View Full Version : Може ли модерастите да ми сменят паролата?
TohiZbulev
11-06-2008, 11:13
Аз съм терминатора, и си забрайх паролата и искам да мия я сменят и изпратят на пощата шото калпава им система отказва да ми я възтанови. Изпратих им едно послание че не мога да вляза не ми се обърна внимание, така че ае по сериозьно, става ли. Тук съм за да помагам и давам акъл, па ша ми крийте паролата :shock:
ANTIHUMAN
11-06-2008, 12:20
Аз съм терминатора, и си забрайх паролата и искам да мия я сменят и изпратят на пощата шото калпава им система отказва да ми я възтанови. Изпратих им едно послание че не мога да вляза не ми се обърна внимание, така че ае по сериозьно, става ли. Тук съм за да помагам и давам акъл, па ша ми крийте паролата :shock:
Не, ти не си терминатора! Ти си кретен!
Не, ти не си терминатора! Ти си кретен!
да, наистина е кретен и то от класа :-P
TheNewReligion
11-06-2008, 12:58
Ммм, да. Определено даваш акъл. Ето и доказателство: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=208014
Не "модерастите" сменят пароли...идиот такъв...ако наистина си терминатора ползвай опция "Забравена парола"
ramaiana
11-06-2008, 15:56
Научи се да пишеш и тогава ще ти я сменим!