PDA

View Full Version : Съвет !

Mim4etooo
11-06-2008, 13:14
Здравейте на всички !
От доста време влизам в този форум и чета какво пишат другите,какво ги вълнува и ето , че и аз реших да се обърна за съвет.
Та значи моята история е малко дълга, но ще я съкратя. Та на кратко имах приятел, с който бяхме 6 месеца заедно. После дойде момент, в който разбрах, че има друга. Естествено скъсахме, но запазихме приятелски отношения. След по-малко от месец разбрах , че вече не е с нея. Отново почувствах как неговите чувства възкръсват, показваше ми го. А мойте чувства никога не са умирали.Попитах го дали сега има някоя нова приятелка, но отрече. Да, но след няколко дни разбрах, че ходи с друга от 1 седмица. Тогава той за пореден път уби всичко живо останало в мен.
Искам да се боря за него, обичам го , но не зная какво означават тези негови действия. Миналия ден си писахме по скайп и той разбра, че аз още го обичам и от тогава не ми е писал. Супер грубо и студено се държа онази вечер. Не знам какво да правя. Моля ви кажете ми как бихте постъпили? ПП: Той е от друг град .

FreakPk
11-06-2008, 13:19
апф ти явно си най-големата будала на света при положение че го хващаш демек разбираш че има друга при това 2 пъти ти искаш да се бориш още за него?Еми успех ако искаш да ти е гадно през седмица и да ревеш че са ти разбили сърцето....

seed
11-06-2008, 13:22
интересно след като сама казваш колко много си чела трябва да си близо сама до отговора който се разбира е без четене явно не се опитваш да намериш наистина изход а съжаление имаш си право но няма смисъл от което

NaNa_SladuRana
11-06-2008, 13:22
Мацко,я малко си поразмърдаи мозъка,той те лъже в очите и то не веднъж,а ти ще се борииш за него.Да си чувала за нещо като достойнство?ТОЙ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!
:-x :-x :-x

Mim4etooo
11-06-2008, 13:27
знам, но не мога да загърбя 6 месеца от живота си ей така
аз че е глупаво от моя страна, не съм и малка , но просто не знам и аз не мога да се разбера :-o

NaNa_SladuRana
11-06-2008, 13:29
аз че е глупаво от моя страна, не съм и малка , но просто не знам и аз не мога да се разбера :-o
какво ако бяхте ходили 2/3 години в манастир ли щеше да се заключиш?:?

Mim4etooo
11-06-2008, 13:31
естествено, че не , но не е толкова лесно особено, ако наистина си имал чувства

soul1199
11-06-2008, 13:36
Мацко,я малко си поразмърдаи мозъка,той те лъже в очите и то не веднъж,а ти ще се борииш за него.Да си чувала за нещо като достойнство?ТОЙ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!
:-x :-x :-x+1

ImmortalForever
11-06-2008, 13:38

О, моля ти се...Хората загърбват години заедно, ти за некфи 6 месеца ше се прайш тука..Той ще си избърше подметките отгоре ти, ти пак ше му лижеш гъза..Я се стягай...

NaNa_SladuRana
11-06-2008, 13:41
Но него не го е*е за теб,той те е наранил,как си се представяш с него след години (вие двамата и още 6/7 мацки) смао не ми казвай че излизаш с хора без да имаш перспектива за бъдещето?!Разбирам,че си го обичала,но се спри до тук изхвърли го от живота си,както той те е изхвърлил от своя.Разбирам те,ходих с бившия 2 години,но просто болката стана нетърпима и за двама ни,след месец/два намерих човек,който наистина ме обича и мога да ти кажа,че и ти заслужаваш д абудеш толкова щастлива,колкото сам и аз в момента,това твоето в този случеи не е любов,защото любовта е да даваш и получаваш,а не някав курвар да те използва за запълване на времето между срещите с другите 2/3 гаджета

edi_koq_si
11-06-2008, 13:43
еха 6том като за толкова време е сменил доста ми се струва 4е е бройкаджия :П

Lysit0
11-06-2008, 13:44
Ако бях на твое място , щях да го зарежа.Не се занимавай с него,не си заслужава.......

kukli4kata001
11-06-2008, 13:51
+3

curka87
11-06-2008, 13:55
О, моля ти се...Хората загърбват години заедно, ти за некфи 6 месеца ше се прайш тука..Той ще си избърше подметките отгоре ти, ти пак ше му лижеш гъза..Я се стягай...[/quote]

+1......
Така си е.

Jumbie483
11-06-2008, 14:12
Заеби го. На пича не му пука за теб ... той явно не се филмира за 6 месеца и търси нова ''любов'' .. докато ти се унижаваш все повече

LMSM
11-06-2008, 14:27

Podkrepqm ;)