на такова изказване котговарям с "Аз пък се страхувах от обратното.."(Готова съм почти на всичко за да запазя една връзка хармонична и колкото се може по-дълга).
Ако каже обратното..ще си кажа ,че пак не съм попаднала на точния човек.

curka87
11-06-2008, 13:51
сериозна връзка е 1 месец или повече 8-)

Е баси сериозната връзка .. :razz: Ти базикаш ли се?!!? За 1 месец няма как дори да опознаеш малко от малко човека до себе си.
От думите ти излиза, че ако скъсате на 1месец и 2 дни сте имали сериозна връзка.... Ужас!! Я се осъзнай.!!

dimitar_ak
11-06-2008, 13:57
Сериозна връзка е когато не сте заедно само за кафенце, кино, дискотека или секс. Това е връзка за повече от 12 месеца. Връзка при която делите както радости така и тъга, ежедневни проблеми, разходи и подобни. Живеете заедно. Връзка при, която правите планове за бъдещето и не се притеснявате, че утре недай си боже ще сте бременни.

NaNa_SladuRana
11-06-2008, 14:00
трудно се дава дефиниция на това нещо,в смисъл то си е въпрос на чувства как усещаш нещата.Примерно преди минаха 5/6 месеца,за да си кажа \"а бе ние с тоя вече ходим сериозно\",докато сега още преди да тръгна с сладинкото ми бебче,знаех,че изпитвам нещо истинско (проблема беше,че тези чувства бяха толкова силни,че не го приемах за любов,ами и аз нз за какво).просто още не са минали и 2 месеца и вече знам,че той е ЧОВЕКА :-)

Punisherrr
11-06-2008, 14:46
еми хората общо взето го казаха вече ;)
Да се уважавате,да правите компромиси един за друг,да споделяте чувствата си каквито и да са те,ежедневните проблеми,да можете да говорите свободно за всичко(а не да питате по форумите какво да кажете на гаджето 8-) :-o ...) ,да сте отдадени изцяло един на друг,да имате планове заедно...
такива неща ;) А колкото до времето...тва не може да се определи... 1 месец,5 месеца... тия неща понякога изобщо не определят дали връзката е сериозна...

BaiToq
11-06-2008, 18:36
Здравейте,съфорумници!
Бих подразбирал,че ИСКА сериозна връзка. :-o

titinkaa
11-06-2008, 19:28
за мен сериозна връзка е двамата души да се обичат взаимно много да държат на себе си повече от обикновенното да са искренни за всяко едно отношение към себе си иии разни такива и да продължи поне 11-12 месеца+1 :)

H8_mE
11-06-2008, 19:43
Здравейте,съфорумници!
Бих подразбирал,че ИСКА сериозна връзка. :-o

Хм интересно предположение!Би ли се агрументирал?

Ludlamzgull
11-06-2008, 20:51
Не знам какво става ,но е факт аз сам много забавен но пък сериозни връзки не съм имал.От сериозна връска имам предвид над 1 месец заедно много тъжно предложете нещо как да се сдобия с сериозна приятелка (половинка) :)

miloto_girl_4e
11-06-2008, 21:03
За мен една връзка е сериозна, тогава, когато и двама имаме някакви чувства един към друг, когато не сме заедно само заради секса или понеже няма какво да правим..
Когато имаме уважение един към друг, правим компромиси, променяме се и влагаме всичко необходимо, за да сме заедно и да ни е хубаво...