View Full Version : Как се разбирате с ваште?
renityyy96
11-06-2008, 15:59
Мислите ли че родителите не ни разбират и понякога се праат на интересни?
Треало да слушаме и да учиме а до колкото знам те колко ни слушат напрао се късат....УЖААСС
beti_niki
11-06-2008, 17:25
е да неможе да се отрече има и такива случай,в който родителите ми немогат да ме разберат :? но какво да се прави ние децата винаги сме лошите който ми мързи да учим и т.н.
MiSs_DioR_CheRiE
11-06-2008, 18:28
Аз лично изобщо не се разбирам с наще - имаме много проблеми и всякви глупости , но не смятам , че те трябва да ме слушат , все пак затова са ми родители - за да ме научават на всичко , което знаят , защото имат доста повече опит от мен !
HardcoreSyndrome
11-06-2008, 19:13
Едвам прочетох какво си написал/а :shock: :lol:
nejnaDROGA
11-07-2008, 09:48
Треало да слушаме и да учиме а до колкото знам те колко ни слушат напрао се късат....УЖААСС
1.Мисля,че си неграмотна!
2.Мисля,чв си тъпа!Как може да казваш "треало да слушаме и да учиме" (израз пълен с грешки,но както и да е)?!Ми много ясно,че трябва!!!Ама като гледам ти не учиш ... Е в крайна сметка то си е за теб ;) защото след време мама и тате няма да ги има и ще трябва сама да се издържаш,а ако не си оправиш граматиката и правописа НИКЪДЕ няма да те вземат на работа (освен за чистачка,магистрална фея или танцьорка в някой бар :? )
3.От къде на къде ТЕ трябва да те слушат?!
4.beti_niki научи се кога се използва "И" и кога "Й"!!! :-x
По темата:Аз се разбирам повече от ОТЛИЧНО с нашите :-)
astralized
11-07-2008, 13:52
Кхъ-кхъ ... "правят се на интересни" е грешно използван израз - когато говорим за различни поколения с различни разбирания и ценности, е повече от логично да има разминавания по основни въпроси. Все някак се преодоляват тия разногласия, сешш се, стига човек да слуша кво му говорят, а не само да оглася позицията си гръмогласно. Тоест, тряя има поне някаква елементарна форма на общуване между двете страни.
1.Мисля,че си неграмотна!
2.Мисля,чв си тъпа!Как може да казваш "треало да слушаме и да учиме" (израз пълен с грешки,но както и да е)?!Ми много ясно,че трябва!!!Ама като гледам ти не учиш ... Е в крайна сметка то си е за теб ;) защото след време мама и тате няма да ги има и ще трябва сама да се издържаш,а ако не си оправиш граматиката и правописа НИКЪДЕ няма да те вземат на работа (освен за чистачка,магистрална фея или танцьорка в някой бар :? )
3.От къде на къде ТЕ трябва да те слушат?!
4.beti_niki научи се кога се използва "И" и кога "Й"!!! :-x
По темата:Аз се разбирам повече от ОТЛИЧНО с нашите :-)
+1 напълно съгласна съм и аз се разбирам с нашите страхотно
i az se razbiram s na6te ama kogato ne praa prostotii i prava tva dety mi kazvat (naprimer priberi se v 23... i se pribiram...)
i az se razbiram s na6te ama kogato ne praa prostotii i prava tva dety mi kazvat (naprimer priberi se v 23... i se pribiram...)
LovelyGirl
11-21-2008, 19:07
Каква е тази трудна възраст..няма такова нещо..
Нормално е родителите да не разбират децата си,все пак са по-големи,на друг акъл и естествено винаги се притесняват за всичко,което си е нормално.
В едно семейство за да има разбирателство трябват много разговори-не викове,караници и скандали,а просто да се седне като голям човек и да се поговори ;)